Тръмп и НАСА обявиха цел: Изследване на Марс

Космическата агенция с бюджет в рамер на $19,5 милиарда
21 мар 2017 22:33, Красимир Ангелов
38
Тръмп и НАСА обявиха цел: Изследване на Марс
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп подписа законопроект за финансиране на американската космическа агенция НАСА.

В документа се посочва, че една от целите на агенцията е изследването на Марс и изпращането на пилотиран кораб до тази планета, съобщиха осведомителните агенции.

Законът одобрява бюджет на НАСА за 2017 финансова година, която започна на 1 октомври, в размер на 19,5 милиарда долара. Неотдавна Тръмп изпрати в Конгреса предложи за 2018 г. на космическата агенция да бъдат отпуснати 19,1 милиарда долара.

С подписания закон се одобрява продължаването на работата на Международната космическа станция поне до 2024 година и евентуално използване на частни космически кораби за изпращане на астронавти до станцията.


38
Още по темата: МарсНАСАДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Кирче преди 1 година
Ми то дали ще те лъже тоя, дали ще са еврофутбол, дали ще са 24 трейд, дали ще са националналотария, банки... кой ли не ни лъже. То не остана нищо свято, а богатитеискат да станата по-богати на грба на бедните хорица.
29
0
 
1
 
! Отговори
Радио Нов Ера преди 1 година
Тия всички лъжат. Аз исках да изкарам някой лев отгоре, защото не ми достигат парите за да гледам семейството си, благодарение на калпавото управление на държавниците ни в големи кавички. Опарих се от някакви си СГЛ МС ИЮ, дето и лиценз нямат даже да търгуват с акции. После се оказа, че са нелегални тук. Аман от измами и измамни управници!
28
0
 
1
 
! Отговори
Украина преди 1 година
Лихвите се брутални. Що за глупости. Както и че заплатата у София била 1000лв средна... как не съм забелязал подобна тенденция. Най-добре са само мошеници, като 24 трейд с шефа си Тави Петреску , дето те лъжат за да купуваш акции. То на тия скоро икономическа полиция им е направила проверка по офисите. Трябва да плащат глоби и ги съдят,м ама въпреки това лъжат хората да им дават още пари. Белким някой балама се навие. После, като почне да печели пари и вложи реални пари и е до там. Рязко почват
27
0
 
1
 
! Отговори
Елвира преди 1 година
Държавата, в лицето на управниците, съсипа народа. За мен лично е безразлично дали говорим за ГЕРБ или БСП. Народа мизерства. Каква е тая държава в която младежите си даватпоследните спестени пари на мошенически фирми, които работят срещусобствените си клиенти, като Еврофутбол, Национална лотария, MX Trade на бул. Тотлебен 53-55,изи кредит и камара дуриг фирми за бързи кредити...тия всички са параван да се източватсметки. В същото време глупавия народ си дава парите. Защо си дава парите, като не
26
0
 
1
 
! Отговори
Жолева преди 1 година
Ами и тези и онези съсипаха държавата. Хората мизеруват. Аз не знам какможе даса нагли и БСП и ГЕРБ до такава степен, че да не им пука за народа. Щяха да вдигат заплати едно друго, а накрая нищо. Или и да има увеличение е мизерно на фона на покачващите се цени. Аз не съм от голям град и респективно доходите са ниски.Как да се лекувам, как да помагамна роднините си, като има измамници, като 24 трейд с шеф Петреску, СГЛ МС ИЮ с шефка Яна николова. Няма онази сигурност от договор и заплата. Това
25
0
 
1
 
! Отговори
Само Тръмп преди 1 година
Бий ги яко Доналд ний ще ти помогнем
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умните хора отдавна са разбрали , че НАСА активно контактува с извънземните . Ама много са алчни тия неземни същества .
23
0
 
1
 
! Отговори
до 28 преди 1 година
добри аргументи колега, жеУезен си
22
0
 
1
 
! Отговори
до 27 преди 1 година
Защото 60-65% от хората спадат към темпераментния тип - ХОЛЕРИК, отличаващ се с премереност и самообладание, т.е те не приемат добре експресивните типове, защото те самите не са. Хората изпитват симпатия към хора с които могат да се оприличат. Tова е в основата на визуалната манипулация, Worldwide така да се каже
21
6
 
1
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Че той си е клоун бе човек!Всеки, който си мисли, че от този зависи нещо не е наред с главата!
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се защо всички публикувани в БГ медии снимки с Тръмп са гротески? Нима няма една читава снимка? Съмнявам се. По-скоро така се насажда впечатлението за един клоун, целево! Едва ли фотографи не са снимали и Обама с "интересни" изражения...
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама на нает "Союз" ли ще пилотират до Марс или само в симулатор?
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За сметка на това пък военния им бюджет от 400-500 милиарда, че и нагоре, направо ги мята до Сириус ли беше, Сирия ли се казваше?
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безкрайно показатолно фото, защо ли изглежна до болка познато? Един д...л плещи глу.пости, около него наредени царедворците аплодират и си викат, ха да ни е жив и здрав, колкото по кух, толкова по-добре за нас!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 16

Хаха ок.
15
2
 
8
 
! Отговори
карина преди 1 година
Какво раболепие, какво "преклонение" и мазни физиономии - угоднически . Сигурно на това му казват култ . И май напразно виним само комунизма за него.
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ вместо да харчи за военни и космически програми и да си плати дълговете от 20 трилиона ще има време и за марс. Иначе долар за 90 стотинки.
13
8
 
4
 
! Отговори
Simo преди 1 година
*** сте, простотия и завист ви остана, а чашките/рашките и до Луната не могат ... а в Америка всичко е възможно
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъск може да пусне туит "ето затова останах в комисията по наука". Защото реално SpaceX е безумно субсидирана компания, тия пари нали се сещате, че няма да отидат в НАСА, която просто няма готова концепция за ходене до Марс. Е, няма лошо, поне ще ги инвестират в наука и технологии. Вероятно ще има малко и за *** от Локхийд и ULA, така че всички ще облажат от лапачката.
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците ще го направят преди тях.И много по-евтино.Както обикновено се получава!