Клинтън дръпна с 8% пред Тръмп

42% ще гласуват за нея, а 34 на сто - за Тръмп
63
Клинтън дръпна с 8% пред Тръмп
Снимка: Reuters, архив

Кандидатът на демократите на президентските избори в САЩ през ноември Хилари Клинтън води с 8 процента пред своя републикански съперник Доналд Тръмп. Това показва ново проучване на института Ипсос за агенция Ройтерс, съобщи БТА.

Още по темата

Според сондажа, проведен в периода 14-18 август, 42 процента от вероятните избиратели ще гласуват за Клинтън, а 34 на сто - за Тръмп.

Цели 23 процента обаче няма да подкрепят нито един от двамата основни претенденти.

Клинтън води на Тръмп през по-голямата част от предизборната кампания, отбелязва Ройтерс.

На този етап преди четири години борбата бе по-оспорвана.

Тогава президентът демократ Барак Обама, който впоследствие бе преизбран, водеше с по-малко 2 процента пред републиканския си опонент Мит Ромни.

Клинтън може и да води пред Тръмп, но тя също не вдъхновява повечето американски избиратели, показва проучването.

Повечето американци не гледат благосклонно на нито един от двамата кандидати.

Две трети от участниците в допитването смятат, че страната се движи в грешна посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
светът дръпна с 8 процента към третата световна
36
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Хората се събуждат, събудените се сплотяват. Натрупана е огромна енергия. Самопровъзгласените господари на света, губят хватката си и в отчаяние хвърлят последното си останало могъщо оръжие - медиите. Но колкото повече го използват, толкова по-слабо става. Вече никой не им вярва - умните търсят и намират истинските източници - гледат и преценяват за себе си и имат моралното право и мотивацията зад себе си. Илюзията пада.
35
1
 
0
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Trump ще навакса и вероятно ще спечели. И тогава ще настъпи ужасът за наглите. Не ми се мисли какво ги очаква новоизпечените диктаторчета...Тръмп не е парализиран от успеха си цветнокож, нито гипсиран от банкерски зависимости белокож. Това може да е новия Рейгън, но в по гаден за *** вариант. Тоя няма да му мисли много за да измете от лицето на земята някъкви си психари. Затова Путин форсира по всички фронтове, като за последно..и ще му е за последно.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същите, които не познахаза брексита, сега искат да имвярват пак. На другия ден следизборите ще бъдат като попарени.
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците са отчайващо наивни. Как може да разчитат на тази откачалка Тръмп да им реши проблемите? Ами те не виждат ли, че той се обръща всеки ден като фурнаджийска лопата.
32
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп изтърва влака. Късно е чадо.
31
2
 
16
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
До Анонимен 44Защо русофилите изпадат в такава животинска злоба и сатанински гняв?Един известен руски журналист отговори на този въпрос по следния начин. Санкциите са се отрзили толкова зле на Русия, че руснаците безнадеждно се надяват Тръмп да ги отмени, ако стане президент. По тази причина те мразят Обама и Клинтън.
30
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, от президента в САЩ нищо не зависи. Там управлява олигархията разделена на две бизнес групи. Цирка с президентските избори е за баламите. Хилари е идеалният кандидат - колкото по слаб президент толкова повече слуша. Пробваха с афроамериканец, сега с болна бабка, навярно следващия ще е обратен със симтпом на Даун.
29
12
 
14
 
! Отговори
д-р преди 7 години
След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.
28
11
 
14
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
Погледнете някоя снимка на Х. Клинтън. Хили се, а погледът и е ледено студен. Поглед на палач.
27
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо русофилите изпадат в такава животинска злоба и сатанински гняв?
26
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиларито и мъжа й като млади са били големи палавници и с това ги държи Синедриона. Но то няма и нужда, те са тотално корумпирани и са напълно лоялни на Кукловодите.
25
9
 
9
 
! Отговори
ая преди 7 години
Какво дръпнала, какво е шмръкнала че трябва да е много добро. С нейните мозъчни увреждания как смята да си довърши мандата. Президента трябва е и умствено и физически здрав.
24
8
 
14
 
! Отговори
д-р преди 7 години
Тази проверена ли е за вменяемост?
23
5
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Според сайта RealClearPolitics които единствен и официално изчислява ежедневно резултатите на база всички медии и социолози в Щатите разликата е 6 % .47.2 Клинтън, 41,2 Тръмп .Разликата е напълно нормална, от началото на годината е достигала от +12% за Клинтън до +1% за Тръмп.Това което днесбг се опитва да ви внуши че Тръмп ще загуби е напълно невярно.Следя само Американски медии по въпроса Клинтън VS Тръмп и мога да ви заявя че Клинтън понася много сериозни удари в момента които се примълчават
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия и глад - това да не е преди 100 години .
21
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятността да имаме първата жена американски президент е поголяма отколкото опонента и да победи. Ако се залага с пари кой ще е победителя, бих заложил да г-жа Клинтън.
20
8
 
15
 
! Отговори
Сако преди 7 години
Хилари съсипа и проекта за АЕЦ. Дойде дръпна ушите на нашите *** и край на южен поток и Белене. В Украйна тръбите за Газа са собственост на американците. Транзитните такси в техните джобове.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
27. Не разбирам защо Русия я слагаш на всяка манжа мерудия. Като статията е за Русия, добре, но и за цената на зарзавата ако е статията, пак ще го обърнеш на Русия.
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп не е по- различен по богатство, но дава шанс на Сащ да направи някакъв, макар и малък завой към разбирателство с останалия свят. Хилъри е представител на старите, които доведоха до световни сблъсъци и кризи, от които няма спасение.