САЩ потвърдиха "трайния си ангажимент" към НАТО

Джеймс Матис разговаря по телефона с Урсула фон дер Лайен
27 яну 2017 08:27,
26
САЩ потвърдиха "трайния си ангажимент" към НАТО

САЩ потвърдиха трайния си ангажимент към НАТО.

Министърът на отбраната Джеймс Матис разговаря по телефона с германската министърка на отбраната Урсула фон дер Лайен, за да й се представи и да размени мнения по въпроси на отбранителната сигурност.

Това се казва в съобщение на Пентагона, цитирано от ДПА и БТА..

Матис уверил Урсула фон дер Лайен  в "трайния ангажимент" на САЩ към НАТО и благодарил на Германия за водещата роля в дейността на алианса в балтийските страни и Афганистан.

Той признал ролята на Германия в борбата с тероризма, особено в коалицията срещу Ислямска държава.

Матис е обсъдил по телефона важното значение на НАТО и с френския министър на отбраната Ив льо Дриан, а в разговор с израелския министър на отбраната Авигдор Либерман е потвърдил непоколебимия ангажимент към сигурността на Израел, предаде Ройтерс
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
завърти преди 7 години
съветските таварищи пак останаха с пръстче в г.зче
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога американските генерали и министри на отбраната започнаха да се представят и докладват за ангажиментите на САЩ на германските пик-ли,които "пушки не са лъскали и барут помирисвали"?Управляващите ни еврогейци пак нещо не са разбрали и са се объркали!Логичен извод:Или личните им асистенти пак са объркали дозите наркотици,или вече са настъпили фатални изменения в дейността на скоп-ените им мозъци! Европо,Европо!Язък за идеите на Де Гол!
9
1
 
4
 
! Отговори
Dublin преди 7 години
Джеймс Матис разговаря по телефона с Урсула фон дер Лайен...toia puk, da ne bi zenamu da razda...:))
8
2
 
6
 
! Отговори
Aбе нa прикaзки преди 7 години
добре,aмa нa делa...СAЩ ще нaмaли кинтите зa блокa и другите трвбвa дa се бъркaт дa увеличaвaт военните рaзходи...
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До св.св.Маркс и Енгелс 8Е, щом ти е по-добре под краварски ботуш, добре.....Все си под ботуш! Щом на душицата ти е добре така, така да бъде.....Но поне остави други хора да си искат независимостта и достойнството!
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12Вие пък, русофобите, още ли не можете да вденете, че с ЛОГИКАТА въобще не ви бива (не че в нещо друго ви бива де!). Ами ако Тръмп не е "самодържец", ЗАЩО ТОЛКОВА ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ ОТ НЕГОВОТО уж-управление? Защо беще целия този маскарад, шоуто по време на кампанията, която продължава и сега? ЗАЩО ВИ Е СТРАХ от него, като не е никакъв и нищо от него не зависи, като е пионка и т.н????? Алоууууу, я си чукнете малко дървените глави, може някой *** да ви даде акъл!
5
1
 
13
 
! Отговори
Айзенхауер преди 7 години
Някои се надяваха котката да я няма, та мишките да се разтанцуват. Да, ама не!Изказванията на Тръмп за НАТО имаха за цел да напомнят, че и други страни-членки, особено по-големите, трябва да поемат своите ангажименти. Да не говорим, че в програмата му се предвижда тотално превъолъжаване на американската армия.
4
12
 
16
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
До анонимен 6 -- Колко Русия не ни е враг го усещахме цели 45год. ...и още си ближем раните.Точно НАТО е гаранцията че руския ботуш няма да ни мачка отново...
3
12
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
нато е рерористияна организация и трябва да се закрие незабавно даите примерда е помогнал на някоя страна русия не ни е враг а сьсед за векове
2
5
 
15
 
! Отговори
путлераски тръмпетис преди 7 години
А? Ко тана?
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама Тръмп каза: приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари! Така че ако си плащат на САЩ, няма проблем. Но нато чака наготово да цоца пари!