В САЩ откриха 13-годишен, държан 4 г. зад фалшива стена

Арестувани са петима, сред тях и бащата на момчето
30 ное 2014 09:01, Елка Василева
58
В САЩ откриха 13-годишен, държан 4 г. зад фалшива стена
В тази къща е било държано 13-годишното момче. Снимка: Reuters

13-годишно момче, изчезнало преди четири години, е било открито живо и здраво зад фалшива стена на къща край Атланта - столицата на щата Джорджия в САЩ, предаде Ройтерс. Момчето е отново с майка си от вчера сутринта, съобщи местната полиция.

Петима души, които живеят в къщата в Джоунсбъро, на 28 км южно от Атланта, са били арестувани, сред тях и бащата на момчето -37-годишният Грегъри Жан, и една жена на име Саманта Джой Дейвис. Двамата ще бъдат обвинени в незаконно затваряне на момчето, в жестокост към децата и във възпрепятстване на дейността на полицията. Другите трима задържани са непълнолетни, които също ще бъдат обвинени във възпрепятстване на работата на властите.

Майката на момчето изглежда навремето е съобщила за инцидента само на органите за защита на децата, но не и на полицията, поради което там не е регистрирано изчезването му, съобщи полицейски служител.

Момчето най-вероятно е успяло по някакъв начин да се добере до телефон и да се обади на майки си, съобщавайки й местонахождението си. Полицаи веднага отишли в дома в петък, за да го търсят, но Грегъри и Саманта казали, че не знаят нищо за момчето. Няколко часа по-късно полицаите се върнали и отново претърсили къщата. Още докато те били там, момчето позвънило на майка си, която предала на полицаите къде е скрито момчето в къщата. То било затворено зад имитация на стена във вътрешната част на къщата.

Момчето изглежда в добро физическо състояние. Майката, която в момента се намирала извън Джорджия, веднага се върнала, за да се събере със сина си. Съседи твърдят, че семейството се е заселило във въпросната къща преди около шест месеца и страняло от околните. Момчето явно не е напускало дома и не е ходело на училище.

То изчезнало през 2010 г., докато било при баща си във Флорида. В ход е полицейско разследване на всички обстоятелства по случая.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
44
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Не знам дали я харесват или им промиват мозъците да я харесват....Какво може да харесваш на една нация която 50% от населението не знае кой им е президент,живота му е свързан с цял живот кредити,*** по диваните и плюскане на чипс.
9
5
 
22
 
! Отговори
Бардак Ебама! преди 9 години
*** ненормалната нация!!! Дайте да правиме война че не се издържа вече... тотално сме изтрещели!!!
8
18
 
4
 
! Отговори
Рязан Кольо преди 9 години
От къде и аз да си намеря нещо такова да си го затворя у мазето? Само пари за лубриканти ще давам тогава.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПич ходи се прегледай.
6
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея *** от Атланта са рубладжии , агенти на лошия чичко Путин ! ГЕРБ и Корман завинаги заедно , победa !
5
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
крили го 4 год. зад фалшивата стена в къщата ,в която живеят от 6 месеца.
4
5
 
46
 
! Отговори
Нео Либераст преди 9 години
Бяла спретната къщурка.... с ГМО-та инсайд!!!
3
3
 
27
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
Някои хора трябва да се стерилизират докато са още малки.
2
19
 
6
 
! Отговори
Рязан Кольо преди 9 години
Дали са си го поклецвали там?
1
12
 
62
 
! Отговори
se преди 9 години
Това ли демократичната държава кояято ни рекламират постоянно! Всичката лошотия и иьвратеност, болести, войни идват от там! Болни мозъци събрани от целия свят с една идея че са,, богоизбрани" Убийци и циници ограбили дедетки държави под мотото- демокрация! Всъщност в Америка живее изметта на планетата ни водена от Алчността! Заради тях милиарди хора страдат на планетстс ни!