Четирима се борят да оглавят осиротялото ФБР

Кандидатите се явяват на събеседване с главния прокурор
Обновена: 13 май 2017 18:48 | 13 май 2017 18:45, Петя Славова
3
Четирима се борят да оглавят  осиротялото ФБР
Снимка: БТА

Четирима кандидати за поста директор на ФБР ще се явят днес в сградата на министерството на правосъдието на първите събеседвания с главния прокурор и министър на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс и заместника му Род Розънстайн.

Правителството търси заместник на овакантилия длъжността Джеймс Коми, който беше уволнен от президента Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Сред очакваните да се явят днес кандидати са изпълняващият длъжността директор на ФБР Андрю Маккейб и Алис Фишър, високопоставен служител в министерството на правосъдието при управлението на президента Джордж Буш-син,  пише БТА.

Информацията съобщиха двама осведомени източници на Асошиейтед прес, пожелали анонимност.
Останалите в списъка с кандидати за днес са Майкъл Дж. Гарсия, съдия във върховния съд на Ню Йорк, и сенаторът от Републиканската партия Джон Корнин от Тексас, който е вторият човек в йерархията на Сената и бивш главен прокурор на щатско равнище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: сащДоналд Тръмпфбр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
да,да преди 6 години
Попитайте Путин и ще ви каже кого е избрал.Кибервойските му спечелиха изборите както в България така и в САЩ!Интересно е,че генералите дори от РВСН от време на време ги снимат и показват по телевизиите,но досега не е сниман нито дори редник от киберармията на Русия.Това е истинска секретна служба!
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все хубави хора, приятели на Тръмп и Русия!