Мъж уби двама, опитали да защитят жени от обидите му

Извършителят е 35-годишен осъждан престъпник
56
Мъж уби двама, опитали да защитят жени от обидите му
Снимка: Reuters, архив

Мъж уби с нож двама пътници във влак в американския град Портланд, които му направили забележка, защото тормозил две млади жени, изглеждащи като мюсюлманки, съобщи полицията на щата Орегон, цитирана от Ройтерс и ДПА.

Нападението е станало в петък следобед, часове преди началото на свещения за мюсюлманите месец рамазан.

Извършителят, 35-годишен осъждан престъпник на име Джеръми Крисчън, родом от Портланд.

Той започнал да крещи и да отправя етнически и религиозни обиди към двете жени във влака, едната от които била забулена.

Трима мъже се намесили и били намушкани от Крисчън.

Единият е загинал на място, вторият е починал от раните си по-късно в болница, а третият има сериозни наранявания, но е без опасност за живота, съобщи полицията.

На нападателя са повдигнати обвинения в две убийства, опит за убийство, отправяне на заплахи и незаконно притежаване на оръжие./БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: престъпникСАЩУбиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
4
 
! Отговори
37571 преди 6 години
Незаконното притежаване на оръжие (нож) е защото е осъждан. В зависимост за какво е осъден, в някакъв период няма право да носи оръжие и полицията може по всяко време да го претърси. Измислили са го.
17
2
 
16
 
! Отговори
Циник до 22 преди 6 години
Я пак? Софийско от Франкфурт!Какво ми правеха ли - нарушиха ми светоусещането...развалиха ми уикенда с демонстрацията на ПЪРВОБИТЕН СЕКСИЗЪМ....казах го вече!Могат да унижават жените си "ин прайвът" не съм длъжен да ги срещам навсякъде!
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 15Какво значи да се съобразяваш с тях? Нещо ти правеха ли? Не те знам какво си правил в Шварцвалд с това софийско ИП ама карай. Ти си ни ясен по принцип.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Като се има предвид броя население няма как да няма такива ***. България няма и 7 милиона, а е пълна с такива. Ама предполагам и това е нормално.
14
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един нормален ден в САЩ. К'во се джафкате тука?
13
7
 
30
 
! Отговори
Циник до 15 преди 6 години
Бурка...или фередже?Вчера се върнах от Триберг....сърцето на Шварцвалд...докато търсехме с жена ми една местна забележителност...неусетно влязохме в класически немски квартал - къщи в алпийски стил...като излезнали от приказки! И там видях една увита от главата до петите в чаршафи (беше +32) - сигурно е воняла на умрели катерици! Изключително "изнасилване" за очите! Плъзнали са навсякъде - само не знам ЗАЩО НИЕ трябва да се съобразяваме с ТЯХ???Тези символи на първобитен сексизъм!
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Да в Русия затворите са празни :) *** другия път 2 години в руската провинция. ***.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички.Този демократ ли да го бройм, либерал, ?
10
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за новина ли ни го представяте? Живях в САЩ 2 години и такива бандитски изцепки стават през 15 минути само че информационните агенции не им обръщат внимание щото им е писнало. Дава се гласност само ако е настъпила смърт както в този случай. Това което се е случило в Сащ си е просто ежедневие. Имат специален канал кабеларка която денонощно следи всички такива бандитски изцепки които нямат край. Денонощно някъде има убииство грабежи изнасилвания. Това е ежедневието на Кравария!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Кой и как тълкува законите и кой определя кое е правилно и кое не, не е моя работа. Просто констатирам статистически. Реакциите на различни хора в различни ситуации е обусловена от различни фактори и може да бъде тълкувана по различен начин и в различен контекст. "Не съди, за да не бъдеш съден".
8
8
 
26
 
! Отговори
Д.Тръмп преди 6 години
Ако тия пингвини ходеха облечени като нормални хора нямаше да има конфликт следователно нямаше да има и убийства. Извода е че те са виновни за смъртните случаи заради провокативното си облекло.
7
8
 
5
 
! Отговори
нн преди 6 години
До Анонимен 6И пак не щат в русия бееее ...гадове
6
4
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Исляма...пак! По какво ли ги е "познал"? Сигурно по минижупа!"Намесилите" се са искали да го "посъветват", но тоди път са ударили на камък!
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, и? Това си е нормално за САЩ. Не виждам защо е новина или нещо специално, че да го пишете.
4
2
 
26
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Така е, само не разбирам защо когато мюсюлманин извърши престъпление е криминално деяние, а когато престъплението е срещу мюсюлманин е расистко деяние? От кога само исляма стана религия?
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алооууу, на в Русия било гадно, вървете в САЩ, бе сорросоидни педдерасти такива.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато обикновените криминални престъпници въвлечат религиозни елементи става нестабилна обстановката. Ако намушканите не са мюсюлмани може и да се укротят нещата, но иначе вероятността за разрастване на конфликта е налице.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пич незаконно е притежавал... нож?!?! Бах го!