Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот, свиня, скапан актьор"

Шварценегер и Кондолиза Райс поискаха той да се оттегли
Обновена: 9 окт 2016 10:33 | 9 окт 2016 10:30, Петя Славова
172
Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот, свиня, скапан актьор"
Снимка: Reuters

Американският актьор Робърт де Ниро заля с критики републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, пише в. "Фигаро".

"Доналд Тръмп е жалък, той е куче, свиня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо, който не плаща данъците си", това каза актьорът по адрес на Тръмп в програма на телевизия Фокс нюз.

Още по темата

"Това е един идиот. Но всъщност Колин Пауъл го каза най-добре: Тръмп е национално бедствие. Той е срам за нашата страна", допълни Де Ниро, цитиран от БТА.

 

"Страшно съм ядосан на нашата страна, че тя е стигнала дотук да постави този идиот и този кретен там, където е днес. Той казва, че би искал да забие един на хората? Е добре, аз пък искам да му забия един в муцуната. Такъв тип смешници ли искаме за президент. Не мисля, че е така. Притеснява ме посоката, по която е потеглила тази страна и съм много обезпокоен, че с някои като Тръмп ще вървим в лоша посока. Ако се интересувате от вашето бъдеще, гласувайте", допълни актьорът.

Това пламенно антиТръмп изказване е направено в момент, в който милиардерът е подложен на критики заради скандални и вулгарни изказвания за жените.

Вчера американската телевизия Си Ен Ен публикува фрагменти от различни интервюта на Тръмп, в които той показва неуважение към жените, предаде ТАСС.

В единия фрагмент Тръмп говори за телосложението на дъщеря си Иванка, а в други за личния си живот със съпругата си Мелания. В трети говори за готовността си да започва романтични отношения с доста по-млади момичета.

В четвърти фрагмент той говори за изневярата като обичайно явление и детайлно описва външността на други жени. В редица случаи не е ясно дали Тръмп говори сериозно или се шегува.

Скандалът бе коментиран и от бивишия американски държавен секретар Кондолиза Райс. "Достатъчно! Доналд Тръмп не бива да става президент. Той трябва да се оттегли!", написа тя във Facebook.

"Като републиканка, се надявам да подкрепя някой, който има достойнството и позицията да претендира за най-висшия пост в най-великата демокрация на земята", допълни Райс.

Подобен призив отправи и бившият губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер, предадоха ТАСС и ДПА. Той каза, че оттегля подкрепата си за Тръмп.

"Искам да припомня на моите колеги от Републиканската партия, че не само е приемливо да изберат страната пред партията, но това е и тяхно задължение", каза Шварценегер и призова републиканците да оттеглят подкрепата си от републиканския кандидат за президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
Балканская Мурзилька преди 7 години
Споко,Боб-с Дон сте бобчета от една ЛЪЖИца.Шофьор на такси,убиец на всеко клипче от Скорсизи,ся пък Моралист-Антимилиардер-иииейе хууу.. USA Наистина се смишлява за Вечна. И опять-иийе хууу....
100
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То голям женолюбец, голямо нещо??? Де Ниро да провери дали е останало нещо мъжко у него, след кастрацията му на единия тестис. Може и другият вече да са го отрязали. Защото бради и мустаци имат днес и жените, само дето нямат останалото от мъжкия авторитет, за да минат и те за човеци. Щом тъй пламено защитава жените, нищо чудно да си е сменил пола. Били обидени жените!!! И за какво са обидени? За това че са жени ли? Че то си е обидно още при раждането им, а някъде ги изхвърлят в кофите за ***.
99
8
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 7 години
Великолепно послание от великолепен човек! А за харесващите Тръмп има чудесен виц. Излиза някакъв от киното и си мърмори: "А бе не разбирам защо казват, че филмът бил за ***. На мен пък си ми хареса!"
98
4
 
3
 
! Отговори
Емм преди 7 години
До ЯСНОАй най-после да дойдат жени на власт, че да се оправи света - досега само с хуйове мислят, затова само война след война измислят.Браво на Де Ниро - с пари или без пари казал е истината.
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Тръмп да му каже с крива физиономия "Are you talking to me, a?" и въпросът се приключва.
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де Ниро всъщност е говорил за Стивън Сегал.
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои от коментиращите не правят разлика между махаленски мачо и национален лидер. Защото явно не знаят, че мачизмът няма нищо общо с претенциите си и обикновено прикрива реална импотентност или болезнено неумение за общуване с жените. Гладни кокошки просо сънуват.
94
5
 
4
 
! Отговори
SS преди 7 години
РОБИ ПАДНА МИ В ОЧИТЕ БРАТ, КАФТО И ДА Е ТРЪМП ПРОСТО СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ КУПЕН С ТОЗИ СЕМПЪЛ КЛИП, КАЖИ НЕЩО ЗА ХИЛАРИ, МНОГО Е ХУБАВА И ДОБРА НАЛИ???? КАТО ДАВА ПАРИЧКИ....
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е сега схванах защо го харесва П. Всъщност как Тръмп стана милиардер? Интересно че и двете му жени са от Словения.
92
4
 
6
 
! Отговори
ели преди 7 години
А защо не реват така всички дружно в хор срещу хилъри и разкритията за нея,които са си явни престъпления?Някой плаща ли им на тия актьори?Представям си,как тя доволно потрива ръчички и се смее...но и нейният ред ще дойде...
91
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че това което казва не е вярно, но имайки предвид че говори истини само за тръмп явно подсказва, че е приел подаяния от по-голямото зло на тия избори.
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дядо ви дениро явно е закъсал за парички
89
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Холивуд има повече евреи, отколкото в самият Израел.
88
5
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Робърт Де Ниро винаги ми е бил симпатичен! Той е един от най-готините актьори и се е доказал в кариерата си! Сега виждам че и като характер е много готин!
87
3
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
""Страшно съм ядосан на нашата страна, че тя е стигнала дотук да постави този *** и този *** там, където е днес. Той казва, че би искал да забие един на хората? Е добре, аз пък искам да му забия един в муцуната. Такъв тип смешници ли искаме за президент."Роби, ела тук в България и забий един в муцуната на тия нашите, дето са същите като Тръмп! Виж ни премиера, виж кандидатката на ГЕРБ за президент, която ще я назначат на изборите (не знам дали не биеш жени но и тя заслужава).
86
4
 
10
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 7 години
Гледай си филмите, брат.
85
4
 
12
 
! Отговори
5689 преди 7 години
Алкохолизмът и юдейския произход не прощават. И двете те задължават да си им верен до гроб.
84
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре го е казал.
83
2
 
12
 
! Отговори
Динко преди 7 години
Абе прави впечатление, че когато погледнеш американските сайтове за изборите и видиш че Тръмп повежда в щатите като Охайо и Айова, които обикновено решават изборите, изведнъ ни заливат с "нови", обикновено от преди 10-15 години, компромати за Тръмп. Страхотни мекерета са тези демократил То и демокрацията им е толкова!
82
5
 
11
 
! Отговори
... преди 7 години
Де Ниро да си каже кой му е платил хонорарчето за клипа.