От сега за зимата: 15% отстъпка за ски в Пампорово

Отстъпките за пакетите са при записвания до 30 септември
12 сеп 2018 22:53, Анисия Иванова
7
От сега за зимата: 15% отстъпка за ски в Пампорово
Архив: Булфото

Ранните записвания за зимния сезон за хотелите "Перелик" и "Орловец" в Пампорово предвиждат до 15% отстъпка, информират от "Пампорово" АД.

Празничните пакети за Нова година за двата хотела са с 10 на сто намаление при ранна резервация до 15 ноември.

Иначе летният сезон в Пампорово продължава, условията за туризъм, вело и пешеходни маршрути са отлични, според информация от Туристическия център.

Лифтовете в Пампорово - Мечи чал ще работят до 24 септември.

Зимните оферти за "Перелик" и "Орловец" са с варианти за нощувки с включени лифт карти, както и пакети без лифт услуги. Отстъпките за зимните пакети са при ранни записвания до 30 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
Само веднъж отидете във френските алпи примерно и повече няма да стъпите на нашите курорти.. а цените са същите като при нас...
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейй, аз пък си помислих, че ще има 15 % отстъпка в таксите за отопление и ток през зимата... Щото преди да иде на ски в Пампорово, човек все пак трябва да е жив, да не е умрял от студ. А пенсионерите, от които 90 % са с изключено парно, не им се полага да ходят на ски. Щом не са пестили и цяло лято са били на море, за да греят болните си кокали, та да не се влачат като пребити кучета, ЗА СРАМ НА ГРИЖОВНАТА НИ ХУМАННА ДЪРЖАВА, ИЗПОВЯДВАЩА ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ "ЦЕННОСТИ", особено към старци и болни
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога да отидем семейно с децата? Април ли? БГ е единствената *** държава дето няма зимна ваканция и не може да се иде на ски в България. Април- ок, ама в Алпите само. Аман ви и за туризма и за глупостите като управлява тоз мякащ министър дето не знае на кой свят е!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предварително надути цени,после правим "отстъпки".Всички станаха много отстъпчиви ...
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бая