Милиардерът Дейвид Рокфелер почина на 101 години

Издъхнал е в съня си в дома си в Ню Йорк
253
Милиардерът Дейвид Рокфелер почина на 101 години
Снимка: БТА

Американският милиардер, банкер и филантроп Дейвид Рокфелер почина в САЩ на 101 години, информират световните агенции, цитирани от БТА.

Той е починал спокойно в съня си тази сутрин в дома си в Покантико хилс, Ню Йорк, уточни говорител на семейство Рокфелер, цитиран от Асошиейтед прес.

Дейвид Рокфелер е шестото дете на Джон Д. Рокфелер Джуниър и внук на съоснователя на Стандард ойл (Standard Oil) Джон Д. Рокфелер.

След като починаха по-големите му братя и сестри, Рокфелер бе начело на обширна мрежа от семейни интереси - както бизнес, така и филантропски - простиращи се от опазване на околната среда до изкуство.

Той ръководеше банката, която сега носи името Джей Пи Морган Чейс (JPMorgan Chase).

Чествайки 100-ния си рожден ден през 2015 година, той дарява 1000 акра земя до национален парк в Мейн.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бррр, трябва да ми леят куршум след като видях снимката .Този и Сорос са като две капки вода -малки зли очички, зъби на гущер , трансплантации на органи за да се подържат изчадията . И после нямало дявол ...има вижте го добре
181
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите мутри милиардери ,какво са направили за обществото ,какво са дарили?
180
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немога да разбера що го мразят толкова .Милиардер е човека и много неща е дарил безвъзмездно.Вие кво искате цялото си състояние да го раздаде ли .И вие да сте милиардери,няма да сте по-свестни от него
179
1
 
33
 
! Отговори
До 220 преди 7 години
За съжаление повечето хора не могат да осъзнаят в какъв свят наистина живеем!Войните са също друг метод за жертвопреношение за тези психопати!
178
5
 
16
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
Замислете се защо точно на 20 март ( първия ден на пролетта)? Това си е било жертво чприношвние отвсякъде, очаквайтв нвщо наистина голямо да се случи 2017.
177
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие си мислите че е умрял рептила не не е умряло е тялото съзнанието чу отдавна е в ново тяло чрез рештилска технология а защо не по рано ами за фа си мислите че е умрял и да се кефят масите
176
1
 
35
 
! Отговори
Дзъ преди 7 години
.... баси...никой ли не тъжи?????
175
2
 
47
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
Цитирам руски форум: Днес в Ада е голям празник! :-D
174
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ако не съществуваше наказателния кодекс отдавна да са ми забили нож в гърба.
173
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сред нас има толкова зло и то идва от тези, коиъо познаваме и най-малко очакваме. Вчера прочетох под подлеза през който минавам всеки ден и дори досега не го бях жабелязала, а беше с огромни букви гласеше следното в тази държава има само демони"".. сякаш си отворих очите след поредния скапан ден в работата , в която има само интриги, завист и лошотия. Осъзнах, че просто мястото ми не е в тази държава , защото горния надпис ми го потвърждават хората в кавички с които работя. Лоши са и ако не бе
172
0
 
27
 
! Отговори
алас преди 7 години
2017 година - хубава година.Чак си сипах.
171
0
 
31
 
! Отговори
Шачерпа в Токайто преди 7 години
Мръшсна Рептилианска Свинььььькйо за теб във Ада е построен специален АД за те поеме и да те рерат вечно за вечни времена дагориш на бавен огън и кофи с лна да те гасят през минута Тази рептилианска свинннйьа е унищожила толкова хора ,колкото не могат да го поемат малките ви мочъзета.
170
0
 
30
 
! Отговори
пророка преди 7 години
До Анонимен 197собственик на банка JPMorganбанките богатеят, предизвикват кризираздават евтини кредит, после вдигат лихвите, предизвикват безработица,отнемат жилищата на бачкаторитете скачат от терасите и се самоубиватбанкерите забогатяват от кризите.Тази схема работеше до момента... Факта, че има криза, показва, че вече не работи. А пък тези дето са самоубиват - не ги разбирам, така само улесняват далаверата на лихвара. Цаката е да го надживееш и да не му плашаш - тогава е прецакан!
169
1
 
31
 
! Отговори
Не трийте, плющя преди 7 години
Не се радвайте! Всеки от внуците му ще иска да надмине дядо си.
168
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито! Да е жив и здрав!
167
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идва реда и на Сорос....
166
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще е най-богатия в гробищния парк ... а ще трябва и Създателя да срещне, не знам доколко идеята за намаляване на населението на света допада на последния.
165
0
 
26
 
! Отговори
Само питам преди 7 години
"Издъхнал е в съня си в дома си в Ню Йорк"-а парички за изпът взел ли си е,един комшия от Сомалия пита?
164
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
една от фамилиите спонсори на Хитлер Рокфелеровци ,Ротшилд ,Дюпон и все едни такива евреи които предизвикаха Световна войнаот която неимоверно забогатяхаа милиони измряха без никакъв смисъл
163
0
 
22
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
До ХансКак няма да живее толкова, та той имаше цели 9 трансплантации на сърце, едва ли е чакал и ден за тях, щото милиарди играят там!