Алек Болдуин вместо Тръмп? В Доминикана се извиняват…

Вестник публикува погрешка снимката на актьора, имитиращ президента
12 фев 2017 10:33,
44
Алек Болдуин вместо Тръмп? В Доминикана се извиняват…
Снимка: Reuters

Доминикански вестник използва снимка на актьора Алек Болдуин, имитиращ президента Доналд Тръмп вместо президента на САЩ.

Малко след това "Ел Насионал" се извини на читателите си за грешката.

Снимката на намръщения Болдуин в образа на Тръмп е поместена в петъчния брой на вестника до снимка на израелския премиер Бенямин Нетаняху като илюстрация на статия под заглавие "Тръмп казва, че еврейските селища в Израел са против мира", пише БТА.

"Ел Насионал" се извинява на читателите и на всеки, който се е почувствал обиден от поместването на фотото", се казва в изявление на вестника, поместено на сайта му.

Самият Тръмп разкритикува в Туитър "едностранчивия и предубеден" начин, по който беше осмян в пародийното шоу на Ен Би Си "Сатърдей найт лайф", и подчерта, че некадърното превъплъщение на Болдуин "вони", припомня АП.

Зрителите на шоуто имаха възможността вчера отново да се посмеят на пародийния образ на Тръмп, представен от Болдун.

Този път актьорът пресъздаде гнева на президента от отказа на федералните съдии да отменят решението си за отмяна на указа му за имиграцията.

Скечът се разигра в "Народния съд", където Тръмп е подал жалба. "Аз съм прав, те грешат", избухна президентът.

"Настоявам за подновяване на забраната за пътувания. Искам също 725 долара." После като свидетел се появява руският президент Владимир Путин (имитиран от Бек Бенет), който хвали Тръмп като "моето малко американско щастливо меню"(имайки предвид детското меню, предлагано от веригата за бързо хранене "Макдоналдс").
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
балдуин е оли гофрен
8
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадорян, нещо повече- народа избра Тръмп, защото знае, че той се е наял на пари- има 5 милиарда и не му трябват повече ...демек да не краде от държавата като президент, а ще работи за благото на хората.
7
15
 
18
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Е Америка е уж пълна демокрация. Нека си го осмиват. Но той ще е най успешният им президент. Какъв по добър президент от човек който има успешен бизнес. То държавата е като една огромна фирма. А нас все ни управляват крадливи *** и резултата е налице.
6
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадорян, това за Алек Болдуин с ирония го казах. Мисълта ми беше, че неговият опит за осмиване на Тръмп е жалък , както и критиките на всички негови колеги в Холивуд.
5
2
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Моите уважения. Звярът е жесток филм. Но Алек е най възрастният и най известният от четиримата братя.
4
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз познавам само един Болдуин. Стивън Болдуин и най -великата му роля е във великият филм "Звярът" от 1988-*** година. Този на снимката какъв е?
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алек Болдуин, Бек Бенет!? Раз, два и край. А няма ли да кажете нещо за знаменитите и космически звездни Де Юре, Де Факто и Де Ниро?
2
20
 
6
 
! Отговори
Burzumikus Burzumski преди 7 години
Тръмп е *** кат Боку Тиквата....Хамерика шъ риве и шъ са смей кат Бантустан...
1
10
 
12
 
! Отговори
Оранжев клоун преди 7 години
Клоунадата продължава мили деца. Цирк без край.