Райско блаженство в Тайланд

Насладете се на най-новия хотел в Као Лак
29 апр 2015 20:46, Мария Дуковска
0
Райско блаженство в Тайланд
Снимка: adelto.co.uk

Ново бижу изникна в курортното градче Као Лак в Тайланд. Това е хотелът Manathai Khao Lak, който обещава едно незабравимо преживяване на всички, решили да отседнат именно в него по време на почивката си в екзотичната азиатска страна.

Стилният хотел предлага спираща дъха гледка към околната природна красота, включително обширни участъци от девствени плажове и водопади. За желаещите се предлагат и разходки със слонове, кану-каяк и подводно гмуркане.

Прекрасният хотел се намира само на 90 минути път с кола в северна посока от международното летище в Пукет. Manathai Khao Lak разполага и с част от девствената брегова линия с непрекъснат изглед към Андаманско море, а неговите 158 шикозни и модерни стаи са заобиколени от красиви градини.

В хотела е разположен и стилен ресторант, който предлага богато меню с традиционни тайландски ястия. Плувният басейн, фитнесът, денонощната охрана, безплатният интернет и рум сервизът са само част от удобствата, на които могат да се радват гостите на хотела.

Лекар, частна библиотека, транспорт до летището, отдаване на мотоциклети и автомобили под наем, грижи за децата, както и туристически дейности са другите екстри, с които Manathai Khao Lak впечатлява.

В галерията на Tialoto.bg може да разгледате екзотичния хотел в Тайланд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари