Посланик Рубин доволен: Разбрахте се с Македония!

Доволен е, че подкрепяме Западните Балкани за ЕС
68
Посланик Рубин доволен: Разбрахте се с Македония!
Снимка: архив, Булфото

Американският посланик Ерик Рубин изрази подкрепа за подписване на Договор за добросъседство между България и Македония. Подписването му предстои следващата седмица.

Още по темата

"Мислим, че това е много позитивна стъпка напред на Балканите и силно подкрепяме усилията на правителствата на България и Македония да подпишат споразумение по този въпрос", каза дипломатът, който се срещна днес с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет.

Посланикът изрази положително мнение и за основния приоритет на България по време на председателството – Западните Балкани.

Според Рубин страната ни може да изиграе ролята на посредник за приближаването като цяло на Балканите към Европа.

Той подкрепи и проекта за интерконекторна връзка между България и Гърция с цел енергийна диверсификация на Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ го измислиха договора и натиснаха Борисов и Зеев да го подпишат. И резултатът е на лице. С че България пак си го вкарва с тоя договор кой се интересува?
14
2
 
20
 
! Отговори
Историкъ 1 преди 6 години
"Македония" е историческа географска област отпреди Новата Ера, на чиято територия днес има 5 държави - Албания, Сърбия, БЮРМ, Гърция (преобладаваща) и България! На терирторията на Македония от векове живеят няколко етоноса - българи (силно преобладаващ), арумъни, куцовласи, гърци, албанци (арнаути, или арнавути в някои сведения) и сърби. Етномакедонците са изкуствено създаден проект от Кралство Югославия, и по-късно силно прегърнат от Коминтерна, с цел отслабване на България и Българщината.
13
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12 ако ще и лорд протектор да е- след като държавата му смаза най големия ни враг сърбославия и разкара комунисти4еската секта анти4ни московски *** от власт о Македония - браво на него
12
2
 
17
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 6 години
какво цели този кадър, да покаже, че тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла владее някакъв език, различен от банкянски диалект ли. и в какво качество краварски посланик коментира отношенията между суверенно страни, освен като шеф на тиквокъл суджуков, солташака на ермангал.
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общи има американски посланик и ЕС?! От къдя на къдя тая *** ще дава наклон на пикалото?! Къде се намира този сульоооо! Обидно е!
10
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Америка по4ва да ни кефи се пове4е ликвидираха сърбославия а сега и руското изобретение македонизма
9
1
 
20
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Как какъв? Господарят на нанесените "народни" управници!!! Къде сте Гоце, Яне, Тодоре?! Къде сте, българи, наследници на героите от истинското ВМРО?
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еееее шом ПОСЛАНИКА е казал, добре, браво бат Бойко се така.
7
1
 
22
 
! Отговори
Вицекраля на Българи преди 6 години
Вицекраля на България, посланик Рубин доволен: Разбрахте се с Македония!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посланиците не са това което бяха... или поне не в България...
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А посланик Рубин какво го интересува дали сме се разбрали с Македония или не.Да не би той да е подготвил договора.Впрочем,това не би ни учудило.А нашия посланик в САЩ изразява ли мнение пред Тръмп дали това или онова в политиката на САЩ със съседите им ни харесва?
4
16
 
4
 
! Отговори
реалноста преди 6 години
Браво САЩ ликвидирахте сърбославия махнахте *** сърбите от влас в Македония трябваше по рано да се хванем с вас и да си решим проблемите а не един куп глупави войни
3
3
 
27
 
! Отговори
Превод в ефир преди 6 години
"Посланик Рубин доволен: Разбрахте се с Македония!"РАЗБИРАЙ: "Благодарим ти Бойко, че предаде/продаде България и делото на поколения Българи за Българска Македония, признавайки БЮРМ-аджиите за отделна нация, с отделен език, история и култура от България!"Ванчо Михайло, Тодор Александров и Гоце Делчев се въртят в гробовете си!
2
2
 
27
 
! Отговори
52-ри щат преди 6 години
Аха, ето кой дърпа ушите и поводите на БГ правителството.
1
2
 
20
 
! Отговори
Реформатор преди 6 години
Щом Шефът одобри, значи сме спокойни!