Нападателят в Орландо – служител, уволнен през април

През 2014 г. той е ударил свой колега в същата фирма
5 юни 2017 22:21,
8
Нападателят в Орландо – служител, уволнен през април
Снимка: Twitter

Наскоро уволнен служител на компания от американския град Орландо в щата Флорида се върна на бившето си работно място и застреля петима души, а после се самоуби, предадоха световните агенции, като цитираха шерифа на окръг Ориндж, в който се намира и Орландо.

Още по темата

"Нападателят е бивш служител на тази фирма, който е бил уволнен през април. За момента случилото се прилича на епизод на насилие на работното място. Това е недоволен работник, който се е върнал в бившето си предприятие тази сутрин", каза шериф Джери Демингс.

45-годишният мъж е застрелял четирима мъже и една жена. После насочил оръжието към себе си и се прострелял. Нападението е извършено малко преди 8 ч. местно време.

Предприятието, в което се разиграла трагедията, е произвеждало части за каравани. През юни 2014 г. полицията е била извикана в същата фирма, защото мъжът, извършил атаката днес, ударил свой колега. Тогава обаче не се стигнало до повдигане на обвинения. Нападателят имал в миналото дребни провинения, като притежание на марихуана или прояви на насилие.

"За момента нямаме никакви индикации, че този човек е бил член на някаква организация или че е участвал в каквато и да е терористична група", каза шериф Демингс, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
варианти без убийства няма, ако народа е мекушав като в европата - муслими и ***, ако народа е корав като реднеците - сами себе си.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото ще е в бг , ако се улесни достъпа до огнестрелно оръжие, видяхме оня ден как някакъв стреля по хора и животни с бойно оръжие, представете си ако и останалите замесени в скандала бяха извадили по един пистолет...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шосето - да, ами сградите им дали са санирани ?!
3
3
 
20
 
! Отговори
до 3 от славянин преди 6 години
Ама това не е Путинска Русия, а ''великият и недостижим'' Чобанарник, в който всички хора се ''обичат''! А като гледам снимката, шосето е почти като в България!
2
2
 
26
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Не е терорист човекът-просто американската му мечта е претърпяла "леко" крушение....
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този терорист е бил в амок. Разбираме!