Живот във вода: Уют в плаваща къща

В Floatwing има дори изба и печка
4 ное 2015 17:30,
1
Живот във вода: Уют в плаваща къща
Снимка: Jose Campos

Много хора мечтаят да живеят във водата, а с Floatwing тези фантазии могат да се превърнат в реалност.

Впечатляващата къща е създадена от Friday floats и представлява истински дом, само че не построен върху земя, както всички останали жилища.

Ширината на мобилната къща е 6 метра, но тя би могла да се разшири с допълнителни конструкции, достигащи до 18 метра.

Това позволява на обитателите на персонализират къщата спрямо собствените си желания и нужди. Floatwing може да се превърне в уютно студио или дом с три спални.

Независимо от избрания размер на плаващата къща, най-привлекателното е, че природата винаги е на една крачка разстояние.

Интериорът на необичайното жилище е богат на удобства – голяма кухня с термопомпа и генератор, както и барбекю на терасата.

В плаващата къща е поместена дори винарска изба и печка, която осигурява топлина в мрачните и студени дни.

За да направи всичко това възможно, къщата е оборудвана със слънчеви панели. Когато те са напълно заредени, домът може да бъде изцяло самостоятелен в продължение на най-малко седем дни.

За мобилността на Floatwing са отговорни два малки извънбордови двигателя. Те произвеждат достатъчно енергия, за да може къщата да се движи с умерена скорост от три възела.

Посетете галерията на Tialoto.bg, за да разгледате впечатляващата плаваща къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
0
 
! Отговори
biko bo преди 8 години
Кога ще им отнемат концесионните права. Директорът за BG и RO е арестуван в Букурещ за същото, което прави представляваната от него компания в България. Всеки кмет от Софиянски насам е на хранилка при тех. Източване в гигантски размери.