Тръмп не е сериозен, ще бъде смазан, закани се Джеб Буш

"Като говориш като каруцар, не можеш да гарантираш сигурността ни"
20 яну 2016 14:07, Елка Василева
33
Тръмп не е сериозен, ще бъде смазан, закани се Джеб Буш
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Републиканският претендент за президентския пост на САЩ Джеб Буш заяви, че съперникът му Доналд Тръмп не е сериозен кандидат за Белия дом и порица вулгарността му, предаде Франс прес. Милиардерът ще бъде смазан на президентските избори, предсказа Буш.

Още по темата

Водещият кандидат за номинацията на Републиканската партия проявява липса на сериозно отношение към проблемите, каза Буш, който е назад в проучванията от месец. Той заяви това в Ню Йорк, града на Доналд Тръмп, говорейки в мозъчния тръст Съвет за външните отношения.

"Не знам какви са политиките му, но щом той не знае какво е ядрената триада, заслужава си да спрем и да се замислим", подчерта Буш и напомни, че миналия месец на дебат на републиканците Доналд Тръмп избегна да отговори на въпрос за трите съставни части на американския ядрен арсенал.

"Някой, който предлага мита от 45 на сто за Китай, не прави сериозно предложение", добави Буш. Според него подобна мярка би довела до "международна финансова депресия, която ще смаже американската средна класа".

Джеб Буш обясни успеха на милиардера на милиардера с факта, че хората се притесняват за бъдещето си. Това ги привлича към силната личност, но реално Тръмп не е сериозен и ще бъде смазан на президентските избори, предсказа републиканският претендент.

"Първата цел на президента на САЩ трябва да бъде да гарантира сигурността ни, а не е възможно да се гарантира сигурността ни, като говориш като каруцар, без да се опираш на реални планове", подчерта Джеб Буш, който се включи в надпреварата за републиканската номинация през юни. Той е брат на бивш президент и син на бивш президент и се ползва със солидна финансова подкрепа, но не му достига обаяние и се чувства некомфортно по време на дебати, отбелязва Франс прес. Затова губи популярност в сравнение с останалите претенденти за кандидатурата на Републиканската партия.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой пък е този Джеб Буш? Дрънка си нещо, моли се дано напишат нещо за него някъде, че няма кой да му обърне внимание.
19
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
фам буш започна войната в ирак така че да не се показват и да не критикуваткойто и да стане все лошо ще е за света краварите генетически са обременени самода се бият и да налагат своите измислени ценности
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джеб Буш говори кат пидор ФАК на куб - толераст и неодемократ (фашист) ФАК
17
2
 
6
 
! Отговори
Mnogo преди 8 години
До АнонименВие не сте запознат с американската история щом пишете така. Америка е имала: Томас Джеферсън, Франклин Рузвелт, Джон Кенеди (който споменахте) и Джими Картър всичките допринесли за величието на Америка, останалите наистина са бледи личности!
16
2
 
15
 
! Отговори
Династията преди 8 години
Някои само повтарят какъв "диктатор" бил Путин щото се сменял с Медведев! А н-тия кандидат от една и съща фамилия - Буш какъв се явява? Това ли е разбирането за "демокрация" по американски?
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Familia Budarisevi sazdadena v stata Bankass ot edin policai i cista4ka v rezidencia Tutot jitkoF
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям смях,ще бъде готино и в САЩ да си имат някакъв неадекватник,като нашият Бочко,няма да се резилим само ние я.
13
5
 
21
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Фамилията Буш докара Америка да бъде Империя на лъжата. Голямата лъжа започна с театрото разиграно с Кулите близнаци. Не чакайте от наследници на търговци на роби нещо добро!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми той и Бойко е несериозна личност,но не особено умния ни електорат,му вярва ли вярва.
11
0
 
22
 
! Отговори
Гьобелс преди 8 години
Според купените американски политици като казваш истината си вулгарен и говориш като каруцар. Според тях задължително е да лъжеш като дърт ***.н.!!
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 16 Беларуската ми жена е на мнение че руснаците са с малки и меки за това се хвана с мен НА НЕЯ и Вярвам Повечко от колкото на теб ХА ХА ХА
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ф.С.В той Путин и с Ердоган щеше да се Жени дори джамия си направиха в Москва за събитието Най голямата в Европа пък какво стана а ушковци Тръмп да не се окаже някой Бесен кравар и да размаже джуджи и *** му НЕЩО което редовно е правил с бизнес конкурентите си та да се занимава некакви ОХЛЮВИ кгб олигарси
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъвто и да е този Тръмп казва много истини. Нима САЩ не са виновни за войните в Близкия исток . Нима мюсюлманите не са терористи. Вместо да ги броим кой добър кой лош, и по това време да правят атентати , просто нямат работа в САЩ и Европа . Това е примитивна религия с примитивни хора .
7
2
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Тръмп ще е новият президент на САЩ -колкото и да ви се струва странно- Това е човекът посочил съюзникът си Русия- това е човекът който милиони латиноси живеещи в САЩ ще го изберът-Той сам казва че е милиардер и властта не му е чужда - но и сами знаем че без власт няма как да увеличи своите милиарди - Тръмп говори по селски народно и елементарно към хората - така всички го разбират-Отделно има и подкрепата на Путин - Тръмп ще е новият скандален президент който ще бъде трудно управляван от всички
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 9 малко е само мъжкото ти достойнство русначе
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До #feeltheburn Почти винаги са печелили Републиканците а след демократа Обама НЕЩАТА са изцяло в тяхна полза което между другото е лошо за раша Защото дори и Тръмп ще е много по без компромисен с мамашистан от Колкото Обама за Буш да не говорим Баща му ЛИКВИДИРА ссср ФАКТ
4
6
 
6
 
! Отговори
#feeltheburn преди 8 години
Бърни Сандърс в последни проучвания води на Хилари Клинтън.Президент републиканец Америка няма да избере,а Бърни е единственият адекватен кандидат.#FeelTheBurn
3
2
 
22
 
! Отговори
net преди 8 години
То е ясно че ще го смажат... само, че не защото е несериозен, а точно обратното. Нали виждате кои са се наредили отново за властта Буш, Клинтън.... дежа вю. Ще видите как ще врътнат изборите. Последния свестен президент на САЩ беше покойния Кенеди и него го смазаха.
2
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БУШ ПРЕЗИДЕНТ
1
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръмп в Америка никой не го брои за жив, само тукашните про-руски платени медии му вдигат акциите. Пишете още глупости, дреме им на американците.