Джулиан Асандж може би помага на Тръмп за Белия дом

За това намекна шефът на кампанията на Хилари Клинтън
12 окт 2016 10:07, Елка Василева
6
Джулиан Асандж може би помага на Тръмп за Белия дом
Джон Подеста. Снимка: архив, Reuters

Шефът на предизборната кампания на Хилари Клинтън - Джон Подеста, намекна, че основателят на сайта "Уикилийкс" помага на Доналд Тръмп в надпреварата за Белия дом, предаде Франс прес.

"Уикилийкс" публикува в петък хиляди съобщения от личния акаунт на Подеста в "Джимейл". По думите му едно от доказателствата за това е, че съобщенията са публикувани в петък вечерта, малко след като в. "Вашингтон пост" показа видео на Тръмп от 2005 г., в което говори похотливи неща за жени.

"Не е съвпадение това, че минути след излизането на видеото те са решили това да бъде техният отговор за отвличане на вниманието от долните неща, казани от Тръмп". Това заяви Подеста пред журналисти в самолета, с който Клинтън и екипът й се върнаха в Ню Йорк от предизборен митинг в Маями.

"Няма как да знам дали Асандж е опитал да помогне на Тръмп и дали това са координирани действия. Смятам само, че съвпадението е много любопитно и че се случи в момент, когато температурата наближаваше фазата на кипене", каза Подеста.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Няма как да знам дали Асандж е опитал да помогне на Тръмп и дали това са координирани действия."===Този *** очевидно не следи отблизо изявленията на Асандж, който обяви, че ще публикува интересни факти във връзка с кампанията още преди месец или дори два. Жалко е, че даже и пропагандата е на толкова ниско равнище.
4
0
 
3
 
! Отговори
Венета преди 7 години
Госпожата само като чуе за Асандж получава обриви и треска я тресе. Тепърва ще чуем и ще видим много за дейността й в близкото минало. Тайбрекът от президентските избори на уса започва.
3
1
 
14
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Докъде я докараха, мъж да каже, че му харесват жените и го заклеймиха, представете си какво ще стане ако каже че вярва в Господ. Трябва да си модерен като новия кмет на Ню Йорк - pedaл, женен за чегърка и готов да забременее от Обама.
2
0
 
15
 
! Отговори
Иван преди 7 години
След лов и преди избори се лъже най-много.
1
1
 
23
 
! Отговори
Пълен абсурд преди 7 години
Значи мъжкарските лаф-моабети на Тръмп са проблем за Америка,а корупцията,некомпетентността и безхаберието на Х.Клинтън-не!?Големи ценности,няма що....