Път през най-високите и древни места в света!

Наслада за очите, но без изнурителните походи!
27 юни 2016 12:01,
2

Andead Explorer започва повечето си пътувания от Куско. По-рано столица на империята на инките, градът днес е основен туристически агенция и отправна точка за Андите Снимка: Wikipedia


Постоянно ни се показват какви ли не стоки и услуги, които струват една камара пари и се чудим един живот ще ни стигне ли да си позволим някоя от тях. Но има един лукс, който в бъдеще ще продължава да струва все повече - времето.
 
С тази идея луксозната туристическа компания Belmond решава да отнесе едно от пътуванията си до нови висоти, съобщава Business Insider. Идеята на компанията е да предостави възможност да се посетят едни от най-високите места в света за кратко време, без да се налага да се сменят няколко превозни средства.
 
Andean Explorer ще бъде влак, който ще пътува между най-високите места в света, предлагайки екскурзии през планините в Перу. Пътуването започва в древната столица на инките Куско и включва спирки като езерото Титикака, каньонът Колка и историческия град Арекипа.
 
Първите курсове би трябвало да започнат през май 2017 г., но до тогава феновете на екстремните пътувания могат да се насладят на снимките, с които компанията се надява да предизвика интерес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какви парички е това удоволствие?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
???!!!Я пак, че нещо нищо не се разбра.