Лукс във Виетнам

Хотелът, който ще ви омагьоса
16 мар 2015 20:08, Мария Дуковска
4
Лукс във Виетнам
Снимка; adelto.co.uk

Виетнам е една от дестинациите в Азия, които всяка година привличат хиляди туристи от целия свят. Ето защо не е изненада, че в страната има много луксозни хотели, целящи да задоволят дори най-претенциозния вкус.

Струващият 35 милиона долара Salinda Phu Quoc Island Resort and Spa е един от тях. Той е открит през месец декември миналата година и се намира на територията на най-големия виетнамски остров – Phu Quoc.

Гостите на луксозния плажен комплекс могат да се радват на красивия плаж Лонг Бийч, част от който е отделен специално за тях. Освен това те не бива да се притесняват за своите полети, тъй като международното летище се намира само на 10 минути от хотела.

Най-големият виетнамски остров Phu Quoc е невероятно красив – заобиколен от фин пясък, кристално чисти води и впечатляваща природа.

Друго негово предимство е, че е разположен на едва 50 километра от континенталната част на страната, както и на 40 минути полет от град Хо Ши Мин.

Островът се намира между Виетнам и Камбоджа, а самият хотел е позициониран в спокойното градче Duong Dong. Архитектурата е вдъхновена от взаимодействието на традиционния виетнамски стил и модерните тенденции, разпространени в цял свят.

Луксозният хотел разполага със 121 стаи за гости и вили, някои от които предлагат неповторими гледки към океанската шир. За посетителите, предпочитащи басейните, луксозният хотел разполага с инфинити такъв.

Не на последно място гостите на виетнамския курорт могат да се подложат на стари лечебни техники, включващи билкови и холистични средства за добро здраве. Спа центърът разполага с общо седем стаи за терапии и още две за тайландски масажи.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте как изглежда едно истинско хотелско бижу във Виетнам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
типичен пример за реклама, където огромен недостатък се опитва да се превърне в плюс - нямало да закъснеят за полетите си, хаххаахха то хотелът на пистата. ***...
2
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Лукс във Виетнам" ?????????????ХА-ХА-ХАВИЕ БУКВАЛНО НЕ СТЕ ДОБРЕ С ГЛАВАТА.
1
10
 
33
 
! Отговори
Изглежда чудесно! преди 9 години
Но някой спомня ли си защо по едно време "Тоника" бяха в немилост, нямаха концерти, а по радиото не пускаха техни песни?След едно тяхно турне в тогавашен Северен Виетнам. Някой доложил, че веднъж, по време на това турне, вместо да спят по стаите си, прекарали цялата нощ на един от балконите на хотела. На сутринта се оплаквали, че в стаите им имало гущери. Това не е необичайно за онези географски ширини, но по онова време, всякаква критика относно Виетнам се считаше за вражеска пропаганда. :)