Канибали, шамани, магии... Тайните на остров Борнео

Истинските пътешествия са тези, при които се докосваш до културата
27 апр 2018 20:57,
5

Истинските пътешествия са тези, при които се докосваш до културата на даден народ. Мерлин Арно се сблъска с древните тайни на остров Борнео и научи за тайнствени магии и ритуали, за мистични шамани...

За вълнуващите си пътешествия и как някогашните канибали посрещат туристите, без да ги използват за следващата си гозба, разказва Мерлин Арно в "Околосветско" по Bulgaria On Air.

"Това е много опасен ритуал и казват, че сасуците са много страшни" - споделя още Арно за разтърсващата среща с шаманите-бобоизани Сасук, които обещават вечна младост.

Как се сключва сделка с Дявола и какво представлява празникът на цветовете "Холи" и още интригуващи разкази за магията на Индия може да видите и научите от предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
MIMI преди 5 години
EI TAKIVA KRAVI,KATO NEJA,SJTE DONESAT ,EBOLA, ILI KOI ZNAE KAKVO PO EVROPA,KATO SA SE IZDUHALI,DA HODJAT PRI KANIBALI-SLEDVASHTIJAT PAT-V KAZANA,S LAPAD.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по лицето и личи че се е докоснала до КУЛТУРАТА отблизо Голяма уста отвори, голяма дума не казвай...
1
0
 
14
 
! Отговори
как се прецакала!!!! преди 5 години
А аз си мислих, че става дума за квартал Факултета в София. Тая г-жа да беше дошла да види нашите индийци тук, толкоз пари да пръска до Индия .У Факултето и караконджули и зомбита и шаманки много,щяха да и баят,боб да й хвърлят и куршум да й леят.Някои магии развалят, късметът отключват,тя будалата при канибали отишла. Добре,че не били гладни, да я сготвят в някой казан. Така,така Мерлин дошла в България да я заведат У Факултето да и изчистят чакрите и някой да й гледа на ръка, къде ще се омъжи.