В САЩ откриха 13-годишен, държан 4 г. зад фалшива стена

Арестувани са петима, сред тях и бащата на момчето
30 ное 2014 09:01, Елка Василева
58
В САЩ откриха 13-годишен, държан 4 г. зад фалшива стена
В тази къща е било държано 13-годишното момче. Снимка: Reuters

13-годишно момче, изчезнало преди четири години, е било открито живо и здраво зад фалшива стена на къща край Атланта - столицата на щата Джорджия в САЩ, предаде Ройтерс. Момчето е отново с майка си от вчера сутринта, съобщи местната полиция.

Петима души, които живеят в къщата в Джоунсбъро, на 28 км южно от Атланта, са били арестувани, сред тях и бащата на момчето -37-годишният Грегъри Жан, и една жена на име Саманта Джой Дейвис. Двамата ще бъдат обвинени в незаконно затваряне на момчето, в жестокост към децата и във възпрепятстване на дейността на полицията. Другите трима задържани са непълнолетни, които също ще бъдат обвинени във възпрепятстване на работата на властите.

Майката на момчето изглежда навремето е съобщила за инцидента само на органите за защита на децата, но не и на полицията, поради което там не е регистрирано изчезването му, съобщи полицейски служител.

Момчето най-вероятно е успяло по някакъв начин да се добере до телефон и да се обади на майки си, съобщавайки й местонахождението си. Полицаи веднага отишли в дома в петък, за да го търсят, но Грегъри и Саманта казали, че не знаят нищо за момчето. Няколко часа по-късно полицаите се върнали и отново претърсили къщата. Още докато те били там, момчето позвънило на майка си, която предала на полицаите къде е скрито момчето в къщата. То било затворено зад имитация на стена във вътрешната част на къщата.

Момчето изглежда в добро физическо състояние. Майката, която в момента се намирала извън Джорджия, веднага се върнала, за да се събере със сина си. Съседи твърдят, че семейството се е заселило във въпросната къща преди около шест месеца и страняло от околните. Момчето явно не е напускало дома и не е ходело на училище.

То изчезнало през 2010 г., докато било при баща си във Флорида. В ход е полицейско разследване на всички обстоятелства по случая.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
козак преди 9 години
Детето е живяло с баща си свободно. Когато са дошли полицаите е било скрито зад стената. Имоло е достъп до телефон и се е оплакало за нещо в даден момент на майка си. Голяма новина.
49
1
 
0
 
! Отговори
God преди 9 години
До One WiseПрочети малко история и виж къде точно са били депортирани престъпниците.
48
1
 
2
 
! Отговори
One Wise преди 9 години
Във "великата УСА" се случват само "велики" неща - полицай застреля ***, полицай застреля дете , сега пък психипатско отвличане . То какво и да очакваш от държава в която са били депортирани престъпниците на Англия. То ДНК-то им е престъпно .
47
1
 
9
 
! Отговори
Handel преди 9 години
Абе хора, много сте неграмотни. Баща му го е отмъкнал от майката, а зад стената го крил когато дошли да го търсят полицаите. Какви "4 години зад стена", кaкви 5 пари?
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това си е чисто отвличяне и кво като му е БАЩА сега да го вкарат в затвора при *** за5 години и после ще *** кат самосвал !!!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДЕМОКРАЦИЯ, братче ;)
44
1
 
13
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Освен че плюскат чипс като разпрани,чакат още разни българчета,румънчета,индийчета и т.н. да им измият чинийките,да им окосят ливадката,да им прекарат така безценната кабелна с интернет за да могат спокойно да се съвокупляват във фейсбука и да се народят още куп малки дебели хамериканчета,който да продължават да обясняват на света колко велика нация са...това достатъчно ли беше умници-сбъднали американската си мечта.
43
1
 
17
 
! Отговори
бг преди 9 години
Мисля че,американците са презадоволени,затова ги избива на лудост. Ние сме на другия полюс:бъхтаме по шест дни в седмицата само за единия хляб и съвсем не ни е до извращения.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АHТИМУТРАповече от 10 годишни ще са
41
0
 
6
 
! Отговори
АHТИМУТРА преди 9 години
СЕГА ВСИЧКИ С ПО 10 ГОДИШНИ ПРИСЪДИ ПОНЕ ТА ДА ВИДЯТ И ТЕ КАК Е ДА СИ В ПЛЕН!
40
3
 
19
 
! Отговори
До 42 преди 9 години
До neutralen: В Южна Корея също са работохолици, но не ходят да пускат бомби в Ирак, Сирия, Либия, Тунис и т.н. за да им откраднат петрола. За това тях никой не ги мрази, а САЩ всички-
39
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 36И от едно ходене успя да се срещнеш със всички американци ? :)Каквито и "***" да са от българи по-големи *** няма.
38
3
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
сащ.......
37
3
 
3
 
! Отговори
neutralen преди 9 години
ima mnogo otkazeni v shtatite ,no dalez deistvitelnostta ne se iszerpva s edin smotan komentar za tazi strana ,viarno e ze sa zare pri suzdavaneto na kino i muzika ,kinoto i muzikalnia biznes prozuftiavatimat problemi sus zdravnoosiguritelnite kompanii ,politikata im e na prinzipa razdeliai i vladei ,dokato bulgarite v bg rabotiat 1 zas ,tam rabotiat po 16 zasa na den,rabotoholizi sa i sa profesionalisti v sferata ,v koiato rabotiat
36
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
така е другари, америка е зло, а русия е рай.... е, с изключение на канибализма в сибир,но по-добре разпарчатосан и изяден от комунистически канибал, отколкото заключен от капиталисти, нали така ?
35
0
 
0
 
! Отговори
1chovek преди 9 години
Пешо, много си прав, но за съжаление няма да срещнеш разбиране сред преобладаващата част от аудиторията, по причини които са твърде голяма тема за коментар, а и дори и учените изпитват затруднения в анализите си :)
34
1
 
21
 
! Отговори
Калитко преди 9 години
Един американец ми каза че бил в България на сафари?!?!След много обясняване се разбра , че е бил някъде в Африка, а България въобще не знае какво и къде е.
33
1
 
16
 
! Отговори
До Берлин преди 9 години
До Берлин.Разбрах, че ти не си българин. Радвам се, че си научил толкова добре нашият език. Ние българите не можем да бъдем толкова добри като вас (не българите). Трябва да приемеш този факт. Но се радвам, че не сме като американците.
32
3
 
12
 
! Отговори
до Берлин преди 9 години
Ниц бе бате! Не всички сме ерфектни като вас натурализираните западняци. Ама да ти кажа моите впечатления от запада като цяло (14 години живот тук навярно ме квалифицират да дам мнение). Та нечистоплътни, неграмотни, мързеливи, глупави, измамници, манипулатори. Иначе самочувствие не им липсва.
31
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Берлиназ съм ходила- амерканците (в голямата си част, все пак всяко правило има изключения)НАИСТИНА са дебели, и са ***. Това е супер болна нация, жалкото е, че някак си все ни обясняват как трябва да се стремим да сме като тях