Ози Озбърн за Тръмп: Та той е следващият Хитлер!

Музикантът коментира напрегнатата президентска надпревара в САЩ
9 май 2016 15:52,
57
Ози Озбърн за Тръмп: Та той е следващият Хитлер!
Снимка: архив Reuters

Ози Озбърн, легендарният вече певец на Black Sabbath даде интервю за германския "Welt am Sonntag" с коментар за все по-напечената президентска надпревара в САЩ.

"Доналд Тръмп ме плаши изключително много. За мен Тръмп е следващият Хитлер. Той, по дяволите, е откачен, въпреки че разбирам защо този тип успя да привлече толкова много американци на своя страна. Той се самофинансира и говори езикът, който работническата класа разбира", смята певецът. 

Озбърн обаче е твърдо убеден в едно: Тръмп няма да се настани в Белия дом. Президентът ще се казва Хилари Клинтън", смята Озбърн.

Но все пак не вярва, че тя ще изпълни предизборните си обещания: "Политиците ви обещават да ви смъкнат Луната, а после... не изпълняват обещанията си. Ако някой ме пита дали искам да се занимавам с политика ще им кажа: Никога през живота си. Никога".

Музикантът не е чужд на бомбастичните изказвания и критики към президентите. По време на традиционната Вечеря на Кореспондентите през 2002 година, Озбърн се изправя и изкрещява към президента Буш няколко пъти "Да, да, да".

"Веднага след това си седнах на мястото. Беше малко след атактите от 11 септември и мерките за сигурност на тази вечеря бяха жестоки", разказва 67-годишният певец и продължи с признанията: "Всъщност, просто бях пиян и на вечеря в Белия дом".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
9
 
! Отговори
шефа преди 7 години
И кой плюе по Доналд?Едно ***!Пази Боже хеви метълите да дават акъл и оценки!Ами то си е като чалгари да те учат на политика!
24
9
 
9
 
! Отговори
дино преди 7 години
До бай иванБа Иване, Ози и да пръдне трябва да му се кланяш ...той е идна от живите легенди на музиката .Разбира се ти по пайнер няма как да го разбереш
23
3
 
11
 
! Отговори
! преди 7 години
Ози! Ози! Ози президент!
22
18
 
4
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Е не познавам нормален човек, който подкрепя тоя лаладжийски клоун и селчо Тръмп.
21
7
 
12
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Боже защо не прибра тоя нагримиран дядо, вместо великия Рони Джеймс Дио???
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алкохолът не прощава.
19
12
 
15
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
"Всъщност, просто бях пиян и на вечеря в Белия дом"че тоя мизерабъл винаги е пиян. за кво ни занимавате с интервюта с този наркоман бе!
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
иначе Ози има право, ама Трумп и работническа класа, на куково лято. Това са вицове че се обръщал към работническата класа, както пееше великия Джон Ленин - working class hero.
17
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пияндурник и наркоман сега и от политика ли е почнал да разбира? Вече впрегнаха куцо и сакато в борбата срещу Тръмп.
16
8
 
16
 
! Отговори
Brainwash преди 7 години
Вижте го този вижте и концертите му той пропагандира ДЯВОЛА А Тръмп се обяви против Новия Световен Ред
15
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп не е новия Хитлер, а новият Сталин. Новият Хитлер е Путин, той това чистосърдечно си го признава. Така че ако го изберат, най-напред ще има коалиция Русия - САЩ и после ще се сбият. Ердоган е само Дучето. Даже не съм сигурен, че може да бъде дори и Дучето. По-скоро, ония унгареца Хорти.
14
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя наркоман кво се обажда?
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Така е, жена, която изпитва уродливо, ненормално удоволствие да гледа как убиват човек (няма значение, какво е направил, просто е живо същество!) и крещи от това удоволствие, захилила се до ушите "... Той е мъртъв", такава не бива да излезе от лудницата, а янките тръгнали президент да я правят. Тя е комплексирана в личния си живот и от озлобление ще запали света, но сега войната е технически такава, че САЩ няма да се скрият и да горят чуждите земи, а своите, с всичко по тях.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖиборТц. Тръмп е за изтезанията, подкрепя и PATRIOT act-а и NSA шпионажа. Америанцияте сигурно ги чакат концлагерите. Като допълнение подкрепя Израел и сатаниста Нетаняху (Всичко това го има черно на бяло в интернет, казано от самия Тръмп).Така че да, хитлер е, също както и Клинтън и останалите.
11
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ози,човекоподобието с женски грим и коса, нарича Хитлер човекът, който говори език, разбиран от работническата класа. А кой ти пълни залите бе, ***, с чии пари се шириш по развратните си сборища, .едерунгел смотан надрусан. Ако не е работническата класа, кой ще ти плаща за бездарните изпълнения. Ега ти дрипавия, миризлив "аристократ"
10
5
 
35
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
И това го казва човка за който от Дискавари направиха да филм как може 30-40 години да е на тежки Наркотици Кока и Хероин и да е още жив.Вкрайна сметка се оказа че органите са му във ред заради поддържащите лекарства и ударните дози антиоксиданти които приема ама мозъка тотално изпушил нищо не става от него .
9
4
 
32
 
! Отговори
хаха преди 7 години
А точно това чудовище на снимката няма много право да критикува...
8
9
 
24
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Това са глупости- Тръмп е миролюбив,но не иска да раздава на *** и мързеливци достоянията на народа си. Новият Хитлер днес не е той а Ердоган,но отде у тоя певец на Сабат (или Шабат) акъл да разбере това нещо? На него крясъци му дай,и някой да му ги признава за песни- какво друго?
7
1
 
25
 
! Отговори
dido преди 7 години
втория Хитлер ли ?? Малко им е на тея малоумнеци трябва още два като Тръмп да властват , че опропастиха света с тяхната демокрация и у.а.ка.ха Европа ,малко им е Тръмп...
6
3
 
26
 
! Отговори
нали? преди 7 години
Тръмп каза много истини за САЩ,те там не обичат истината за *** в която живеят и факта че целия свят ги мрази и започнаха на пищят!