Тръмп vs. Обама: Защо не е действал срещу руска намеса?

US-президентът пренасочи упреците към предшественика си
Обновена: 25 юни 2017 08:41 | 25 юни 2017 08:38,
17
Тръмп vs. Обама: Защо не е действал срещу руска намеса?
Снимка: архив Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува предшественика си Барак Обама за това, че не е действал достатъчно агресивно срещу предполагаемата руска намеса на изборите през 2016 г. Това пише The Hill, цитиран от "Фокус".

"След като на администрацията на Обама ѝ е било казано много преди изборите от 2016 г., че руснаците се месят, тогава защо не е предприела действия? Фокусирайте се върху тях, не върху мен", написа Доналд Тръмп на профила си в социалната мрежа "Туитър".

"Да не би да не са искали да навредят на Хилари Клинтън?", добави Тръмп, посочвайки съперника си от Демократическата партия на изборите.

По-рано в медиите се появиха данни, че администрацията на Обама е действала твърде бавно спрямо възможната руска намеса на президентските избори в САЩ от 2016 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клинтън наистина е загубила поне 20 милиона гласа заради скандала с мейлите, но това НЕ Е НАБЕЖДАВАНЕ. Мейлите бяха публикувани от хакера и изтичането беше разследвано. То доказа, че бабата е ИТ неграмотна и е ползвала несигурен мейл сървър за служебни цели. Ако президента на САЩ е ИТ неграмотен, понер да си слуша специалистите. Обаче тая се е замозабравила, като всички баби на власт, и си мисли, че разбира повече от всички във всичко. Случката доказва, че бабата не става за президент на САЩ.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата работа с тая руска намеса е пълен ***. Първо казват, че имало. После, обаче, допълват, че било симптоматично, тоест, нямало намеса, а само симптоми на намеса. После се оказва, че тея, дето най - много вият срещу тая намеса са знаели, обаче не са действали. После казват, че било сигурно, че имало намеса. После казват, че намесата била само възможна, а уж има доказателства. Тея нямат акъл една лъжа като хората да пуснат ;)
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омазани са им гащите на всички американски политици. Русия им виновна. Под вола теле няма да излезе. Ялова работа, но има балъ.ци да повярват.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като американските служби са използвали сложна аналитична методика са стигнали до извода, че "с висока степен на доверие" има намеса лично на Путин в изборите.Такава методика се прилага когато няма твърди доказателства.Резултатът от обработка на данните е с 3 степени на доверие. Та Путин бил наредил на хакери от групата"мечките" да хакнат демократичния избирателен център- кореспонденция, ибирателни списъци и т.н.. После имейлите били предоставени на Уикилийкс. И т.н. и т.н. според Уикипедия
7
0
 
7
 
! Отговори
Симо преди 6 години
Какво е предполагаема намеса - има или не! Да се бориш срещу нещо предполагаемо е балон за ***
6
0
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
По такива глобални политически новини, човек може да разбере на какво духовно ниво е Човечеството, вместо да се ориентираме към Космоса, ние оправяме още наши си проблеми тук на нашата малка синя планетка, какво гъмжило кипи за пари и власт, унищожават се цели държави за няколко години...Определено не вървим в правилната посока!
5
2
 
2
 
! Отговори
ПО Кротко преди 6 години
АМАН от медиини МАНИПУЛАТОРИ .ВМесто ХИЛъри да съди ФБР за НАГЛА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ Срещу неяКВО СТАВА ТУКА.ЗАгубила е поне 20 000 000 Гласа заради набеждаването с МАЙл адресите..
4
0
 
6
 
! Отговори
Ванко преди 6 години
Не се ядосвай бай Дончо!Така ще е всеки ден,накрая ще има:Ти защо ме гледаш лошо?Не им обръщай внимание и напред по програма!
3
0
 
4
 
! Отговори
Лошо преди 6 години
Докато ни отвличат вниманието с глупости,САЩ се готвят да напуснат договора за унищожение на ракетите с малък и среден обхват,което ще доведе до нова военна ескалация и напррежение.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с руската намеса в изборите е като оня стар виц за България която изнесла компютри за Япония. Просто в предизборната кампания на Тръмп е приложено нещо ново в манипулирането на общественото мнение от фирма която няма нищо общо с Русия. С пари на този свят всичко може
1
1
 
22
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Не е действал защото не е имало такива,всичко е лов на вещици.