Обаянието на крайбрежните градове

Събирайте багажа и вижте накъде да се отправите!
Обновена: 23 юни 2016 15:48 | 23 юни 2016 15:00,
15

Оукланд, известен със своя прякор "Градът на платната", е дом на девствени плажове и атракции като художествената галерия Auckland, която притежава над 15,000 произведения на изкуството. Numbeo индекс - 79,39 долара Снимка: Shutterstock


Лятото официално дойде и дори най-закъснелите с отпуските вече се оглеждат дали да си починат по родното крайбрежие или да мръднат към чужди държави.

Едни от най-интересните градове за посещаване в света са тези, които се намират до море и езеро или пък през тях минава река.
 
Точно по тази причина сайтът Chicago Line решава да направи класация на най-добрите за живеене и съответно туризъм крайбрежни градове, която Business Insider събира за читателите. За тази цел изданието използва индекса "Quality of Living" (качество на живот) на една от най-големите световно HR консултантски компании - Mercer, както и данните от Euromonitor за международните туристически пътувания.
 
За класацията се използва и още един инструмент - "Basket of Goods and Services" на сайта за сравняване на цени Numbeo. Средната цифра, която този инструмент дава представлява какво би струвало на един турист да си купи един чифт нови дънки, бутилка вода, билет за кино и ползването на такси за разстояние от 1 км.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А не виждам къде е обаянието на браун бееч?
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Тасс сообщаетНе се мъчете да търсите видеото. Вече го няма на сайта. Пример за свобода на медиите и на словото. СДстрахливци. Страх ги е от сянката им. То си е за страх, де. По-скоро за срам. Такъв срам беше горкият политикан. Т.е. платеникан. Как по каруцарски сипеше обиди. Как му се тресеха белите обущенца. Да не говорим за ръчичките. Ха-ха.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТАСС сообщаетПо-скоро авторът е временно автор. Но за емоционални емоции вижте днешно видео на Бтв за едни "нощни вълци" дето щели да садят липи в България и това смачка смачкан отдавна политикан да истеризира истерично, щото не успя да се изплати на ментора си от Козяк за агресивна агресия срещу руска прогапаганда в България. Горкият автодисквалифицирал се седесотирован се тресеше и простачееше пред подсмиващата му се след третата минута Ташева. Друг път Антон да прави входен психотест.
12
0
 
10
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ, ЧЕ И НАШЕТО ЧЕРНОМОРСКО КРАЙБРЕЖИЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МНОГО КРАСИВО, АКО НЕ ГО БЯХА БЕТОНИРАЛИ ЦЯЛОТО... И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЕТОНИРАТ...
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаянието на скалистите скали, на желязното желязо, на дървеното дърво, на мократа вода, на небесното небе.....понякога наистина недоумявам как ги мислят заглавията. Има ли некрайбрежни брегове? Може пък аз да не съм наред!!!!
10
2
 
4
 
! Отговори
Nobody преди 7 години
А на крайбрежните брегове водата мокра ли е?
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега остава да се обади и оня - австралийския австралиец - Сиднито.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И "Прибирайте багажа и вижте накъде да се отправите!" като допълнение. Багажът се вади когато се тръгва на път, не се прибира. Виж, "събирайте" е друго нещо. Днес, що не ме вземете за журналист? Като гледам какви са ви ниски критериите, мисля че ставам дори и за Главен редактор.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Обаянието на крайбрежните брегове"А кои са некрайбрежните брегове и по- малко обаятелни ли са?
6
0
 
19
 
! Отговори
ТАСС сообщает преди 7 години
Авторът е временно пиян.
5
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Хихихи, добро словосъчетание. На Марто явно му се ходи много по крайбрежието.:)
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятно автора еискал да напише градове
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я покажете и другите брегове, които не са крайбрежни, че да сравним.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз предпочитам крайречните реки или пък крайпланинските планини!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайбрежни брегове?!?!?!