САЩ за сделката на ЕС и Турция: Това е важна стъпка!

Готови са да подкрепят страните, засегнати от бежанския поток
19 мар 2016 08:14,
52
САЩ за сделката на ЕС и Турция: Това е важна стъпка!
Снимка: Reuters

САЩ определиха като важна стъпка постигнатото между ЕС и Турция споразумение за спиране на незаконната имиграция и изразиха готовност да увеличат подкрепата си за страните, които са засегнати от бежанския поток, предадоха Ройтерс и БТА. 

Още по темата

"Приветстваме формулировката в споразумението, че всички бежанци заслужават достъп до защита. Това ясно показва, че споразумението ще се прилага в пълно съответствие със законите на ЕС и международното право", се казва в изявление на Държавния департамент. 

Постигнатото вчера споразумение между ЕС и Турция цели да затвори основния път, по който един милион мигранти и бежанци, много от тях от разкъсваната от война Сирия, през изминалата година преминаха през Егейско море в Гърция, а оттам се насочиха на север към други европейски страни, отбелязва Ройтерс. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
5
 
! Отговори
Защо? преди 8 години
Защо не пишете кой започна войната в Сирия? Американските империалисти! Които искат да владеят целия свят!
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С това споразумение Путин отново удари на камък с политиката си на запълване на ЕС с бежанци и провокиране на нетърпимост в Европа към бежанците чрез тайно финансиране на ксенофобските партии в ЕС.
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква я мислеше товариш Путин , а тя каква стана. Вместо разединена и разпокъсана Европа залята от бежанци и лесна хапка за експанзионистичната му политика се получи обратното. Европа не само, че не клекна пред Русия ами е на път да приобщи и Турция. Русия все повече изпада в изолация. За едно обаче е прав гениалния шахматист. Няма да им се размине само с доматите на руснаците.
22
4
 
5
 
! Отговори
Истината ! преди 8 години
До Анонимен 16Значи според теб силни лидери са тези които не пускали бежанци? Егати и ксенофоба. Ами най-силни лидери ще са тези които разтрелват бежанците на границата според твойта логика. Утре като дойдат руснаците и като почнат да ти бомбандират къщата, а ти хукнеш да бягаш към Гърция примерно и там те посрещнат с картечниците , как ще се почустваш?
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
GOSPODI PAZI NI OT POMOSHTA NA USA - NA KOYTO SA POMOGNALI BYALO VIDELO NE E VIDYAL.
20
2
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Пролетната умора не ти се отразява добре.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто американците много се кефят на турците колко са манипулативни и подли, а не като префърцунените божикравички европейците и искат да им налеят малко нормални качества, като не става с добро може и насила.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анионимник 17Какви руснаци ще дойдат да бомбардират? Я пий някакви хапчета по-добре!
17
2
 
17
 
! Отговори
ММ преди 8 години
Всичко това няма да има край никога. Известно е , кой има най-голяма полза от случващото се. Европейските велможи са виновни най- много, че склониха глава и се продадоха. Преди векове ислямската вълна не е достигнала до сърцето на Европа. Този път обаче сами си докараха сериозен проблем. Диригентът е ясен!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен19-БЕГАЙ СЕ ЛЕКУВАЙ СОРОСОВ ***
15
2
 
17
 
! Отговори
3615 преди 8 години
САЩ за сделката на ЕС и Турция: Това е важна стъпка!Някой съмнявал ли се е че САЩ ще подкрепят ибрикчиите си от Турция? Тази азиатска страна няма право да налага на Европа условия, но европейските депутати се сложиха в ролята на няма да споменавам какво и почнаха преговори при условията поставени от Турция. Да знаете, че не само нашите ами и чуждите депутати са такива като нашите.
14
3
 
14
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Турция е планирана да е троянския кон на САЩ в ЕС(розовобузите, луничави даунчета от острова също). След като яко ни клатят отвън, американците решиха да прекарат европейците и отвътре - референдуми за отцепване на английските олигоф.рени, атентати, вълна от емигранти, добре организирана от зелките, какъв ли ще е следващия им удар срещу истинската демокрация? Империята на злото не търпи нещо положително да се пръкне някъде по света, трябва веднага да го унищожи иначе янките не спят спокойно.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много странни мнения има тук. Не може за всичко да се обвинява САЩ. В кризисно време в Европа се оказаха начело много слаби лидери. Страните които имаха силни лидери като Унгария, Полша, Австрия, Чехия и Великобритания не пуснаха бежанци, а тези със слаби и недалновидни ръководители като Германия направиха огромната каша с бежанците. А Русия и САЩ както се и противопоставят, така се и договарят - кой къде и какво влияние да има, но затова сигурно ще четем по-натък в мемоарите на Путин, Обама.
12
2
 
11
 
! Отговори
грубиян преди 8 години
Европа е жертва на самоизмамата, че щом е богата, значи е много умна, политиката и ценности й са най-правилните и всички трябва да я слушат. Да, ама не. Политика се прави "со дупе и со пари". Европа отдавна си е дала дупето за чуждо ползване и затова се докара дотам, да си плаща на ислямски екстремист да й пази границите.
11
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ислямиста Ердоган ще спасява другите ислямисти срещу пари, но Аллах ще го накаже за тази му алчност. Друго си беше като ги тикаше в морето на гумени лодки за да се издавят.
10
4
 
18
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
Европа е на крачка да се огъзи /надупи пред резения бай Ердоган а той точно това очаква и като се почне спиране няма.Турчина ще лашка и клати а Европа ще плаща
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предварително обмислено и добре финансово подплатено представление Cред инициаторите отново виждаме лицата на хора, които афишираха себе си като умни и красиви. Но ние не изпитваме особенно доверие към хора, чиито доходи идват изцяло от външнополитическо спонсорство. Които нямат нито един работен ден в реалната икономика и никакъв принос към брутния вътрешен продукт.
8
6
 
16
 
! Отговори
САЩ И ТУРЦИЯ преди 8 години
ТУРЦИЯ МНОГО ПРИЛИЧА НА САЩЗА ТУРЦИТЕ ГЕНИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ - КОЛКОТО ПО ШАРЕНИ ГЕНИ - ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ,ЗА ТУРЦИТЕ Е ВАЖЕН ЕЗИКЪТ И КУЛТУРАТА :))))СЕГА ТЕЗИ 3 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ, СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЩЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ СА ТУРЦИ :)))ТУРЦИЯ МНОГО ПРИЛИЧА НА САЩ, И ТАМ СА СЪБРАНИ ХОРА ОТ ЦЯЛ СВЯТ, НО ВСИЧКИ СА АМЕРИКАНЦИ :)))ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА Е С КЕНИЙСКИ ПРОИЗХОД, РОДНИНИТЕ И БАБА МУ СА ОЩЕ В КЕНИЯ :)))СЪЩОТО Е И В ТУРЦИЯ,СЛЕД ВРЕМЕ ВСИЧКИ СТАВАТ ТУРЦИ :))))ТОВА Е ХУБАВО, ДАЖЕ ПРЕКРАСНО :)))
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предателска безгръбначна *** унищожава Европа под мъдрото ръководство на господарите. Една обезсилена, объркана ,уплашена Европа е плячка за всеки. Сега добрите хора отвъд океана нямат пречки да наложат търговското споразумение. Освен на мащабна ислямизация ще се радваме на всякакво ГМО и ам. ***.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отлично еврогейвете ще плащат на Ердоган почасово за добре свършената работа и той като една истинска метреса на еврогейвете ще прегъне парите и ще се целунат.