За тях се говори, те скандализират! Аферите на US президентите

Тръмп далеч не е единственият, който провокира с поведението си
Обновена: 26 май 2017 19:17 | 26 май 2017 19:00,
15

Психически неуравновесен човек?

Той е истински феномен. Говори и действа напук на всички правила в политиката и дипломацията. Някои го смятат за политически клоун, други за опасен подстрекател или просто за психически неуравновесен човек. Доналд Тръмп обаче е още в началото на своя президентски мандат. Удивителното е, че още отсега думата "импийчмънт" се произнася толкова често във Вашингтон.

Доналд Тръмп, Снимка: Reuters, архив

Виж други галерии »

Доналд Тръмп е човек, който поляризира. Той обаче далеч не е единственият американски държавен глава, който скандализира с думи или действия, пише Дойче веле. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Да се цитира Дойче Веле в наши дни е все едно като да се цитира ТАСС по времето на социализма! Жалка партийна пропаганда!
11
3
 
8
 
! Отговори
Айзенхауер преди 6 години
Пропуснали сте Дж. Ф. Кенеди и неговата афера с Мерилин Монро, която впрочем, дели с брат си Боб. А също Кливланд, изнасилил Пьися Хелпин и т.н.Интересно как при такива управници американците се превръщат в най-могъщата нация в света?Много просто: не са потискали и изтребвали собствения си народ. Няма ГУЛАГ, няма голодомор, няма разкулачване, няма масови разстрели...А има лични права, свободна инициатива, неприкосновена собственост, разделение на властите, с една дума, демокрация.
10
4
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Сорос и слугите му както Дойче Веле са канцер и трябва да бъдат отстранени.
9
0
 
3
 
! Отговори
американофил преди 6 години
До Кукла на конциМи много ясно че като си изтегли войските рано рано, други веднага ще заемат тяхното място и ще стане манджа с грозде. Не трябваше да се изтегля от близкия изток.
8
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо имаме ние със страна която е избила близо 100 милиона от местното население за да ограбят земята им. Какво общо имаме със страна терорист които взривяват деца? Общото е, че САЩ взривиха с бомби хиляди цивилни в София, а днес Българи издигна паметник на терористите взривявали български деца а България се управлява от посолството на САЩ!
7
3
 
16
 
! Отговори
Кукла на конци преди 6 години
Никога президентите на САЩ не са управлявали истински. Барак Обама дойде на власт и искренно искаше да се бори за мир, да изтегли американските войски и с икономисаните пари да инвестира в образование, здравеопазване и бедните чернокожи. Вместо това, в края на втория му мандат света бе пред 3-та световна война.Гледайте в YouTube поредицата на Оливър Стоун "Премълчаната история на САЩ" - там винаги са управлявали около 400 свръх-богати олигарси, а не куклата на конци наречена президент.
6
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ вече са бита карта. Биг бос е в Кремъл.
5
17
 
20
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Рейгън го смятаха за стар-68г.-третокласен актьор - той пък взе че прати СССР в моргата. Тръмп е като него - стар клоун....който ще прати Рассия при СССР !
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MESTQ
3
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп - удобният *** на Путин...
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам нищо скандално в Тръмп, той дори е доста консервативен. Представлява интересите на корпорациите и нищо повече. Защо го избраха америкаците е загадка.
1
4
 
11
 
! Отговори
Скандализиран преди 6 години
Не съм на себе си.