САЩ затегнаха санкциите спрямо Русия

Новината дойде в деня, в който в страната е Петро Порошенко
20 юни 2017 20:02, Красимир Ангелов
157
САЩ затегнаха санкциите спрямо Русия
Снимка: БТА

САЩ обявиха затягане на санкциите срещу Русия заради нейната подкрепа за проруските сепаратисти в Източна Украйна и заради анексията на Крим, предаде Франс прес.

Новината бе съобщена в деня, в който в САЩ е украинският президент Петро Порошенко. Днес той ще разговаря с американския вицепрезидент Майк Пенс и ще има кратка среща и с президента Доналд Тръмп.

Новите санкции са насочени срещу 38 юридически и физически лица в Украйна, както и срещу двама руски правителствени представители и десетина физически лица и организации, действащи в Крим, уточнява американското министерство на финансите, отговарящо за санкционния режим.

Американските санкции срещу Русия, свързани със ситуацията в Източна Украйна, ще останат в сила, докато Русия не изпълни задълженията си по Минските споразумения, се казва в изявление на американското финансово министерство.

Американските санкции, свързани с Крим, няма да бъдат вдигнати, докато Русия не сложи край на окупацията на полуострова, допълва ведомството.

ТАСС съобщава, че сред структурите, попадащи в обхвата на новите санкции, е и охранителният холдинг "Вълк" на руския рокерски клуб "Нощни вълци". Президентът на холдинга Генадий Никулов също е обект на санкциите.

В санкционния списък попадат и около 20 дъщерни компании на холдинга "Транснефт". Самият той е обект на американски санкции от 2014 г., припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
До пише се лОсионПосипвам си главата с пепел.........Ама от това лОсиона по-малко вреден ли е?
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До u4en 50По пързалката на СССР може да лети САМО НЕГОВИЯ БРАТ - еуропката-СССР 2!!!!
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следва спиране транзита на газ през Украйна и край на авантата на газ и рекета. Украйна ще купува газ през Германия.
44
0
 
1
 
! Отговори
пише се лОсион преди 6 години
До cazzo duroКапиш ?
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До е тва е новина! брав 44Ха-ха-ха....избиваш селските комплекси????? "Може на мене да ми е зле, ама важно е на Вуте да е по-зле"!!! С тая селска комедия ("криворазбраната цивилизация") ще си останете на опашката на историята и на дъното на човешката еволюция!
42
2
 
4
 
! Отговори
u4en преди 6 години
До ***....А при СССР бяха оце по големи - и на територия и на хора. И какво стана! А Тръмп и Тереза са като Рейгън и Тачар ! А Рассия по пързалката лети към СССР!
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност, санкциите забраняват на около 150- човека да пътуват в ЕС и САЩ, и разбира се, са замразени авоарите им в западни банки. Това е на хартия. Един нормален човек, предвид идните санкции трябва предвидливо да си е изтеглил авоарите от западните банки. А за пътуванията, то тези 150 човека до преди санкциите се бяха отрепали да пътуват в САЩ. А за КРим, дали има умни хора които да мислят, че Русия ще даде Крим и Севастопол на НАТО???????
40
2
 
2
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
До за сведениеСпри лусиона за баня, братле, ще ослепееш. Спри го! Утре като отаврезиш виж какво си написал!!! Хем първа копка днес, хем завода пуснат в 2015...................Ххахах!! Поредната фалшива новина. Ама закъсня де, първо се появи в сайта на дебелия домуз/кандидат шеф на ДАНС/ още преди обяд
39
1
 
1
 
! Отговори
карина преди 6 години
Нека санкциите да растат - на всяко тримесечие нова санкция. И да се направи комисия за резултатите от санкциите . Да се създаде пресцентър към комисията за новини на живо от прилагането на същите. Следим със затаен дъх и оставаме на разположение за нови идеи за санкции при изчерпване на наличните.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ги е яд, че Крим няма да бъде американска военна база.
37
1
 
2
 
! Отговори
е тва е новина! брав преди 6 години
днес бг! оправихте ми настроението. А ББ защо не внесе предложение за още повече санкции?
36
3
 
3
 
! Отговори
Циник преди 6 години
САЩ се самозабравиха! Арабски пролети...простотии..."последствията" се товарят на гумени лодки, и заливат Европа с бомбаджии...САЩ се рат, и чакат друг до им обира ***!Много демократично наистина!
35
3
 
4
 
! Отговори
хамстер преди 6 години
До *** блондинкаДруг е тука смисълът на нещата - къде са санкциите като се строят заводи ? Верно си *** , а блондинка подсилва първото.
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Eddimговорит москва!!
33
6
 
5
 
! Отговори
Русия в изолация преди 6 години
Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.
32
3
 
5
 
! Отговори
карина преди 6 години
Тези двамата на снимката много си приличат . По всичко и най-вече по глу..постта.
31
2
 
7
 
! Отговори
Eddim преди 6 години
Тойота, Форд и Нюндай в Петербург, Volkswagen в Калуга, БМВ, General Motors и КИА в Калинград. Санкции имало. То май санкциите са за нас.
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Тръмп никой не изненадва. Демокрацията в САЩ работи. Някак си остана нвзабелязано, че Конгреса прие /освен санкциите/ и още нещо: "Президента няма право да отменя санкции срещу Русия БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА КОНГРЕСА". С две думи Тръмп може да ги отмени точно на "путин" ден.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аде бе, вече 5 години под санкции - къде са фалитите, разпадането на Русия. пахаххах
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаврата с кочинкката няма край. Хахаха