Най-иновативният уелнес хотел в Монте Карло

Релакс и лукс за ценители
1
Най-иновативният уелнес хотел в Монте Карло
Снимка: adelto.co.uk

Монте Карло е един от най-богатите квартали на Монако, който освен това е известен със своите казина, с международния си цирков фестивал и с ежегодното рали от Формула 1.

Освен всичко изброено до тук, Монте Карло може да се похвали с много хубави хотели, като най-новият от тях е уелнес комплексът "Thermes de Marins".

Всъщност хотелът не е нов, но е напълно реновиран. В момента той притежава едни от най-напредничавите уелнес съоръжения в Европа.

Хотелът е построен през 1895 г. и от години е считан за топ спа център, където богатите клиенти могат да се отдадат на пълен релакс, а междувременно да изкарат курс от процедури за отслабване или подмладяване.

Наскоро хотелът претърпя основен ремонт, като днес на разположение на клиентите му са 28 различни вида специалисти, включително спортни лекари, диетолози, физиотерапевти, рехабилитатори и т.н.

"Thermes de Marins" е първото и единственото място в Европа, където човек може да се подложи на криотерапия (инвазивно лечение, което използва „замразяването” като метод, за да замрази или унищожи заразените тъкани, включително и раковите клетки).

В СПА менюто на хотела са включени още тонизиращи терапии с морски водорасли и/или кални маски, душове или ексфолианти с минерали от Мъртво море, лечение със злато, хайвер и/или колаген, хамам за мъже и жени, руска баня и др.

Вижте снимки на комплекса в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Пена от Горен ръгнил преди 9 години
Па на къра като одим зиме да копам, такъм криоуленес си праим, че нема равно ...