Мелания побутва Тръмп: Ръката, ръката...

Обичаят с великденското търкаляне на яйца в Белия дом датира от 1878 г.
18 апр 2017 12:07, Елка Василева
18

 

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, съпроводен от съпругата си Мелания и сина им Барън, даде началото на традиционното великденско търкаляне на яйца в Белия дом.

Един жест на Мелания обаче не остана незабелязан – когато разбра, че съпругът й е забравил да сложи ръката на сърцето си по време на изпълнението на химна, тя лекичко го побутна.

Някои коментатори побързаха да напишат в тази връзка, че Тръмп трябва да бъде бутнат и от президентския пост.

Този обичай - великденското търкаляне на яйца в Белия дом, датира от далечната 1878 г., когато началото на традицията е поставено при президента Ръдърфорд Хейс. Оттогава хиляди деца, придружени от своите родители, са участвали в търкалянето на дървени яйца на Великден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
да злобеят преди 7 години
На рашките както си му е обичая, им остава да злобеят.Много харесваха Тръмп, пък забравиха как услужливо Обама им предложи да се разполагат по целия свят. И вместо благодарност разказваха вицове за него.Сега пак. Несериозни хора и неподходящи за съюзник.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 2Случайно да си чел, как тия от "стария свят" до 19 век не са познавали сапуна, мажели са се с разни ароматни течности да заглушат смpадта от телата си, не са познавали изобщо банята като помещение, аристокрацията им е носела със себе си специални пръчки, за да си чешат въшkите по гърба, а ексkрементите са си изхвърляли през крепостните стени, та до тях са се образували огромни хълмове...
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Чаровник е, топъл човек, та дори горещ... Така се е засилил да сгрее планетата, ама нещо не му стигат знанията, че сегашното топло не подбира, ще стигне и неговия континент, и фамилията му. Жалко, хубава и умна жена има, дано му налее малко разум, че щерка му, нещо в парата изби, не разбира физика мацката, и си пъха луксозната гага, там, където ще я заклещи.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕхНе-е, не са живели в землянки, а в колиби от тръстика, слама, каруци, бараки... използвали са пещери в камъняците, докато после са започнали да избиват, грабят, поробват и ... са забогатели, та сега живеят в противоестествените небостъргачи, а в прованса в ниски къщии от плоскости, пълни с вата или друг пълнеж. И продължават да грабят, включително мозъци, без да плащат и цент за това, че ние сме ги образовали, с нашите пари. Стил!
13
0
 
3
 
! Отговори
Каназирев преди 7 години
Струва ми се че словенката /сиреч съпругата му/ е много по-разумнажена от този "хахо" и на нея по би прилягало да управлява страната . . .
12
2
 
0
 
! Отговори
Само Тръмп преди 7 години
Само Тръмп - а за враговете му секира
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щатите се превърнаха в смешна пародия на държава и всеки се гаси как си иска вече върху тях (например Пхенян вчера). То така е от пидиразтия гей ценности и масони с полички бъркащи си по задните дупки на сбирките си
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9Как го реши това ?
9
7
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Каза този дето химна на държавата му е стара кръчмарска еврейска песен.
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много заспала тази песен
7
10
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Не са живяли в землянки а във стария свят - Франция, Великобритания, Германия, Италия.
6
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв хубав химн! Велика държава! Слава на Съединените Американски Щати! Слава на Тръмп!
5
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси, колко як и неподправен е този човек! Тръмп е най-прекрасният президент, който Америка е имала от основаването си до днес!
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами млада жена си има човека, сръчка го.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахаха чудех се какво е това розовото, като х*й, което се движи зад певеца, па то било ухото на зайчето на бай Хю!
2
7
 
31
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
*** много древен ще да е този обичай от цели 139 години на село кене.фа в двора ми е по-стар когато ние сме били християни тия там са живеели в землянки.
1
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава и умна. А това да трябва да седиш на химна с ръка на сърцето е простотия някаква. Верно ли при реднеците е задължително?!