Тръмп към Ким Чен-ун: Няма ли нещо по-добро за вършене?

Президентът на САЩ разкритикува поредното ракетно изпитание
Обновена: 4 юли 2017 08:48 | 4 юли 2017 08:41, Петя Славова
54
Тръмп към Ким Чен-ун: Няма ли нещо по-добро за вършене?
Снимка: БТА


Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира в Туитър на поредното севернокорейско ракетно изпитание, като разкритикува севернокорейския лидер Ким Чен-ун, предаде ДПА.

"Това момче няма ли нещо по-добро за вършене?", попита Тръмп. После той изрази надежда, че Китай ще накара Северна Корея да "прекрати това безумие веднъж завинаги".

Японският премиер Шиндзо Абе пък каза, че новото ракетно изпитание показва, че заплахата от страна на Северна Корея нараства все повече, пише БТА.

Той доълни, че Пхенян не обръща внимание на предупрежденията на международната общност и призова Китай и Русия да играят по-конструктивна роля по севернокорейското досие, предаде ТАСС.

Абе заяви, че има намерение да отправи този призив към китайския президент Си Цзинпин и руския президент Владимир Путин по време на тристранна среща с тях в Хамбург, когато те ще дойдат за Г-20.

Южнокорейските военни съобщиха, че севернокорейската ракета е прелетяла 930 километра, преди да падне, предаде Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ТРЪМП МУ СЕ ИСКА, АМА НЕ МУ СТИСКА.КИМ НЕ Е ЗА ВСЯКА УСТА ЛЪЖИЦА. ТОЛКОВА АМЕРИКАНСКА ЖЕЛЕЗАРИЯ ОБИКАЛЯ ОКОЛО КОРЕЯ, АМА НЕ СМЕЕЕЯЯЯТ!!!
37
2
 
4
 
! Отговори
РККА преди 6 години
ДА Доналд има къде по интересни неща за вършене например да въоръжаваш амуджите от ИДИЛ,да изпращаш инструктори на фашизоиди в Укропия,да бомбандираш сръбската телевизия ,да бръснеш брадите на ходжите в Гуантанамо,да подхвърляш корички американска погача на предатели кат наш Плевлю....та що се цупиш сега коги и Кимчо е решил да си играе с ракетки...
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбе pапон, как се прихваща ракета, която лети на 2500 киломера височина?---------------Кой те излъга, че балистичните ракети летят на 2500 км височина?
35
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким е смешен и объркан също като сестра си - Путин.
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнооого сте глупави русофилите :)))Мислите че целия свят трябва да трепери от играчките на Ким ?!Жалки сте като него :)))
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ракета се прихваща на много места по траекторията на полета.Руският ти плитък мозък никога няма да го разбере.Твоята мечта е Бояришник и одеколон Тройной.Толкова можеш.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балистичната ракета дори да не е ядрена, а да има 1 тон чакъл в нея, само с кинетичния си удар в земята ще събори доста повече от двете кули... Няма нужда да е ядрена. Достатъчна и е точност от 100 метра...
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе pапон, как се прихваща ракета, която лети на 2500 киломера височина? А японците са казали, че ракетите са летели доста над 2500 километра... С какво японците, китайците или южнокорейците ще прехванат такава ракета? С какво американците ще я прехванат? В момента НИКОЙ няма технология за сваляне на балистична ракета след първите 3 - 4 минути от полета и.
30
0
 
2
 
! Отговори
tozi преди 6 години
До ОНЗИМи то имаше, ама...
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май ще се наложи руснаците да спасяват американосите по ирония на съдбата. Въпросът е дали да не ги оставят първо да се видят какви посрани лицемери са. Нещо доста по-голямо от 9/11 ще свърши работа.
28
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
кореиците правят ракети и плашат сащ а в бьлгария падат таваните на новотостроителство разликата схващате ли я нещастници прости
27
3
 
13
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Тези ракети се измислят и правят с добри научни работници и добри инженери - а тук при нас какво има - ***!!!
26
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро ще плачете на погребението на Кимчо, русофилчета :))))И Путин не иска да го спасява повече, щото се моли на Тръмп да му намали санкциите :)))
25
6
 
12
 
! Отговори
И до кравария преди 6 години
Няма ли нещо по-добро за вършене?Същото важи и за кравария - ко дирят по бреговете на Китай, Иран около Сирия Либия, Украйна, ....Та присмяла се кука на криво дърво!
24
0
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Стига бе, вЕрно?
23
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина, няма ли кво друго да прави другаря Ким ?Ракетите му няма да стигнат до САЩ, Китай и Южна Корея ще прихванат пуснатите от Пхенян ракети.Китайците първи ще смачкат Кимчо, защото няма да си развалят търговията със САЩ, а и така ще се превърнал в миротвореца на Азия.Русия ще е забутана в Сибир, а и Индия ще внимава с Китай.Не му се очертава бъдеще за Ким ;)
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е корейците да направят иист коуст едно тихо и спокойно място. Пък американизираните пудели да си слагат тагове ай ем иист коуст и да се опитват да налагат цензура върху това как хората си отварят бира от кеф че е замирисало най после на пържено ястребишко.
21
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русопатите защитават последните останали чудовища по света, след като верни васали, като саддам, кадафи и кастро, вече не са между живите.Остана им един ким3дебелий и мЪдуро.....е и масковското джудже разбира се.
20
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
а ти защо изпрати 58 ракети кьм сирия и 1 бомба над афганистан какво правиам орьжие по всички точки на света за какво и на са оьжие за 350 милиардазащо не изпращате книги училища и болници по света а само крьв и сьлзи
19
8
 
7
 
! Отговори
Starija hush преди 6 години
USA da im gramne atomnite reaktori za elektri4estvo demek vtori 4ernobel im e dostata4no kato na4alo.