Арестуваха мъж в Тръмп хотел във Вашингтон за оръжие

Друг бе задържан след опит да прескочи оградата на Белия дом
1 юни 2017 08:30, Елка Василева
4
 Арестуваха мъж в Тръмп хотел във Вашингтон за оръжие
Снимка: архив, Reuters

В Тръмп интернешънъл хотел във Вашингтон бе арестуван лекар от Пенсилвания, който изпратил съобщение, че ще посети президента с кола, натоварена с оръжия, съобщава още АП.

Полицаите са открили в автомобила на Браян Моулс пушка, пистолет и муниции.

От полицията във Вашингтон съобщиха на пресконференция, че са действали по сигнал на колегите си от Пенсилвания.

Властите не съобщават какво може да е мотивирало мъжа. Сикрет сървис смята, че той не представлява заплаха. Лекарят е обвинен все пак в нелегално притежание на пистолет и нерегистрирани муниции.
Полицията е действала по сигнал на съгражданин на задържания.

Страницата на Браян Моулс във Facebook е пълна с коментари и снимки, показващи подкрепа за Доналд Тръмп. Днес арестуваният лекар ще се яви на предварително изслушване в съда.

Същевременно неизвестно лице опита да се прехвърли през оградата на Белия дом, но бе задържано от органите на реда. Сикрет сървис, която отговоря за охраната на президента на САЩ, съобщи, че е задържан мъж, който опитал да прескочи стойката за велосипеди, която се използва като бариера до северната ограда на Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

Мъжът е отведен в полицията във Вашингтон и ще му бъдат повдигнати обвинения.

Инцидентът доведе до кратко отцепване на района около Белия дом, но впоследствие достъпът до зоната бе възстановен, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали Тръмп е предал някакви интереси, но знам, че вече е продал американско оръжие за наТ 800 милярда долара - нещо, за което не са направили за САЩ предишните 2 президентства взети заедно ;)А Тръмп го направи само за 2 месеца ;)При това направи и много други "глупости" ;)Човека си знае работата. И хората го виждат и му вярват ;)
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента ще наблюдавате нарастващо количество на статиите, оплюващи САЩ. Защото това е вече политкоректно. Евроатлантизма си мисли, че с бълване на манипулации и лъжи може да заблуди някого за същността на нещата ;)А фактите са, че от стара баба млада булка не става. И в пряк, и в преносен смисъл ;)
2
2
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Въобще не ща да слушам за Тръмп! Този предаде най-нагло патриотичните русофилски идеали и се продаде за жълти центове на американските държавни интереси! Като видя златото и на бърза ръка забрави кой ги освободи от фашистко робство!Предател!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъристите отчаяно щурмуват крепостите на Тръмп ха-ха-ха.