Лукс в Майорка

Впечатляващ хотел на брега на морето
Обновена: 4 юли 2015 08:28 | 4 юли 2015 08:28, Теодора Драгоева
6
Лукс в Майорка
Снимка: adelto.co.uk

Майорка, най-големият испански остров, е притегателно място за летни забавления. Хиляди хора избират именно това прекрасно кътче, за да оползотворят почивката си по най-добрия начин.

Отскоро на острова ги чака приятна изненада – хотел Cap Rocat предлага три луксозни нови апартамента. Самият курорт отваря врати през 2010 година и се е превърнал в предпочитано място от хората, които търсят изчистен средиземноморски лукс.

Интересното е, че впечатляващият ризорт всъщност е преобразувана потънала военна крепост от 19-ти век. Той предлага общо 25 апартамента – всеки от които със свои достойнства, удобства и все пак носещ духа на миналото.

Първоначално трите нови апартамента са били места за наблюдение, издълбани в скалата. Хотелът се разполага върху частен полуостров с изглед към залива на Палма. Елегантните апартаменти идеално се сливат с околните природни дадености и впечатляват със специален интериор.

Ръчно изработени килими и големи огледала, отразяващи златната светлина от морето са само част от детайлите, които създават уют в Cap Rocat. Друго характерно за новите апартаменти е, че те осигуряват неприкосновеност на личния живот на гостите им.

Всеки апартамент разполага със собствена тераса, малък басейн и открит кът. Но за да се убедите в магията на испанския хотел, просто посетете галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Флинтстоун ..
3
0
 
4
 
! Отговори
Гого Откачения преди 8 години
Кът си нямат пясък, да ги идът змиите и гущерите пу чукарити!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
У село викаш по убаво.
1
7
 
7
 
! Отговори
тъпо бе преди 8 години
Тъпо - наоколо само нагорещени камънаци, няма плаж, няма къде да се разходиш.