Тръмп подписва санкциите срещу Русия

Президентът на САЩ преглежда окончателната версия на документа
29 юли 2017 09:42, Красимир Ангелов
216
Тръмп подписва санкциите срещу Русия
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп одобрява законопроекта за налагане на нови санкции срещу Русия и възнамерява да го подпише, съобщи Белият дом, цитиран от ДПА.

Още по темата
Държавният глава на Щатите прочете първоначални варианти на законопроекта и договорените крайно важни части от него. Сега той преглежда окончателната версия и на основание отзивчивостта към забележките, одобрява законопроекта и възнамерява да го подпише, се посочва в изявление на Белия дом.

Сенатът прие документа с голямо мнозинство в четвъртък и за превръщането му в закон вече е необходим само подписът на Тръмп.

Както Dnes.bg съобщи, Руската федерация също взема ответни мерки, след като Конгресът на САЩ гласува нови санкции срещу нея.

Русия предписва общият брой на служителите в дипломатическите и консулски учреждения на САЩ във федерацията да бъде съкратен до 1 септември на 455 души и по този начин - изравнен с броя на служителите от руските дипломатически мисии в Щатите. Това се казва в разпространено изявление на външното министерство в Москва, предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вятъра на промяната за нас е от Русия.Дано Путин набере по голяма скорост за да излезем от агонията и комата в която се намираме.
130
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма славяни руснаци, лъжат си народа, срам ги е че са прогонени низши скандинавски племена.Прогонени са в степите заради злобния си нрав.Другите скандинавци са ги изгонили.
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо говореха за славянско братсво ?
128
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русите са скандинавци, гледай руския филм Викинг, от миналата година е. Там казват че са викинги.
127
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно какви са по произход русите ?!Че нещо стана объркано, славяни, угро-фини, сканди отпадъцци ... що за семка са ?!
126
7
 
8
 
! Отговори
Лъжеш преди 6 години
Не си кипувал никога руска водка, хайвер или пък книгиЛъжеш точно като руснак, които всъщност са скандинавски роми, а не славяни, както до преди година лъжеха.
125
6
 
8
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 6 години
До RE: 139А руската *** кога ще върне далечния изток, Калининградска област, Курилските острови Крим и Донбас. И кога ще си ви вземе при нея?
124
4
 
3
 
! Отговори
Rrr преди 6 години
До МОсква не била в часТи си Д е р ь м о
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всякъде валят шамари и текмета. Гаврата край няма.
122
6
 
7
 
! Отговори
RE: 139 преди 6 години
Каква руска стока сме си купили? Последно пих "Белуга" - скъпа водка, приятел богат българин я беше купил. Купих си черен хайвер. Купувам си изключителни руски енциклопедии, и исторически книги - качествени издания - редовно. Хранителни продукти, лекарства и т.н..А че САЩ правят глупости със тези санкции е видно, защото искат да властват еднолично. Путин да закрие дипломатическите отношения докато: САЩ не върнат Тексас и Калифорния на Мексико. И да не признаят референдума в Косово!
121
6
 
2
 
! Отговори
Rrr преди 6 години
До Анонимен 145Ти си изконен приятел? Искам да ти напомни кдеб си бил ако не Русия. Ти си смяташ за ништо - исконен приятел ..... Как во э означава смятай сам
120
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с Българското Тръмп общество,? Какво мислят Иван Гарелов, Светлана Шаренкова и Митьо Гестапото? Все още ли подкрепят бай Дончо?
119
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що ли му трябваше на Късия да се прави на голям :))))
118
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тръмп!Мужика трябва да си знае мястото щом не може да живее нормално като другите.Да си отиват в сибирските пущинаци.
117
3
 
7
 
! Отговори
... преди 6 години
Тая тема е толкова отегчителна вече, че няма накъде.Само някви тука "брейн-дед" индивиди ги вълнува САЩ-Русия. Местя си го с отработено движение в другия крачол и съм ви е... с тия глупости.
116
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция, Китай са изконни врагове с Русия.Приятелството им е идеологическо или икономическо, ама това свърши.Китайския дракон ще изяде ушшанката, която всъщност е китайско изобретение.
115
17
 
7
 
! Отговори
В Москва не са в час преди 6 години
Доколко са нормални в МОсква показва искането да продадат най нови супер комплекси Ц400 на най вражеската за МОсква територия тн TUR key/турция/ от където срещу МОсква и ленинград с а насочени хиляди ядрени термоядрени неутронни и по стршани оръжия..подава миризмата този на снимката
114
9
 
4
 
! Отговори
МОсква не била в час преди 6 години
С окупирането на почти цяла УКрайна чрез спец наркотици и зомби пиво на МОсква бе нанесен страшен удар..НАркоманизиращи Руската федерация така са се престарали че караха тн руснаци да псуват Украинците вместо американците.Ползваха пси активни клипове по телевизии..Сега тия санкции само ще отрезвят МОсква и може да я накарат да проверява кои са и приятели и кои врагове./подава издишания от тръмп въздух /.
113
0
 
2
 
! Отговори
хахаахаххааа..... преди 6 години
До Анонимен 140само чавдар.......
112
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко камиона Камаз се продават на Париж-Дакар :))))Нито един ;)А Мерцедес е световна луксозна марка ;)Лидер и при камионите влекачи в Европа, моделната линия Актрос.Я питай някой за Камаз ... никой не ги е виждал