Съветник по националната сигурност на Тръмп подаде оставка

Майкъл Флин бил уязвим, разговарял с руски представители
14 фев 2017 07:48, Петя Славова
34
Съветник по националната сигурност на Тръмп подаде оставка
Снимка: БТА

Майкъл Флин, съветникът на президента на САЩ Доналд Тръмп по въпросите на националната сигурност, подаде оставка след съобщения, че е подвел вицепрезидента Майк Пенс и други служители за контактите си с руския посланик, предаде Асошиейтед прес.

В писмото, с което подава оставка, Флин посочва, че много пъти е разговарял с руския посланик в САЩ по време на прехода във властта и е дал "непълна информация" за тях на вицепрезидента Майк Пенс.

Вицепрезидентът, явно доверявайки се на Флин, първоначално каза, че съветникът по националната сигурност не е обсъждал с посланика темата за санкциите, макар че по-късно Флин призна, че е възможно да въпросът да е бил повдиган.

Тръмп определи генерал-лейтенант Кийт Келог за временно изпълняващ длъжността съветник по националната сигурност, пише БТА.

Келог беше назначен за началник на кабинета на Съвета по национална сигурност и съветваше Тръмп по въпросите на националната сигурност по време на предизборната му кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
гмо мозьците в деиствие днес един утре друг и така до безкраиност
13
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аз 10Ако си мислиш, че на руснаците им пука от "санкциите" на краварчетата, жестоко се лъжеш!!!! НАПРОТИВ, ИМА ПЕТИЦИЯ КЪМ ПУТИН ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПИПА КОНТРАСАНКЦИИ! А колкото до истинското положение, краварчетата както си купуваха ракетни двигатели, така си и купуват! И шаситата на еърбасите и боингите им са си руски.....абе бизнеса си е бизнес.....А който слуша тая шумотевица.....толкова по-зле за него!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Каква "гавра" с руснаците бе? Не виждаш ли, че напротив, руската гавра с краварската *** е ТОТАЛНА!!!! Ха-ха.....краварчетата, вече три месеца след изборите и един месец след клетвата на президента им, ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ В ЧАС!!! НЯМАТ РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО, КАДРИТЕ ГИ СМЕНЯТ КАТО НОСНИ КЪРПИ....ТОТАЛНА БЪРКОТИЯ!!!! И това в "най-демократичната, най-стабилната и т.н и т.н...глупости!!!!! КОЕ ИМ Е СТАБИЛНОТО?? Тия себе си не могат да защитят, тръгнали другите да "защитават"
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека гавратаа с росийская кочиняя продължи! :))))
9
3
 
1
 
! Отговори
Трол Тролов преди 7 години
Някой знае ли къде е тоалетната, че замириса
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ ЗАПОЧНАТИ ИМЕННО ОТ ЗАПАДНИТЕ ХУМАННИ "ЦИВИЛИЗАЦИИ", ПРЕЖИВЯЛА Е И БЛОКАДИ, И ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ, И ВИНАГИ Е ИЗЛИЗАЛА ПОБЕДИТЕЛ. ОТ ТУК НАТАТЪК КОМЕНТАРИТЕ НА ТРЕТОПОЛИТЕ КОНЧИТИ И БЛИЗАЛКИТЕ ОТ ЩАБА НА ИВО МИНДЖЕВИЯ СА ИЗЛИШНИ.
7
1
 
9
 
! Отговори
аз преди 7 години
До ивчомисля, че само ти не си разбрал. Нека ти обясня: Един съветник на Тръмп си е позволил да чуе от руския посланик думата "санкции", за което е изритан! Независимо какви симпатии изразява Тръмп към Путин пред света - в правителството на САЩ въобще не искат и да чуят, че е имало дори и намек за обсъждане на американските санкции към Русия. Иначе казано - санкциите остават и няма да бъдат обсъждани! А всеки американец, който дори неволно чуе коментар за тях - напуска държавната служба!
6
0
 
3
 
! Отговори
Пифчо преди 7 години
До ивчоТо от три.ене на коментари можеш ли да разбереш какво става? Даже думата три.ене е цензурирана.
5
4
 
1
 
! Отговори
нещо се случва преди 7 години
Расте ми бюст.
4
4
 
12
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
някой от коментиращите разбра ли за какво става дума или просто юруш на маслините , Русия, Путин и дъра дъра глупости
3
6
 
6
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До нещо се случваХа-ха,прословутата опорна точка за руските компромати срещу Тръмп!Е нема такова нещо,ама вярвайте си!Впрочем,ако излезе порно с Тръмп,то рейтингът му ще се повиши със сигурност,имиджът на мъжкар само ще спечели!
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп си е Тръмп, бие им шамарите подред докато се отърве от влечугите, не се разкарва с една ножица в ръка и да хленчи като някаква женица и реве кой е виновен.
1
29
 
15
 
! Отговори
нещо се случва преди 7 години
Дали *** ще се усетят, че въпреки порно снимките които са заснели на Тръмп, той все пак е АМЕРИКАНЕЦ.... а не ***, като някой наши другари/дори и без снимки/.АМРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЗАТОВА Е СИЛНА, ЗАЩОТО НЕ ЗАВИСИ ВСИЧКО ОТ ЕДИН ЧОВЕК. РУСИЯ ЗАТОВА Е СЛАБА, ЗАЩОТО ВСИЧКО ВИНАГИ ЗАВИСИ ТАМ ОТ ЕДИН!