Хилари прави "Заедно напред" срещу Доналд Тръмп

Неуспялата кандидатка призова за политическа ангажираност
16 май 2017 07:21,
24
Хилари прави  "Заедно напред" срещу Доналд Тръмп
Снимка: архив Reuters

Хилари Клинтън, която не успя да се пребори за президентския пост в САЩ от името на Демократическата партия, обяви, че планира да създаде ново движение. То ще се нарича "Заедно напред" и ще се пропагандира политическа ангажираност и съпротива срещу действията на американския президент Доналд Тръмп.

Това предадоха Франс прес и ДПА, цитирани от БТА.

Още по темата
Изявлението ознаменува връщането на Клинтън на политическата сцена, след като през ноември загуби президентските избори срещу Доналд Тръмп, пише ДПА.

"През последните няколко месеца размишлявах, прекарвах време със семейството си - и да, разхождах се в гората", обяви Хилари Клинтън в серия от постове в Тwitter.

"Повече от всякога смятам, че политическата ангажираност на гражданите е от жизненоважно значение за нашата демокрация. Изключително съм вдъхновена от всички, които започнаха да организират и водят", добави тя.

"Тази година не беше това, което предвиждах, но знам за какво все ще се боря: една по-добросърдечна, включваща Америка с голямо сърце. Напред!", заяви Клинтън.

Тя посочи и пет групи, които новото движение ще подкрепя: "Индивизибъл", "Калър ъф чейндж", "Имърдж Америка", "Рън фор съмтинг", и "Суинг лефт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимните преди 6 години
Ако тя искаше найстина демокрацията за която говори то нямаше да е в поткрепата на глобалната лъжата чиста енергия на обамакеър .демокрация е когато истината е на първо място .
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече от половината население на САЩ гласуваха за Тръмп,това са близо 150 милиона.На никой ли не му пука за тяхното мнение.Явно и там хората са само бройки за изборите.А госпожата като не може да губи,значи е лош политик.Не става и за президент,щото за там трябва уравновесен човек,тая ако бе станала президент,щеше да предизвика ядрена война.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората не могат да разберат, че това разделяне на два лагера се прави умишлено!На тези врагове са им обикновените хора, а не те самите.
14
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е пътник, вече цяла америка се обединява срещу него. Само няколко мафиоти го подкрепят и путин. Да отива на съд и после доживот да лежи
13
2
 
13
 
! Отговори
ВС преди 6 години
Луд умора нема!
12
0
 
24
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Тая е 1:1 като визия с Е.Поптодорова(Кремчето)!Същата наглост.Личи си школата на Дедо Со.рос.Само че всичко това е в миналото-Сор.ос е вече изтикан от предната линия,Ро.тш.илд поема директно юздите чрез Тръмп(и Макрон във Франция).Впрочем,днес пак ни натресоха Ленчето с кремчето!А бе кой натиска телевизиите да ни я навират тая в очите?Едва ли е само Пасито!
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилари прави "Заедно напред" срещу Доналд ТръмпКубрат Пупев прави "Продължаваме напред"...
10
1
 
22
 
! Отговори
Троя преди 6 години
Сладък е кокала!
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя няма да издържи още едни избори. Ако оцелее няма да става за президент.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшно многу обича всичко руско тази гузпуджа. Най вече малки руски дечица печени на шиш.
7
1
 
26
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Неприятно ми е да го кажа, но тя има всички шансове да се закрепи в политиката... Освен ако не се капичне от злоба и неудовлетвореност... До президент едва ли ще додрапа, но ще я използват като острие срещу Тръмп. Някакво чудо трябва да се случи, за да може Тръмп да изкара спокойно мандата си и да води политиката за която бе избран. Остава да му стискаме палци...
6
0
 
18
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Ми то я сърби жената. Походила в гората, порадвала се на семейството... Друго си е да се заяда с някой -характер - да не кажа че е типичен за политичките от тези географски ширини
5
1
 
24
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Добре дошла. После Путин пак ще е виновен.
4
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американската версия на Путин,само че по-висока и мъжествена.
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бита карта си бабе, бита. На никой не му дреме за слугите на щорош.
2
4
 
36
 
! Отговори
НЗ преди 6 години
Вкарайте я тая хухавелка в затвора, та най-накрая да се разкара
1
4
 
51
 
! Отговори
nina преди 6 години
Тази няма грам достойнство! Защо ли ми напомня за Плевнелиев?