Полицай спаси пиян от зловещ сблъсък с влак

Видеото показва как мъжът се разминава на косъм от смъртта
5 авг 2015 11:14,
10
Полицай спаси пиян от зловещ сблъсък с влак
Снимка: YouTube

Полицай спаси американски шофьор, като успя в последния момент да го извади от кола, към която с бясна скорост хвърчи влак.

Във видео, заснето от охранителна камера, се вижда как кола е навлязла на влаковите линии, минаващи през калифорнийския град Сънивейл. Зам.-шериф Ланс Уитед, който се намира близо до случващото се, изважда шофьора на автомобила.

Докато пресичат линиите, шофьорът се спъва и пада, секунди преди да дойде влакът. Уитед го влачи, за да го изнесе от опасния участък. Няколко секунди по-късно се вижда как влакът преминава, като напълно смачква предната половина на колата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шапка свалям. Според мен полицаят реагира инстинктивно на 100% правилно. В самото начало се вижда, че пияният е паднал, вероятно е неадекватен, а и двамата се намират близо до колата. Ако отчетете времето, в момента като почва да го влачи влака е бил на няколко десетки до стотина или там метра. Полицаят е съобразил, че трябва да се разкарат максимално бързо от колата, защото е длъжен да очаква взрив на резервоара, ако тръгне да го изправя, я успее, я не, а и ще загуби 2-3 секунди.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Български полицай би го бутнал под влака!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицая си свърши работата като истински професиолналист бил сам в САЩ и съм ги видял нямат нищо общо с нашите смешници, които само чакат да капнат 20 копърки он някъде чекалък.
4
0
 
8
 
! Отговори
Предвидлив преди 8 години
Защото полицаят не знае дали този шофьор не е самоубиец или какво точно му е щукнало на акъла.Може да е решил да се хвърли под влака.Затова го е влачил, докато отмине влака, така му е отнел възможността да се движи в посока преминаващият влак ..
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е що ...
2
1
 
12
 
! Отговори
Невен преди 8 години
От пияния и дявола бяга. Нямаше да умре, то се вижда, че влака все пак е намалил заради прелеза ..., но браво на полицая, така трябва да се действа - самоотвержено на служба.
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че го спаси, спаси го, но защо трябваше да го влачи толкова метри по асфалта та му ожули целия ***.