Цветанов отива при Тръмп – пръв от всички в България

Той ще участва в традиционната молитвена закуска в САЩ
Обновена: 26 яну 2017 18:57 | 26 яну 2017 18:08,
108
Цветанов отива при Тръмп – пръв от всички в България
Снимка: архив "Булфото"

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов заминава за САЩ и ще е първият български политик, който ще се срещне с Доналд Тръмп след избирането му за президент на Америка.

Заместникът на Бойко Борисов заминава през уикенда за Вашингтон, за да участва в традиционната молитвена закуска, която се организира от Белия дом и Конгреса на САЩ, съобщи "Канал 3".

Предполага се, че и Тръмп ще участва в събитието.

Националната молитвена закуска се провежда ежегодно в САЩ, а Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването й.

По време на закуската освен президентът на САЩ традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация и въоръжените сили на страната.

На форума се канят политически и религиозни лидери, дипломати, бизнесмени и хора на науката от различни държави, а Цветанов това е четвърто участие.

Очаква се по време на посещението си в САЩ Цветанов да проведе и редица срещи. Най- вероятно ще разговаря с шефове на специалните служби, както и с представители на еврейските организации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Цецо. преди 7 години
Закуската е безплатна към нощувката. Изхранването е тип "шведска маса".Питайте Лили.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На инструктажче явно отива. Да види накъде духа вятъра. Да оближе някоя подметка и да вземе някой лев , че идат избори
66
2
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Нека да се разходи до САЩ, доста пари от контрабанда и рекет на бизнеса вкара в черната каса на ГЕРБ.
65
2
 
11
 
! Отговори
ас преди 7 години
абе , кои са тия "еврейски организации" с които ще се среща ??? да ги назоват поименно !
64
3
 
16
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Цецо, знам една баничарница, близо до църква. Що не идеш там да закусиш и да спестиш няколко хилядарки държавни пари. И ако в баничарницата има кутия за помощи за болно дете, пусни и ти едно левче. Белким народа те запомни с добро накрая.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отива оттатък Тръмп, на тази закуска има над 1000 човека а и Тръмп я дойде я не, но и да е там дори няма и да види този *** че е там - а и всъщност кой е този бе
62
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали Бойко изпрати Лилето и мъжът и на екскурзия с нашите пари в САЩ уж поканени от Обама на тая закуска,но се оказа че никой не ги е канил и не са били пуснати там.Цецо ще използва връзките си с ЦРУ,където е нещатен сътрудник,за да влезе на тая молитвена закуска,но със сигурност няма да се доближи и на 100м от президента Тръмп.Само промит мозък на избирател на ГЕРБ може да повярва,че някой ще организира среща или ще допусне човек като Цецо до Тръмп.
61
3
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Бойко четкаджията да излъска обувките на новия му властелин. Иска му са Тръмп като чуе България и да си помисли: Аа Борисов той там управлява, ще работя с него значи. Да ама не бойче след 2 месеца няма ти да си министър председател тикво в опозиция си
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност заглавието на тази статия е много подвеждащо! Точно като реклама на Телешоп. Цветанов може дори да не помирише и пръд нята на Тръмп. Сигурно отива в САЩ по друга работа - доклад на ситуацията в България, и получаване на нови указания за предстоящите избори.
59
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанов отива за да го обявят за политически труМп. Баязид наредил на слугата си Иван Шишман да му превози армията във Влашко, но власите победили турската орда. Като стигнал до Дунав пак Шишман му превозил сганта, за да я спаси от изколване до крак. За благодарност господарят му Баязид го заклал. И обявил последния свободен български град Никопол за турски. Започнало петвековното робство.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отива да измоли презокеанска подкрепа за Диктаторчето Тато Татов Вторий Премудрий Великолепний.
57
3
 
18
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Най- вероятно ще разговаря с шефове на специалните служби, както и с представители на еврейските организации. Точно те го викат за връчване на годишното задание срещу нас !
56
3
 
15
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
БРЕЙ,КЪДЕ ОТИВА, А ТРЪГНА ОТ ЕДИН АПАРТАМЕНТ,КАКВО НЕЩО Е ДЕМОКРАЦИЯТА,СИГУРНО ЩЕ СЕ ОТЧИТА.
55
5
 
5
 
! Отговори
BOBO преди 7 години
Почакайте Малко Не Хвалете ТРЬМП Ще Поднесе Голяма Изненада Спрямо РУСИЯ
54
13
 
8
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 7 години
Не случайни хора ходят на тази молитвена закуска.Поканата му не е от днес за утря.Чест и почитания за Цветанов. Б Р А В О !
53
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавие - отива при Тръмп, по- надолу четем "предполага се, че и Тръмп ще присъства...А иначе за всички е ясно, че отива на инструктаж като сътрудник на една абревиатура.
52
23
 
6
 
! Отговори
Поздравления! преди 7 години
подуха се от завист и яд главите на пpocтaцитe, бълвочат едни и същи глупости. Браво на Цветанов! Види се кого забелязват зад океана.
51
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пъпеш преди няколко месеца си прави селфита с Морган Фриймън на молитвената закуска на Обама ....обаче да не мисли някой ,че за тези воаяжи Цецо си плаща от джоба ...плаща ги най бедния гражданин в Европа -българина !!! После пак гласувайте за същите калъфи за да си развяват шлифера по света ...а вие се надявайте на конския Великден!!!
50
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До янкоКак не ти увря главата , че в света никой не иска да чуе за БКП-БСП . Вашата Нинова била кандидат за Премиер . Боже господи вземи си вересиите .
49
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отива да даде клетва за вярност преди всички !