Плаваща пицария край бреговете на Фиджи

Cloud 9 e кътче от рая на Земята!
23 май 2015 21:54, Теодора Драгоева
0
Плаваща пицария край бреговете на Фиджи
Снимка: Tor Johnson

Ако сте от почитателите на италианската кухня и най-вече никога не успявате да устоите на вкусно парче пица, както и обичате екзотичните дестинации – значи вашият рай вече се появи на Земята!

Става въпрос за първата в света плаваща пицария, позиционирана насред Тихия океан.

Cloud 9 се намира край бреговете на Фиджи и представлява луксозно двуетажно заведение, което предлага коктейли, храна и безкрайна гледка към океана.

Щастливците, решили да посетят първата по рода си пицария в света, могат да се наслаждават и на идеалното забавление – да се гмуркат в тюркоазените води на Тихия океан, докато чакат своята поръчка.

Плаващото чудо е позиционирано на 40-45 минути пътуване с лодка от брега на Фиджи. Отпътуването става от пристанището Denarau. За тези, които са по-нетърпеливи, пътуването до Cloud 9 може да отнеме само 10 минути, стига да бъде с моторна лодка (тръгване от Musket Cove Resort, Lomani Resort и Plantation Resort).

Менюто на заведението включва вкусни италиански пици, приготвени на пещ на дърва. Вегетарианците и хората с непоносимост към глутен не трябва да се притесняват, защото пицарията е включила неустоими предложения и за тях.

Cloud 9 не е място, където човек единствено може да се нахрани. Всеки уикенд плаващото заведение е домакин на събития с участието на местни и чуждестранни диджеи. Уникалната пицария може да побере до 100 гости по едно и също време.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте мястото, което спокойно бихме определили като кътче от рая на Земята – единствената плаваща пицария в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари