Смъртна присъда заплашва стрелеца от Флорида

Сантяго е задържан без право на освобождаване под гаранция
22
Смъртна присъда заплашва стрелеца от Флорида
Снимка: Reuters, архив

Федералната прокуратура в Маями повдигна обвинения срещу стрелеца от летище Форт Лодърдейл-Холивуд, които може да му донесат смъртна присъда, ако бъде признат за виновен, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата


26-годишният Естебан Сантяго е обвинен в извършването на акт на насилие на международно летище, довел до смърт, максималното наказание за което може да е екзекуция или доживотен затвор.

Повдигнати са и две обвинения за нарушения на режима за огнестрелното оръжие.

Сантяго е задържан без право на освобождаване под гаранция и ще се яви пред съдия утре.

В петък  26-годишният Естебан Сантяго откри огън в една от залите на международното летище. При стрелбата загинаха пет души, а десетки бяха ранени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: стрелбафлорида
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Роден е в християнско семейство и е Пуерто Риканец, но е приел исляма. Ясно че е простовато момче, но това не означава че има психически проблеми. Доста хладнокръвно е планирал. Вижте снимките му облечен като та.ли.бан по други медии.
9
0
 
0
 
! Отговори
Рашо преди 7 години
Е това е, арестуван, съден, екзекутиран. Чиста работа, ако беше в европа щяха да се събират да пеят, да подсмърчат ,да циврят и пак нищо.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
neka parvo da go podpomognat da stane 4len na pandis harem i posle da se opovesti musulmanin ili musulmanka, hristianin i hristianak.
7
0
 
6
 
! Отговори
M преди 7 години
До ПитащаТук крият щото сме на исляма до ***.. Ако ги дразним може да ни прегазят за секунди в тези чудни времена не е сигурно, кой ще се застъпи за нас. Доста неща ще се променят в световен мащаб след като Тръмп встъпи в длъжност. И то на към позитивност...
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво правосъдие е това?В България ще получи най-много условна присъда. Все пак не трябва да му нарушаваме човешките права.
5
12
 
1
 
! Отговори
буден гражданин преди 7 години
Ако беше мюсюлманин щяха да пишат че е ислямски терорист. Сега защо не пишат че е християнски екстремист?
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще се прави на луд и болен за да отърве инжекцията.Дано не му повярват.Ама и те изпедерастяха яко както цяла Европа махнаха си смъртните присъди.Поседял няколко месеца на палатка в Ирак поцъкал на плейстейшъна гледал през бинокъла как А10 пуска бомби на някакви талибани (всички сме гледали Джархедс).После се върнал с дебелата премия в САЩ ,изпукал я за къркане,*** и хазарт и се сетил ,че има посттравматичен стрес и чува гласове.Жалък театрал.
3
8
 
4
 
! Отговори
преди 7 години
До bobiВ българския език има една дума - "сарказъм", която обяснява коментара на колегата. А иначе съм напълно съгласен с неговия коментар! ;-)
2
1
 
5
 
! Отговори
bobi преди 7 години
До Анонименмай и ти си с психични проблеми като въпросния стрелец..
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин, Ердоган и Борисов са виновни - да ги обесим!!!