Клинтън говори за безработица... със сако за $12 500

Дрехата е на италианската топ марка "Джорджо Армани"
8 юни 2016 12:25,
67
Клинтън говори за безработица... със сако за $12 500
Снимка: Reuters, архив

Розово сако, с което е облечена Хилари Клинтън по време на реч за неравенството в Ню Йорк, разбуни духовете в САЩ. Избирателите недоволстват, че докато кандидатът за президент на демократите говори колко много са безработните в страната, тя носи сако за 12 500 долара.

Дрехата е на италианската топ марка "Джорджо Армани", а Клинтън се е появила с нея през април. Към момента цената й е намалена на скромните 7 хил. долара.

Хилари Клинтън обаче далеч не е първата в политиката, която обновява изцяло своя гардероб преди предизборна кампания. Сара Пейлин получи 150 000 долара от Националния комитет на републиканците за нови дрехи, след като бе кандидат за вицепрезидент на САЩ в тандем с Джон Маккейн през 2008-а.

Доналд Тръмп пък често е забелязван с костюми на Бриони, чиято цена започва от 7000 долара, пише New York Post.

Хилъри Клинтън е първата жена, която ще бъде номинирана от демократите за президент на САЩ. Тя си осигури гласовете на 2383 делегати.

Клинтън говори за безработица... със сако за $12 500

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв удобен момент за изява и падигравка с ближния . Боя се , че и по този показател сме ги изпреварили . Жена нали е . ....... .. толкоз .
56
4
 
2
 
! Отговори
съветски цървули преди 7 години
за рублофилите ватенки ботуши и *** това е висшата мода там
55
1
 
6
 
! Отговори
az преди 7 години
за сакото де... Дизайнерът и го е подарил и се е изфукал за цената...щото така се поддържа митът за марката.... иначе и 50 лева да е пак ще и се намери кусур
54
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички русофилски *** сакото им пречи. А може би акълът.
53
4
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
На тази най- малкия проблем са и дрехите ....И за 200 милион да се облече все тая - много зле!
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като я гледам тази дреха не разбирам защо би струвала 12000$.Явно и клиентите не са разбрали щом се налага да я преоценят. :DА дали Хилари я е купила на такава цена е съвсем друг въпрос.Така че престанете да си лаете опашките и си гледайте работата.
51
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп се е доказал като голям играч още преди хората да научат кои са тези Клинтънови! Той може да носи костюми и за 100 бона,ако иска.Жената на Бил Клинтън е много по - опасна от Тръмп,тя е една от хардлайнерите,от ястребите които разпалват военни конфликти по света.Тя беше един от идеолозите да се бутнат режимите на Садам и Кадафи.
50
1
 
9
 
! Отговори
расПутин преди 7 години
Абе колкото и да се напъват одисея и подобните му,си остават "тъмни балкански субекти" в очите на идолите си от "евроатлантическия западен свят". Нейсе, пази Боже сляпо да прогледне .....
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обществото днес е като една тенджера в която ври кокошка. На повърхността се събира пяна - всичките нечистотии извират, и принципно умното нещо, което трябва да се прави е тая пяна да се обира с лъжицата и да се изхвърля на *** - където и е мястото.А ние оставяме мръсотията да ни управлява и после се чудим защо всичко отива от зле на по-зле...
48
6
 
3
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
51 Значи мъжът и го е купил , така става ли . Не знам не съм данъчен и не знам какви са им доходите и не съм им светил за да знам как си ги харчат , но ти явно знаеш. Но едно знам, че нито тя нито на Бил би им минало дори през ума да си купят виолончела за 2 млрд долара, камо ли да го направят и ако биха посмели да го направят, съвсем хипотетично ми е мъка за тях как ще се обясняват пред данъчните органи в Щатите .
47
4
 
5
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
Да крадеш не е сложно. Тая не е постигнала нищо - всичко и е по наследство, родата и е крала и убивала поколения наред.--------------------Какво да му напише човек на такъв мозък като 44, нищо , в него няма нищо с което да успее да разбере каквото и да е
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво е дала тази?
45
2
 
5
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Мислех, че само нашите политици имат склонност да ги снимат в нелепи и смешни пози, и гримаси... Обаче ето на, и Хилъри са я хванали зяпнала, ще погълне аудиторията :) А, за сакото... Ами, нормално е... Не подобава на политик от висок ранг да не е облечен подобаващо, независимо за какво ще говори.
44
2
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
до OdysseusЗащото не можеш да си купиш костюм за 12к ако дохода ти на година е 100к. Мъжа и пише книги, изнася лекции и т.н. А тази нищо не прави...
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя свят няма да се оправи докато хората се оценяват по не по това колко са дали, а по това колко са взели...
42
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 7 години
Американците постоянно мрънкат против Тръмп, но Килъри е 1000000 пъти по-опасна за тях и света. Но откъде толкова мозък в нация с такава история и генезис.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато човек има достатъчно, той е спокоен за оцеляването си, и има възможност да се отдаде над това да се усъвършенства, с което да окаже принос към обществото.Когато болшинството хора са хванати в капана на робуване за надник, тогава обществото деградира - и физически, и умствено, и ценностно. И за какво - за да може разни безполезници като тая вещица да си купуват грозни дрехи за смешни суми?
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Игнор на одисея че с това тролене много пари изкарва. Утре ще вземе да си купи някой 25 год БМВ и ще се фука пред факултето
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не можеш със закон да направиш бедния богат, без да направиш богатия - беден."Тоя строши ***. Ако идеята е да няма бедни, то със сигурност това няма да се постигне с правенето на бедните богати.Не е чак толкова сложно - има достатъчно за всички. Има 2 варианта как това ще се разпредели - дали всеки ще получава достатъчно, или болшинството ще търпи лишения за да може да има шепа "отбрани", които да ги тъпчат и ползват.Човечеството не печели нищо от това да е в лишение, единствено губи
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До OdysseusДа крадеш не е сложно. Тая не е постигнала нищо - всичко и е по наследство, родата и е крала и убивала поколения наред.