Тръмп за Twitter: Помага ми срещу фалшивите новини!

Настоява, че медиите се отнасят несправедливо с него
16 юни 2017 21:04,
12
Тръмп за Twitter: Помага ми срещу фалшивите новини!
Снимка: Reuters, архив

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че използването на Twitter му позволява да заобиколя медиите и да предава своето послание директно до гражданите, пише вестник The Hill.

"Медиите, произвеждащи фалшиви новини, мразят, когато използвам Twitter, който се оказа моята много силна социална медия, над 100 млн. души!", написа Тръмп в социалната мрежа.

Тръмп от дълго време използва Twitter, за да коментира новините и за да съобщава политическите си решения. Той твърди, че социалната медия му позволява да заобиколи традиционните източници на новини.

Освен това американският държавен глава смята, че медиите се отнасят несправедливо с него и публикуват "фалшиви новини" за неговата администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е само лош!Ако не са правдините и неподкупни медии,що ли ще правим.Да не говорим за бедните Холивуудци,.Не правете Американските избиратели прости,не са!Хайде де,откога чакаме този Импиичмънт и все не идва!
9
5
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Trump make America HATE again ! Така започва фашизма- настройване на маси от хора срещу други, задушаване на критиката, обграждане само с ласкатели. Тръмп е патологичен лъжец и мрази истината, затова мрази медиите, които му показват кирливите ризи. Защо не публикува данъчната си декларация ? Какво има да крие?
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куражлия излезе тоя да опълчи на статуквото.СНН трябва да го гледаме с чадър, защото от екрана непрекъснато хвърчат плюнки срещу Тръмпчо .Чадърът го затваряхме само, докато четяха прогнозата за времето, докато не стана разправията със законите за климатичните промениТа сега Тръмп е виновен и за изгряването на Слънцето. Да се чудиш как Земята е оцеляла досега, щом един дядо може да й види сметката с един подпис
7
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Един наистина силен Лидер най накрая
6
1
 
8
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
"Медиите, произвеждащи фалшиви новини.." - правилно, наи-вече западните такива
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бая кураж се иска да се противопоставиш на медии ,свикнали да диктуват не само новините,но и политика и пари!А Холивуудските бедняци,усещат,че времето на картонените куфари, разнасяни от град на град може да се върне и оле страх!
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
THANK YOU FOR MAKING AMERICA GREAT AGAIN!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
една кротка съдебна реформа за почистване на *** вече е в ход
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е че се публикуват фалшиви новини за него от медиите на маймунското лоби. Но какво от това? ПУТИН ИЗФАКА ХОДОРКОВСКИ, ТРЪМП ИЗФАКА КИРЛИВАТА КИЛЪРИ
1
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
This traitor forgot who freed him from fascist slavery and sold himself to the Americans for yellow cents!