Американец уби с колата си български студент

Инцидентът е станал на магистрала край Корола
64
Американец уби с колата си български студент
Снимка: Ройтерс, архив

Американец беше арестуван, след като блъснал с колата си 21-годишен български студент и напуснал местопроизшествието, предаде свързана със Си Би Ес телевизия.

Афен Захариев е бил студент на обменни начала. Той е вървял на север по магистрала 12, край Корола, когато е бил блъснат в понеделник през нощта. Тялото му е било открито на следващата сутрин от шофьор, разнасящ вестници.

Във вторник сутринта извършителят, 37-годишният Питър Томас Люк-младши, се предал на властите, след като разбрал, че е имало инцидент, при който шофьорът е напуснал местопроизшествието.

Той твърди, че е избягал от местопроизшествието, защото мислел, че е блъснал елен.

В момента Люк-младши е обвинен и се намира в затвора.

Той може да бъде пуснат под гаранция от 20 хиляди долара.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
1
 
! Отговори
пръц преди 9 години
До 32Той не е в тази държава.
20
2
 
23
 
! Отговори
37 преди 9 години
пияния руснак беше максим стависки,фигуриста. бяха употребени всякакви връзки и пари за да не го осъдят. случаят беше пример за фалша и корупцията в бг.
19
6
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 9 години
До До 8, 9 и 11Еврейските комисари руснаци ли са ?------------ Само че когато еврейските комисари печелят войни и заграбват територии и избиват чуждо население, руският народ им целува краката и вика "Ура". А когато след време се окаже, че някои неща не са както трябва, руският народе е невинен. Аре стига вече. Варварски азиатски номера.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
който е виновен в сащ си понася наказанието. тук в бг пиян руснак с джипа си размаза наши момче и момиче и беше без присъда, условна някаква си и сега си живее в москва
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е станало на магистралата! Какво прави този ПЕША на магистралата. Нормално е да го пуснат за 20 бона после на свобода. Грях ми на душата, но аман от *** в тази държава.
16
3
 
7
 
! Отговори
продължение на 32 преди 9 години
Порошенко, Аваков, Турчинов, Тимошенко, Кличко, Коломойски и останалите не са ли от поюдейчените хазари ? И тези ли според теб са украинци и руснаци ? Хрушчов, който им подари Украйна и я отдели от СССР и той е евреин !!!
15
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само българин може да върви по магистрала/аутобан. На запад никой не прави така. Нормално е да си помисли, че е елен, само животно може да пресече аутобан, където колите карат с 200 .... това да не ви е пътя между ловеч и горна оряховица... няма да се учудя и ако излезе, че е събирал крайпътни боровинки за компот
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има няколко инцидента с български студенти и такива на бригада. Повечето с летален край. За разлика от този случай, останалите са карали колело по правилата. Преди 2-3 години пострада съседско момиче, много трудно и много скъпо се възстанови. Но най-голямата цена плати нейния баща, който от стреса се поболя от рак и почина след няколко месеца. Уж отиваш за добро, а то съдба.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Da dadesh pari na sadiata ili policaia da te pusne e edno. Da dadesh pari kato garancia che ne si vinoven e drugo.Razsledvaneto varvi i ako si nevinen ti osvobojdavat parite.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ami tia magistralata ne e kato rodopskite poliani. Bog da prosti momcheto. Da dvijish pesh po magistrala ne e za predpochitane
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе момчето е там от зор в щатите, от нашенските "хубости" тука. защо е вървял през нощта по магистрала е странно. това е... (такова неразумно поведение може да има само в състояние на афект или след употреба на алкохол).
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Афен Захариев е бил студент на обменни начала. Той е вървял на север по магистрала 12, край Корола, когато е бил блъснат в понеделник през нощта.В САЩ е незаконно да вървиш по магистралата.....още повече през ноща.....Много неясноти има.....къде е вървяло момчето и къде е карал шофьора ...
9
1
 
28
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Жалко за студента.Да пичива в мир.Непознавам тяхните магистрали.Но по магистрали е забранено движението на пешеходци.Може пък и това да нее магистрала а път.Обикновен но журналистите бъркат.По нашата Тракия редовно карат велосипеди дори минават покрай полицаите но те не ги спират , ако някой удари велосипедист на Тракия кой е виновен. Разбира се шофьора.
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
v yca ako imash $ si plashtash i izlizash tova e ..... tuk e sushtoto samo det gi davash na sudiata ..... pitam se dali v rusia e taka
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15. Може да го пуснат под гаранция ,ако плати 20,000 долара !
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а ся поразсъждавайте ако беше на Марс. Де и гърбавите гробаре. :-) написал десет *** поста. Ами ако някой ниегро ти разпори ***? Кеф ли ще ти е, или и малко ще те боли? :-)
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, що спряхте огъня по Пеевски? :-) А да бе, как не се сетих, то вашите олигарси са борци срещу олигархията. Явно Пеевски пак се е прекамбичнал към гробарското движение...
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. Не четеш ли до края , че ще го пуснат под гаранция , като плати една сума !Той е пил, за да не спре !Трябва да спреш и окажеш помощ, независими какво смяташ че си блъснал. Хората спасяват и елени !Но това е български студент .Колко е жалко !
3
13
 
37
 
! Отговори
аз преди 9 години
До АнонименТака ли? А колко освободиха от турско робство?Колко руснаци умряха да можеш сега ти да си пишеш глупостите???
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В такива случаи, наказанията са тежки в Америка ! Бягаш от произшествието, вместо да спреш и окажеш помощ , независимо какво си мислиш !При такива бягства , обикновено извършителите са пияни .При един случай в Ню Йорк ( пил и кара ) осъдиха извършителя на доживотен затвор , за смърта на дете.