Синът, зетят и шефът на компанията на Тръмп се срещали с руски адвокат

Това е станало през 2016 г.
9 юли 2017 10:42, Петя Славова
19
Синът, зетят и шефът на компанията на Тръмп се срещали с руски адвокат
Снимка: БТА

Най-големият син на Доналд Тръмп, неговият зет и бившият ръководител на предизборната му кампания са се срещнали с руски адвокат, малко след като Тръмп е спечелил президентската номинация на Републиканската партия миналата година, предаде Асошиейтед прес.

Това както изглежда е най-ранната известна досега частна среща между ключови сътрудници на Тръмп и руски гражданин.

Представители на Доналд Тръмп-младши и на Джаред Къшнър потвърдиха, че е имало такава среща през юни 2016 г. Те са се срещнали с руската адвокатка Наталия Веселницкая в кулата Тръмп в Ню Йорк. Тогавашният ръководител на предизборната кампания на Тръмп - Пол Манафор, също присъствал, според думите на Доналд Тръмп-младши.

Най-големият син на Тръмп каза, че срещата на тримата с руската юристка е била кратка, извършена с цел да се представят един на друг и по време на нея те са обсъждали отменената програма, позволяваща на американски граждани да осиновяват руски деца, пише БТА.

Русия прекрати тази програма в отговор на американските санкции срещу руски представители, наложени след смъртта през 2009 г. на намиращия се в руски затвор адвокат Магнитски, който разкриваше случаи на корупция в руската администрация.

Тръмп-младши каза, че той е поканил Къшнър и Манафор на срещата и че е бил помолен да се срещне с адвокатката от познат, чието име той не спомена. Синът на Тръмп допълни, че не е знаел преди това с кого ще е срещата.

Относно срещата в. "Ню Йорк таймс" пише, че адвокатката Веселницкая е известна с опитите си да предотврати санкциите срещу руски нарушители на правата на човека и че сред клиентите й имало държавни компании, както и сина на висш правителствен представител, чиято компания е била обект на разследване в САЩ по времето, когато тя се е срещнала с хората от обкръжението на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: САЩРусияДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
извънземни проблеми преди 6 години
Медийни манипулатори се чудят как може в оная територия РЪШЪ западно от виница да има и адвокати..Вероятно бъркат МОсква и огромната руска империя с местноста РЪШЪ която те набеждават там паднали навремето много убити дяволи и подобни след между звездна битка..Има грешка на превода в САЩ произнасят РЪШЪ а пишат Rusia В Москва четат RUSia i с е обиждат зверски.. МАнипулаторите имат впредвид РЪШЪ която на техните карти е западно от ВИница /киевсак русия/
13
0
 
1
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Май си постилат да бягат в Русия ако се наложи, че от много демокрация ....
12
1
 
5
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Този се срещнал с онзи !!!Кой ти позволи да се срещаш бе - ТИ ДЕМОКРАТ ЛИ СИ!!! Как ще се срещаш без демократично разрешение бе ...национален предател такъв ... ще се среща той !!! Ти знаеш ли ,какво ще направят от теб демократите РОЙТЕРС и АСОШЕЙТЕД-ПРЕС! Мъртъв си бе ей ...предател на демокрацията...ще се среща той !!! А срещай се сега бе... тъпократ- недемократ... айде ако смееш !!!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо има скандали в САЩ? По стар славянски обичай Русия е благородна и дава на всеки това,което е пожелал! В периода 1993-96 г Клинтън пожела долари и Елцин му даде 300 милиарда долара, но на официален митинг в САЩ му каза,че САЩ са се провалили! Тогава тази "шега" предизвика голям смях,но сега,през 2016-17 г Тръмп пожела и САЩ почти официално признават, че президентите им се "избират" в Русия!Предстои да разберем какво искат управляващите след 1989г БГ политици от Русия!
10
2
 
7
 
! Отговори
Й преди 6 години
"Синът, зетят и шефът на компанията на Тръмп се срещали с руски адвокат"И какво от това, да не би руската връзка на тръмп да е някакъв фетиш за теб, Петя Славова?
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крещяща форма на сблъсък на интереси,но САЩ ще преживеят и Тръмп.Най-вероятно,той ще изкара само един мандат,като президент.След което всичко ще си дойде на мястото.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма параноя ги тресе американците! Сега ще изкарат тази адвокака че е избрала Тръмп за президент. А къде им е прословутото разузнаване, според което всяко електронно писукване по света го прихващат. Май напразно вземат милиарди от бюджета.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новият световен хегемон в производството на лосион за вана :)
6
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е пътник. Нищо не може да го спаси, нищо не може вече са спаси САЩ. 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Новият световен хегемон е Русия.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин ги прави смешни.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обменили са информация,употребата на перилни препарати и ползата от тях!Наздарове!
3
15
 
4
 
! Отговори
Имало ДЪРЖАВНИ компа преди 6 години
ТАЗИ АДВОКАТКА НЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ В РУСИЯ ИМА САМО ДЪРЖАВНИ КОМПАНИИ/ ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ , КОЛХОЗИ/ ЧАСТНИТА ПРИКТИКА Е СТРОГО ЗАБРАНЕНА.
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Синът на Тръмп допълни, че не е знаел преди това с кого ще е срещата."Тоя взема всички американци за ***.и.Дори един квартален бакалин не отива на среща без да знае с КОГО ще се срещне и КАКВА ще е ДАЛАВЕРАТА.Света се изгустира...........(не намирам по-обективен израз).Иде божият огън за съвременните Содом и Гомора.........
1
5
 
26
 
! Отговори
ей преди 6 години
Ей,какво от това?в САЩ се водил лов на вещици така е в примитивните общества,страхливци...