Нападателят от Шарлотсвил се възхищавал от Хитлер

Джеймс Фийлдс биел майка си, тя се е обаждала за помощ
15 авг 2017 07:54, Елка Василева
28
Нападателят от Шарлотсвил се възхищавал от Хитлер
Джеймс Фийлдс. Снимка: Reuters

Неонацистът, който прегази и уби с колата си протестираща в Шарлотсвил в събота, е имал пристъпи на насилие, възхищавал се е на Адолф Хитлер и е биел майка си, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Още по темата

Обвиненият в убийство, умишлено насилие и бягство Джеймс Фийлдс силно се интересуваше от нацизма и се възхищаваше на Адолф Хитлер, каза по Си Ен Ен негов бивш преподавател от гимназията. Младежът се увличал по тактиките на нацистката армия през Втората световна война.

20-годишният Фийлдс се опитал да постъпи в американската армия през 2015 г., но бил обявен за негоден за военна служба.

Майката на Фийлдс неведнъж се е обаждала на телефона за спешна помощ 911 и се е оплаквала, че синът й я бие и заплашва с нож, предаде Асошиейтед прес. На записи от обаждания на 911 в полицейското управление в Кентъки през 2011 г. се чува как Саманта Блум, майката на Фийлдс, разказва на полицията, че той размахал срещу нея 12-инчов нож.

Блум е с увреждания и използва инвалидна количка. В друго обаждане през 2010 г. тя казва, че синът й я ударил по главата и я заключил в спалнята, защото тя му казала да престане да играе на видеоигри. Освен това майката казала на полицаите, че Джеймс Фийлдс взима лекарства, за да потиска изблиците си, добавя АП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: нападениеШарлотсвил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
9
 
! Отговори
WoLkov преди 6 години
Няма нищо чудно. Западняците са си фашисти и расисти от време оно, сегрегации, черни робства и глупости. Той и Хитлер, да не би да е марсианец?! Сега малко се опитват да се прикрият, ама вълкът кожата си мени, нравът не!
18
7
 
2
 
! Отговори
Midian преди 6 години
Звучи ми като доста типичен профил за неонацист, особено частта с уврежданията, очевидно и психически. Доста от коментиралите също спадат в категорията явно.
17
2
 
6
 
! Отговори
това е тероризъм преди 6 години
защо никой не пише че е тероризъм, хора отворете си очите...бъдете справедливи. тероризма няма религия, не признава етноси и граници, терора навсякъде по света е терор.
16
0
 
5
 
! Отговори
42 преди 6 години
Ами на кого да се възхищава?На Обама или на Азис...
15
1
 
10
 
! Отговори
брейии преди 6 години
Голям зор,голямо нещо!Наай-после да набарат някой,дето не е алахакбаровец и върши простотии!Такова нещо не се изтърва!Между другото,като му видиш фейса,и веднага разбираш,че ГМО-то е страшна работа!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно, че ще го натопят за неонацизъм. Чак и миналото и семейния живот разбраха за 1 ден, по поръчка... А незнайко да дyxа на оня големия батко с изправения...
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възхищавал се на Хитлер и биел майка си... Да, хубаво нагласено, но няма кой да му повярва. Само че тези, които бият майките си и убиват жени, крещят по улиците на Западна Европа аллах акбар.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше миролюбив, нито снимка щеше да има нито такива подробности факт.
11
1
 
6
 
! Отговори
Ааа преди 6 години
Добре че не е мюсюлманин, иначе щяхте да пишете, че е тероризъм, а това какво?
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо се не вързва-избягал,побягнал след мелето,хванали го през няколко улици,а иначе е бил на инвалидна количка,шофира кола тежка умело на заден ход,която наверно не е за инвалид пригодена,не се блъсна в стоящата отзад въпреки,че отзад от вси страни му млатиха колата с бухалки някакви играчи по бейзбол тичайки бързо кат пикчъри само де ония тичат без бухалка да гонят топката,а тия с бухалки да гонят кола-откъде ли бързо са намерили бухалки в центъра на града кат всички са били на мирно шествие.
9
13
 
7
 
! Отговори
Малкия тошко преди 6 години
до анонимен 6! Майка му го е носила 9 месеца в стомаха си, родила го е с мьки отгледала го е и накрая бой бой та горката се е наложила да тьрси помощ от полицията! Не те ли е срам да го защитаваш тоя ***, явно и ти биеш майка си и за това го защитаваш?
8
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-тревожното е че е бил симпатизант на Тръмп, а не на Хитлер. Естествено отново се изкривява и насочва светлината в друга насока. Вижте го красавеца! Кой му е виновен че ако не си купи жена, никоя няма да му пусне? Черните, азиатците и арабите естествено!
7
4
 
8
 
! Отговори
Че преди 6 години
те там огромната част си бият майките!
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Биел майка си", е за да се подсили очернянето и да се обхване по-голяма група хора, които да го обвинят.Това какво общо има към престъплението, което е извършил?Не оправдавам домашното насили, но едва ли е единствен.Но е поредното доказателство за "обективността" на медиите.
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има повече като него.
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега за тоя ще напишете и за майка му и за баба му, и за прабаба му. Ако беше някой швед щеше да е само с инициали и изпаднал в амок.
3
12
 
39
 
! Отговори
Aма разбира се! преди 6 години
Чудно ми е как не са го изкарали още по- черен и от дявола! Ройтерс, СНН, Франс Прес все "обективни" медии се втурнали една през друга да защитават зададената опорна точка.
2
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи е фен и на новият xитлер(ердухан)
1
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичага е. Евроатлантик.