Предупреждение към Пхенян: Не тествайте решителността на Тръмп!

В последните две седмици видяхме силата му, посочи Майк Пенс
17 апр 2017 13:03,
90
Предупреждение към Пхенян: Не тествайте решителността на Тръмп!
Снимка: архив Reuters

Вицепрезидентът на Съединените американски щати Майк Пенс предупреди в понеделник Северна Корея да не тества решителността на Доналд Тръмп, подчертавайки, че „всички опции са на масата“ за ограничаване на ракетната програма на Пхенян, предава AFP.

Още по темата


"Надяваме се да постигнем тази цел (ядрено разоръжаване на Северна Корея) с мирни средства, но всички възможности са на масата", подчерта Пенс на пресконференция в столицата на Южна Корея, след пътуване до напрегната северна граница на страната, съобщи "Фокус".

"Само през последните две седмици, светът стана свидетел на силата и решимостта на новия ни президент в действията, предприети в Сирия и Афганистан. Северна Корея ще е добре да не тества неговата решителност, или силата на въоръжените сили на САЩ в този регион", категоричен бе Пенс на пресконференцията с изпълняващия длъжността президент на Южна Корея Хуан Кио-Ан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
42
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До вчера си мереха бомбите днеска е наред лудостта и какво сега света трябва да разчита, че новоизбрания кравар е по-малко луд така ли не, че оня дръпнатия е свестен, но не си спомням да са нападнали някой за разлика от световните "демократизаторите"
2
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Куче което лае, не хапе"Майк Пенс: - Бау, бау, бау, джаф, джаф.
1
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, видяхме му я силата на бай ти Дончо, Майки...с 59 ракети уби цели 4-*** войници на Асад. Велика мощ!