Сезонът в Слънчев бряг – открит, дискотеките – законни!

В курорта очакват силен сезон и повече туристи
17 юни 2018 11:21,
46


Сезонът в Слънчев бряг беше открит официално, а регионалният министър съобщи, че дискотеките на "Какао бийч" са законни.

Проверката е осъществена от Дирекцията за строителен контрол, по сигнал на вицепремиера Валери Симеонов, а докладът вече е готов, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Петте заведения на Южния плаж в Слънчев бряг няма да бъдат премахнати. По искане на 30 туристически организации министърът на туризма Николина Ангелкова настоява националните курорти да бъдат извадени от Закона за шума.

Предлага се да бъде обособена парти зона, както и зона за отдих. В Слънчев бряг очакват силен сезон. Един от показателите за това е увеличеният брой заявени полети - с 18% повече към Летище "Бургас".

Новото за туристите през този сезон е мобилно приложение с информационен канал за най-големия ни туристически курорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MINISTAR ANGELAKOVA E ZA ZATVORA.RUPOR NA MAFIATA.PRAV E VALERI SIMEONOV-TYA SABOTIRA ZAKONA,A BOIKO BORISOV YA PODKREPYA.
37
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Иван,да беше с ромската духова музика,от квартал "Кумлука"задавам един въпрос на регионалния министър,мотел "козия рог"собственост на черкезина балевски,да ли е законен.
36
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Валери Симеонов беше ли на откриването?
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това че вие ходите в дупки да плюскате пържени картофи си е ваш проблем, не на туризма. Има хиляди добри ресторанта по черноморието. Аз пък, като хапвам как няма гюбеци около мен :)))
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там всичко е законно :) :D
33
3
 
16
 
! Отговори
Пишман турист преди 5 години
Най-добре е да дойдат багерите и фадромите и сезона да започне с денонощно къртенйе
32
0
 
17
 
! Отговори
Qwerty преди 5 години
Селският кмет със заплата от 500 лв. Ще решава безпристрастно, да бе да. Иначе се борят с корупцията.
31
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спрете тази министърка докато не унищожи целия туризъм в България. щяла да внася законопроект да разделя кое и курорт и кое е за отдих. кмета да решавал! сега всяко село щото има два хотела джангър до сутринта!
30
2
 
21
 
! Отговори
Anon преди 5 години
... а аз *** си помислих, че ще им наложат глоби и ще им намалят музиката. А то мутрите просто си платиха да не важи закона з тях- този пък съвсем легално (?) и на показ....И после се чудят защо само диви селяни идват по нашето море. Не разбират селските бейове, че правилните 1/5 като количество качествени туристи ще им донесет х2 доходи...
29
0
 
9
 
! Отговори
да умира преди 5 години
ангелкова е ***
28
1
 
13
 
! Отговори
точка преди 5 години
Споко Черно море някой ден ще стига до Сливен! Морето само ще измие тази содомия!
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази жена много прилича на кон
26
8
 
10
 
! Отговори
True преди 5 години
Червените мутри изкупиха Северна Гърция и сега реват по вестниците,заедно с мутресите, колко е лошо в България.Все пак пак,трябва да намерят начин да си напълнят скъпите бунгала с шматки,че пари има да избиват.А България тази година посреща 12 милиона туристи от цял свят.Ревете мутри,ревете...но българите вече откриха,че има и по-качествени дестинации от Гърция-Италия,Испания,Карибите.
25
3
 
20
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Какво и е вкусно на храната по черноморито? Менюто в цяла България е едно и също. Повечето ресторанти независимо дали са в Плевен, София или Приморско готвят с полуфабрикати и еднотипни ястия. Дюнерите и катмите в Китен са същите като в Ст. Град. Единствената разлика е в прясната риба. Но не им се доверявай много понеже някой ресторанти пазаруват рибата от Метро.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
23
3
 
5
 
! Отговори
Оргиите почват преди 5 години
Българите искат Гръцко море поне там е спокойно. Гърците знаят че дисциплината по морето е много важна. А морето в България тези хора развалят туризма защото те са там да правят секс а не да си почиват и да се отпуснат. Заради един секс много шум се вдига много купони само заради един секс тези хора трябва да се научат да живеят защото май те не знаят как да живеят. Културните хора ходят разглеждат забележителности радват се на тишината и на разходките защото те знаят че секса не е най важен.
22
3
 
8
 
! Отговори
Бай иван преди 5 години
До 18. Във всяка кръчма към 11 се почват гюбеците. А кръчмите представляват 1/3 от заведенията. Опитвам се да се сетя на кой плаж няма джетове, но не се сещам. Също така се сещам и как на Обзор едно корабче почна да *** към брега докато във водата имаше хора. Там нямаше нито кей нито обособено място за лодки, директно на средата на плажа. Стовари 30 човека и след 2 часа на обратно.
21
3
 
10
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
VALERI,AMI SEGA? KAKVO SHTE SABARJAME? VSI4KO V SL.BRJAG BILO ZAKONNOOOOOOO.PAVILION4ETATA NA DREBNITE TARGOVZI,OTIDOHA NA KINO-AMAAAAA,PRI MUTRITE NE STAVAT MAI NESHTATA S BAGERITE. TAKA E.ZIVEEM V BALGARIJA-MUTRALGARIJA.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Животни
19
1
 
6
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
AMI,DA-,,ZAKONNI SA RAZBIRA SE-VSI4KO KOETO E NA MUTRITE E ZAKONNO.OTVRASHTAVAM SE OT SOBSTVENNATA SI DARZAVA.BIVA,BIVA,AMA 4AK TOLKOVA KORUPZIJA I LIZEMERIE OT NASHITE ,,UPRAVLJAVASHTI,,NE BIVA.RDNCK LI E DNSK LI E-BEZ ZNA4ENIE-SABORI SOBSTVENNITE ETAZI NA HORATA V NESEBAR VARHU SOBSTVENNITE IM KASHTI-NO V SL.BRJAG-VSI4KO E ZAKONNO?!?!?!? VSI4KATA ,,UPRAVIJA,,V BALGARIJA E KATO SVINSKI 4ERVA.KOLKO LI PA4KI PAK SI POZNAHA DZOBOVETE.DISKOTEKITE IMA OT KAKVO,I NA KOGO DA PLASJTAT,KATO VSJAKO LJATO