Тръмп подписва санкциите срещу Русия

Президентът на САЩ преглежда окончателната версия на документа
29 юли 2017 09:42, Красимир Ангелов
216
Тръмп подписва санкциите срещу Русия
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп одобрява законопроекта за налагане на нови санкции срещу Русия и възнамерява да го подпише, съобщи Белият дом, цитиран от ДПА.

Още по темата
Държавният глава на Щатите прочете първоначални варианти на законопроекта и договорените крайно важни части от него. Сега той преглежда окончателната версия и на основание отзивчивостта към забележките, одобрява законопроекта и възнамерява да го подпише, се посочва в изявление на Белия дом.

Сенатът прие документа с голямо мнозинство в четвъртък и за превръщането му в закон вече е необходим само подписът на Тръмп.

Както Dnes.bg съобщи, Руската федерация също взема ответни мерки, след като Конгресът на САЩ гласува нови санкции срещу нея.

Русия предписва общият брой на служителите в дипломатическите и консулски учреждения на САЩ във федерацията да бъде съкратен до 1 септември на 455 души и по този начин - изравнен с броя на служителите от руските дипломатически мисии в Щатите. Това се казва в разпространено изявление на външното министерство в Москва, предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАТО КАШЕРНИТЕ КРАВЕШКИ ФАШКИИ ОТ ФАЩ В БЕЗСИЛИЕТО СИ ДА СПРАТ РУСИЯ ,КИТАЙ,ИРАН И С.КОРЕЯ СИ ИГРАЯТ НА САНКЦИИ И В МОМЕНТА РУСИЯ И КИТАЙ ПРОВЕЖДАТ ПОРЕДНИТЕ СИ СЪВМЕСТНИ ВОЕННИ УЧЕНИЯ ТОЗИ ПЪТ В БАЛТИЙСКО МОРЕ,СЕВ.КОРЕЯ ВЪПРЕКИ САНКЦИИТЕ ОТБЕЛЯЗА НАЙ ГОЛЕМИЯ СИ ИКОНОМИЧЕСКИ РЪСТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 17Г.И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГАВРЕЙКИ СЕ СЪС САЩ ИЗСТРЕЛЯ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА БАЛЕСТИЧНА РАКЕТА, А ИРАН И ШИИТИТЕ ОТ ХИЗБУЛА МЕТОДИЧНО С ПОМОЩТТА НА РУСИЯ В СИРИЯ ЗАВЗЕМАТ ЦЯЛАТА И ТЕРИТОРИЯ ЗА УЖАС НА ИЗРАЕЛ
90
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Русия все другите са и виновни за собствената тъъпотия.Затова винаги ограбва съседите си!
89
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкции? Хахаха. Показатели? Хахаха. Влизам да се посмея на пишман американците. Беше то при Елцин. Сега жална ви американска. Смях и боже помогни на простия да прогледне.
88
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е на колене. Като Моника Люински.Пред Бай Дончо.
87
1
 
9
 
! Отговори
Синият кит преди 6 години
Има ли държава да не им пречи?
86
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цената на Бояришника е скочила с 36%!Путин е разтревожен, че народа ще изпие по-евтиния антифриз и за зимата автопарка на Русия няма да се движи !!!
85
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Великата" американска икономика лежи на евтиният петрол. Евтиният петрол лежи на продажбата на скъпо оръжие. Оръжието лежи на войни, подпалени от американците. Поради намаляването на петрола в световен мащаб на американците не им остава друго, освен да запалят нова война или да си играят на санкции.
84
6
 
10
 
! Отговори
**** преди 6 години
Пожелавам на С.К. вместо ядренна ракета,да изпрати една бактереологична,независимо каде ще попадне в краваристан.Тъй като ми писна от тези кравари.
83
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си налагат санкции да радват простия българин;) Германия реагира отрицателно. НАТО е труп. Турция вече де факто е с Русия, след опита на Сащ да свалят Ердоган. И какво стана-Китай е важна, а тя е с русите. Иран е фактор и то голям. Голям праз санкции:)))
82
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безсилието на говедовъдите изригва в поредна порция "санкции" с които могат да плашат гаргите.
81
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
САЩ се опитват да вкарат света в нова студена война. За тяхно съжаление Путин е достатъчно мъдър лидер и умело балансира в политиката между двете страни.
80
11
 
2
 
! Отговори
станиш сергеевич преди 6 години
До АнонименИ за това американците,налагат икономически санкции,а мужиците гонят дипломати. Това ли е реципрочен отговор?
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубинките са просто много разкрепостени. Бил съм там и просто ако си поискаш не отказват. Не искат аспирин госпофине;)
78
5
 
12
 
! Отговори
**** преди 6 години
Краварите налагат санкции на ляво и дясно,от страх да не се зближат Русия и ЕС,и да развият своите икономики,и тогава краварската *** ще е навряна в кишето,ако ЕС не се разграничи от наложените краварски санкции,само ЕС ще е губещият.
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко великия европеец и натовец на баба си меркел любимец, с кого си пуши пурите бе еврогейчета;) С онзи от руския проект Лукойл.
76
17
 
4
 
! Отговори
Браво наТръмп! преди 6 години
Обама беше мека МарияТръмп е като РейгънДай Боже да видим разпада на империалистическата *** рассия!
75
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкции дават резултат срещу бананови републики като Гватемала и Никарагуа. А който си играе на санкции реже клона на който стои. Американците след санкциите ще пращат товари на МКС с пикапите си от Дженерал мотърс... А като им свърши евтиния петрол, ще ми се возят на дедовия.
74
9
 
2
 
! Отговори
Знаете ли че преди 6 години
В закона за санкции на педораша са оттеглени цели 98 страници?Примката около вратлето на *** е оплетена внимателно и здраво След като САЩ спаси руския от хитлер , сега ще спаси Россия и от ***
73
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показателите, значи;) Ами тази година Русия е първа по производство в света на пшеница. И изпревари Сащ. Това не са хартийки без покритие, а истински продукт. И много друго което един п. Рост българин не ги вдява. А най голямата простотия че ги поканихме да използват земята ни за войната им с Русия евентуално. Така че много прости хора пишат. А между другото кой от пронатовците тук е стъпвал в Сащ?! 2-3 месеца да е стоял там. Там се говори само за пари и живота им е подчинен на това.
72
14
 
4
 
! Отговори
Унижението е пълно преди 6 години
Законът е за санкции срещу държави- износители на терор Педораша , Иран и С. КореяПутин нареди страната си редом с тях...позор за Кремлинския ***!