Пхенян "взриви" Вашингтон с пропагандно видео

Северна Корея заплаши с "безпощадно военно нападение"
Обновена: 26 мар 2016 20:57 | 26 мар 2016 20:51,
101
Пхенян "взриви" Вашингтон с пропагандно видео
Снимка: Youtube

Северна Корея разпространи днес нов пропаганден видеоклип, показващ ядрена атака срещу Вашингтон и заплаши южната си съседка с "безпощадно военно нападение" заради оклеветяването на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, предадоха Франс прес и БТА.

Озаглавено "Последен шанс", четириминутното видео на Пхенян показва изстрелване от подводница на ядрена ракета, която опустошава Вашингтон, а после американско знаме в пламъци.

В края на филмчето една ракета се появява от облаците и се разбива пред Мемориала на Линкълн - паметника, издигнат в чест на 16-тия президент на САЩ в американската столица.

Капитолият (седалището на Конгреса) избухва и на екрана се появява текст: "Ако американските империалисти ни доближат дори на сантиметър, ще ги ударим незабавно с ядрените си сили".

КНДР е разпространявала подобни видеозаписи и преди, като в един от тях - от 2013 г. - беше показан Белият дом във визьора на стрелец, а после и експлозия на Капитолия.

Най-новият клип е публикуван в пропагандния уебсайт "КНДР Днес" (DPRK Today).

Също днес артилерията на севернокорейската армия даде "ултиматум" на южнокорейската президентка Пак Гън-хе да се извини след изявление на Сеул за възможност севернокорейското ръководство да бъде "обезглавено".

Ако предателката Пак Гън-хе и бандата й не отговорят, артилерията с голям обсег на севернокорейската народна армия ще предприеме безмилостна военна акция, твърди комюнике, разпространено от севернокорейската осведомителна агенция КЦТА.

Южнокорейски активисти изпратиха днес към Северна Корея десетки хиляди агитационни листовки против режима в Пхенян, което заплашва да изостри допълнително напрежението на полуострова.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво им става на тия хора бе?!?
29
7
 
23
 
! Отговори
Пути н преди 8 години
Стига бе,корейците имат видео!!!
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V obshi linii ide 3 svetovna voina!!!!
27
5
 
15
 
! Отговори
до 67 преди 8 години
Имаш хабер от хохол, кацап,москал и пр. Ходи го лапай и легай с руснака да спиш!
26
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тея са като руснаците, плашат много ама не им стиска да направят нещо:)
25
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде, ***! Бегайте да палите ракетите при маймуните. Заедно с еврейските си майки, нали сте комунисти, демек еврейчета. После УСА ще ви изпари и край, няма да четем глупости.
24
2
 
18
 
! Отговори
хамериканеца преди 8 години
Направо са уплашихме...
23
3
 
21
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Да ми прости Господ. Аз не се меся в нищо. Само изразих моя позиция която е без значение. Който желае да се плоди. Който иска да стане гей. Комшийката може да си пусне брада. Само на мен да не ми се месят в живота.С.Корея и Южна ако се обединят според мен ще е добре. Ако Ким Чен Ун бъде свален също. Но това си е мое мнение. Нищо не зависи от мен.Спирам да спамя по темата.
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хиих, директна заплаха е, когато някой идва от хиляди километри, за да прави до границата ти военни учения, а не популяризирането на рекламни клипчета. Иначе американците дълго време ще продължават с военните си учения около границата на Сев. Корея, без обаче да посмеят да ударят:)). Това не им е нито Ирак, нито Сърбия:)). И те много добре го знаят.
21
2
 
23
 
! Отговори
Аз съм прост но ... преди 8 години
Комунистите разправят, колко били цъфнали и вързали севернокорейците, демократите (или республиканци), колко били изостанали, и никой не казва най-важното, че те за разлика, от нас не могат да изберът нормален човек да ги управлява, пардон също като нас!
20
2
 
22
 
! Отговори
Осман преди 8 години
до 45Да. Диктаторите са полезни за страни като Либия, Ирак и Сирия.Но корейския народ който е с хилядолетна история (и тези хора са много интелигентни) не заслужава диктатори. Ако Корея беше обединена днес щеше да конкурира Япония, сигурен съм в това.
19
11
 
18
 
! Отговори
хигиена преди 8 години
Мръсни северно-корейски мюфтии,да отидат да се изкъпят при че са зажегнали !
18
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бях на мястото на Обама щях да възприема това за директна заплаха за САЩ. При което до сутринта от С.Корея нямаше и помен да остане. Всъщност, това наистина трябва да се случи и единствения начин да се кротнат тези ***...
17
4
 
19
 
! Отговори
смех преди 8 години
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА............. не мога да спра да се смея честно. Тия живеят в съвсем друга реалност, такава каквато им се иска. А в нашата реалност - с дизеловите си подводници от 50-те години на миналия век ще бъдат засечени на хиляди километри, преди да стигнат САЩ. То ако ставало така другарят Ким Чен Грух отдавна да е изпепелил омразната му Америка...
16
9
 
17
 
! Отговори
Защо не са довършили преди 8 години
Защо не са довършили видеото! Че след като са ударили САЩ, как САЩ изстрелват няколко стотин ядрени глави към Северна Корея!
15
7
 
22
 
! Отговори
Осмам преди 8 години
Аз никога не съм бил почитател на Кончита Вурст, Меркел, Американци и прочие но тука да ми се радвате на един диктатор като Ким Чен Ун ми идва в повече. Който иска С.Корея не се намира на друга Галактика. Качваш се на самолета и заминаваш. Още като слезеш от самолЬота си предаваш моб.телефон...и във форуми не можеш да пишеш.
14
10
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Реват от радост жълтите кьосенца, ред сълзи сополи бурни ръкопляскания докато техния водач Ким маже гнойна мас в копринени чаршафи а неговата нежна трътка му ближе малката чурка и му пее. Обаче бедния му народ не се сеща че и ракетите им са като на вожда чурката, малки и с малък обсег.
13
1
 
25
 
! Отговори
горчивата truth преди 8 години
САЩ ще обави Саудитска Арабия за терористична държава в първия момент когато започнат да им играят номера с цените на горивата, та чак и 6-ти американски флот ще им изпрати да ги демократизира. Запада е много двуличен. За истински съюзницаи САЩ смятат само останалите англосаксонски страни и Израел(но дори и за Израел вече не е много сигурно).
12
5
 
19
 
! Отговори
Осман преди 8 години
до 29Уганда, Сомалия и т.нт също имат висока раждаемост. Германия и Франция нямат. Бг-Ромите не се славят с висок статус но увелиават раждаемостта в.Правенето на деца не е показател за висок социален, икономически и прочие статус.
11
0
 
16
 
! Отговори
Осман преди 8 години
И да добавя: клиповете на главорезите от ИДИЛ конкурират Холивудски сцени докато това което гледах е на много ниско ниво.