Мелания Тръмп работила като модел в САЩ без официално разрешение

Тя получила възнаграждение по 10 договора, без да има трудова виза
6 ное 2016 09:16, Елка Василева
19
Мелания Тръмп работила като модел в САЩ без официално разрешение
Доналд Тръмп и Мелания Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Мелания Тръмп, съпругата на кандидата на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп, е работила като модел в САЩ, преди да има официално разрешение за работа, съобщава Асошиейтед прес, позовавайки се на документи отпреди 20 години.

Мелания Тръмп е получила възнаграждение по 10 договора за работа като модел в САЩ на обща стойност 20 056 долара през седемте седмици, когато не е имала нито трудова виза, нито законно разрешение да работи на територията на страната, сочат документите.

Тези детайли излязоха наяве в последните дни на една ожесточена кампания, в която съпругът й Доналд Тръмп зае радикални позиции по отношение на законите за имиграцията и тези, които ги нарушават.

Той предложи използване в широк мащаб на правителствена система, която ще позволява на работодателите да проверяват дали хората, които си търсят работа, имат право да работят или не, като подчерта, че федералните закони забраняват незаконните плащания към имигранти.

Документи на фирма за модели показва, че след пристигането си в САЩ съпругата на Тръмп е получила пари по 10 договора, преди да й бъде издадена виза за работа през октомври 1996 г.

Родената в Словения Мелания Тръмп получава "зелена карта" през март 2001 г. и става американски гражданин през 2006 г. Тя твърдеше през цялото време, че е дошла в страната законно, без да нарушава в никой момент условията на имигрансткия си статут.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: САЩМелания Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
не разбрал преди 7 години
Тия "новини" са какво ни обогатиха ?
10
9
 
0
 
! Отговори
Не че някой ни пита преди 7 години
Аз не харесвах и не харесвам не само Клинтънца ами и съпрега и и смятам че ългария тръгна накриво заради съпруга и.Просто Тръмп се разкри като мъша на Русия. И тъй като никой не иска да е маша още повече на Лусия и то не къде да е а в САЩ и затова нещата се разфунтяха.Сега като се замисля можем да я изсърпим и нея още 4 години.Показателно е обаче как реагира ИНЗ
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Словения?Наше момиче! Балканско и славяноезично.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя мацката от противниковия лагер е виновна за смъртта на няколко милиона души в Либия, Сирия и Ирак, в пране на пари и прокарване на интересите на всякакви *** като държавна политика на САЩ, ама това бледнее пред казуса с работата без разрешително на съпругата на Тръмп.
7
0
 
0
 
! Отговори
Турчинь преди 7 години
Щом казваш.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи тая била главата на мафията, бре, да се ненадяваш!?
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да им работи без пари според тях.Тия медии да се гръмнат вече с тая Мелания и да кажат защо финансират ИДРазбра се, че Килърови имат вземане- даване с Катар, която финансира ИД
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите гръмнаха. По време на преизборната среща с подържниците му в Невада охраната на бегом изведе кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп. Засега не е ясно, предполага се опит за атентат.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя е влюбена в Тръмп до уши. Пристанала му е от любов от първв поглед.сиреч дето се вика - love at a first(фръст) sight.
2
6
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
То в сравнение с туркините всички са СТРАШНИ МАЦКИ
1
7
 
18
 
! Отговори
Турчинь преди 7 години
Страшна мацка. Тръмп не е глупав