Тръмп подписва санкциите срещу Русия

Президентът на САЩ преглежда окончателната версия на документа
29 юли 2017 09:42, Красимир Ангелов
216
Тръмп подписва санкциите срещу Русия
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп одобрява законопроекта за налагане на нови санкции срещу Русия и възнамерява да го подпише, съобщи Белият дом, цитиран от ДПА.

Още по темата
Държавният глава на Щатите прочете първоначални варианти на законопроекта и договорените крайно важни части от него. Сега той преглежда окончателната версия и на основание отзивчивостта към забележките, одобрява законопроекта и възнамерява да го подпише, се посочва в изявление на Белия дом.

Сенатът прие документа с голямо мнозинство в четвъртък и за превръщането му в закон вече е необходим само подписът на Тръмп.

Както Dnes.bg съобщи, Руската федерация също взема ответни мерки, след като Конгресът на САЩ гласува нови санкции срещу нея.

Русия предписва общият брой на служителите в дипломатическите и консулски учреждения на САЩ във федерацията да бъде съкратен до 1 септември на 455 души и по този начин - изравнен с броя на служителите от руските дипломатически мисии в Щатите. Това се казва в разпространено изявление на външното министерство в Москва, предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A VAS KOI VI PITA PO VYPROSA TRYMP LI?
150
3
 
9
 
! Отговори
Re: 139 преди 6 години
Кога Русия ще върне... Русия ще върне, когато САЩ си изтеглят базите от 152 - държави! Когато САЩ върнат златния резерв на Германия.Като си махнат базите от БГ. Което никога няма да стане. Най-големият агресор в момента са САЩ. Затова цяла Южна Америка, Далечния Изток, Русия, Китай, Индия, Иран, дори Япония - заради бомбите, и Ю. Корея ги мразят. Нали се сещаш, че единствините съюзници на САЩ са Великобритания и Австралия.Русия и Европ много ги търпя, БГ що не направи военна база в НЮ Йорк?
149
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижда се, че америгуанците са неадекватни.Целта им е да предизвикат война в Европа.Трябва да бъдат изгонени от базите им вБългария и Европа.
148
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкциите са за америгуанците.
147
5
 
8
 
! Отговори
АTAKICT преди 6 години
ПОДПИСАЛ Е СМЪРТНАТА ПРИСЪДА НА АМЕРИКА РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ---НАЦИЯ НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА Я ПОБЕДИ ЗАРАДИ НЕИЗЧЕРПАЕМИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ВКЛЮЧИТЕЛНО НАРОД КОИТО Е ГОТОВ НА САМОЖЕРТВА ЗА РОДИНАТА У НАС ВЕЧЕ НЯМА НАРОД 3 000 000 БЪЛГАРИ СА СЕ ИЗСЕЛИЛИ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО ИГО СМЕ НАБРОЯВАЛИ 3 700 000 4 860 000--1945 БЛИЗО 9 000 000--1989 СЕГА---5 760 000 ПРЕЦЕНЕТЕ И РЕШАВАИТЕ
146
6
 
1
 
! Отговори
Rrr преди 6 години
До МачътКакво е Света, неужто ли ти си? Кде э твое то място? В дупе?
145
6
 
0
 
! Отговори
Rrr преди 6 години
До Анонимен 172Ако имаш мерак - ела, ще видим какво ще правиш в Сибир!
144
6
 
10
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
Санкцийте са насочени към почти всичко доходоносно за Русия, и не само от търговията със САЩ, и засягат и европейски фирми развиващи дейност в Русия. САЩ просто търсеха повод за санкции по конкурентни фирми в Европа и света, нищо чудно ЕС да наложи контрасанкции.
143
8
 
4
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До # 157. А ние какви сме? Една част от хан Аспарух,гърци,турци,кръстоносци,славяни,индийци,траки,македонци,германци и дори италианци от Римската империя и Втората световна война...
142
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия - в Сибир.
141
3
 
7
 
! Отговори
JJivanov преди 6 години
NE E РЕДНО.. STOP CONFRONTATIONSИмаше нагла диверсия срещу Украйна чрез отравяне на милиони с зомби пиво ,пси генератори и обемно обсебени от извънземни терористи вкл въоръжени,.На практика цяла Киевска Русия е окупирана от обсебени от извънземни.Бяха пратени войски с цел масови убииства на руснаци в Источна Украйна..Цел ядрена война между Москва и Брюксел ..
140
3
 
6
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Явно двете страни са решили да намалят броя на шпионите в страните си.
139
19
 
7
 
! Отговори
Още санкции да има. преди 6 години
Русия да си яде Крим.Нали затова го открадна... от вечният глад да краде чуждото!
138
14
 
7
 
! Отговори
Мачът преди 6 години
Русия 0 : 5 Света
137
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия гони щатски дипломати...И кво от това :))))На кой му пука, нищо не се променя.Санкциите пак се увеличават.
136
4
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ръб подписва?С единия ръб,после с другия.
135
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сега....тик-так . Минута е много....!
134
15
 
8
 
! Отговори
До Готин виц преди 6 години
Ами така е, никой не иска да живее в Руската федерация, без значение в кой район.И чукчите искат да са американци. Както много руснаци които избягаха в Америка.Както децата на руските богаташи - всички учат и живеят в САЩ или ЕС, никой не иска в Московский институт.
133
11
 
5
 
! Отговори
Готин виц :))) преди 6 години
Седял чукча на брега, гледал към Аляска и викал:- Бедняци! Американците сте бедняци!Друг чукча го питал:- Америка е най-богатата, защи им викаш бедняци?!Първия отговорил:- Аляска купиха, а защо не купиха и Чукотка тия американци ?!
132
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижу много дивных воинов! Вс ждте когда Россия на (колени) встанет? Ждите!!! Плевали мы на вашего заокеанского хозяина. Смотря на вас , гавкать ему так не приходится, потому что он имеет стаю шакалов вокруг себя. Со стола Вашингтона вс крохи подбираете? Кстати, В России вс замечательно.