Тръмп подписва санкциите срещу Русия

Президентът на САЩ преглежда окончателната версия на документа
29 юли 2017 09:42, Красимир Ангелов
216
Тръмп подписва санкциите срещу Русия
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп одобрява законопроекта за налагане на нови санкции срещу Русия и възнамерява да го подпише, съобщи Белият дом, цитиран от ДПА.

Още по темата
Държавният глава на Щатите прочете първоначални варианти на законопроекта и договорените крайно важни части от него. Сега той преглежда окончателната версия и на основание отзивчивостта към забележките, одобрява законопроекта и възнамерява да го подпише, се посочва в изявление на Белия дом.

Сенатът прие документа с голямо мнозинство в четвъртък и за превръщането му в закон вече е необходим само подписът на Тръмп.

Както Dnes.bg съобщи, Руската федерация също взема ответни мерки, след като Конгресът на САЩ гласува нови санкции срещу нея.

Русия предписва общият брой на служителите в дипломатическите и консулски учреждения на САЩ във федерацията да бъде съкратен до 1 септември на 455 души и по този начин - изравнен с броя на служителите от руските дипломатически мисии в Щатите. Това се казва в разпространено изявление на външното министерство в Москва, предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
10
 
5
 
! Отговори
Пичин е преди 6 години
Проста кагебишка пръчка :)Тръмп го излъга че ще си затваря очите за простотиите на педораша ако руските хакери му помогнат да докопа американската баница;)Прелъстен и изоставен - това е Пичин ;)
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Блага вестУтре ще реши, че планетата не са върти правилно и ще демонтира и нея.Въпросът ми е ТИ КЪДЕ ЩЕ СЕ ДЕНЕШ?Освен ако не си заредил тиксо, картофи и найлон за парници и си отишъл на Марс, а ние да не знаем.
69
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха, и какво очакват сега американците? Русия да си изкопае гроба и да чака? Не са познали. Русия отдавна знае, какви са американците и точно въпреки тях ще продължи напред. А който копае гроб другиму, понякога сам пада в него.
68
17
 
5
 
! Отговори
Блага вест преди 6 години
Тръм Велики подписа указ за демонтажа на северно-азиатската *** !
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците търгуват с един милиард китайци и един милиард индийци. Всички американци и европейци нямат и половината. А американците техните хартийки могат да си ги напъхат в резервоарите и да карат с тях. А ако искат могат и да вечерят с тях..
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
81 ти си много нормален. Ама страшно. ***;) Специалист в енергетиката ли си, икономист, банкер от уолстрийт, какво си ти;) едно нищо, българин от своге:))
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя е кукльо на конци.Други му дишат във врата.
64
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Севрена Корея отбеляза най големия си икопномически ръст от 17 години насам. Севернокорейската икономика е нараснала с най бързи темпове за последните 17 год.твърди централната банка на съседната Южна Корея-цитирана от Ройтерс и БТА.Брутния вътрешен продукт на страната се е увеличил с 5,9 на сто в стравнение с предходната година/// След такава новина болните русофоби-евреи,п*раси и хрантутници на Сорос да вземат така наречените американски и западни санкции и да си ги заврът сещат се къде.
63
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкциите са показали, че ефектът е нулев. Санкциите в Куба затвърдиха Кастро, царство му небесно, а Куба си продължи по своя път. Ако нямаха санкции по-различно ли щеше да бъде? Американците с или без санкции пак щяха да душат кубинците, защото Куба е трън в ГЪ3А им. С Русия ще е същото. Путин ще врътне тук-там някое кранче, тук-там някой ще фалира, американците ще си поиграят на санкции ще си поиграят, пък ще им мине и всичко ще продължи по старому.
62
4
 
13
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
Обожавам *** коментари писани от безмозъчни платени драскачи на сороските организации. дават ми стимул за живот защото разбирам , че има други много по зле от мен.
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРусия имаше късмет с Путин.Ако беше останал пияницата,вече нямаше да има самостоятелна държава,а колония.Както нас ни свариха на бавен огън и карат мутри непрекъснато да взима заеми.
60
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗащото психично нестабилните русофили които си губят времето в този сайт са повече от нормалните хора които гледат да излязат навън в това хубаво време вместо да се занимават с глупости :)==============Твоя въпрос е като анкетата в интернет, която питат ползвате ли интернет?Нали не се сещаш ,че няма как да се зададе такъв въпрос като го пратиш с пощенски гълъбТа ти сам си отговори на въпроса ,който задаваш.И не, не съм -фил на когото и да е, просто мразя тъ.пи въпроси.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 70 АнонименТой не е пуснат , избягал е и сега го издирваме.
58
0
 
4
 
! Отговори
признание преди 6 години
До Анонимен 60Начи и ти се казваш Ненор Мален
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Защото психично нестабилните русофили които си губят времето в този сайт са повече от нормалните хора които гледат да излязат навън в това хубаво време вместо да се занимават с глупости :)"Ти от кои си и защо не си навън на хубавото време?
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗащото тукашната зоополиция прибира кинтите без да върши работа.Манталитет!
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо всеки пронатовски коментар има десетки минуси и само три-четири плюса?
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 59Ти май не общуваш много с руснаци :)
53
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И без санкции Русия е фалирала икономика.Вижте и показателите. И преди си беше много зле.Сега е вече едно нищо.Русия трябва да се сравнява с Бангладеш.Не може да се мери със САЩ по нищо, освен по територия.Но видяхме, че територията нищо не значи, без качествено население.Затова САЩ станаха супер сила само за 200 години от създаването си. Русия е на 800, а не напредна никога.
52
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 57Защото психично нестабилните русофили които си губят времето в този сайт са повече от нормалните хора които гледат да излязат навън в това хубаво време вместо да се занимават с глупости :)